کد خبر: ۸۲۸۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷
تعداد بازدید: ۲۹۲
وضعیت فعلی دموکرات‌ها در برابر جمهوریخواهان در مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در بحبوحه رای‌گیری احتمالی در مورد استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری این کشور، از اهمیت بالایی برخوردار است.
کفه ترازوی دو جناح آمریکا درباره استیضاح ترامپ
به گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا ، وضعیت فعلی دموکرات‌ها در برابر جمهوریخواهان در مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در بحبوحه رای‌گیری احتمالی در مورد استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری این کشور، از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش روز یکشنبه رسانه خبری آمریکایی «اینترنشنال بیزنس تایمز»، بعید است ترامپ که خود یک جمهوریخواه است، بتواند روی نمایندگان دموکرات برای حفظ قدرت حساب کند و در عوض نیازمند حمایت حزب خودی است.

برای حذف ترامپ از قدرت، ۶۷ تن از ۱۰۰ عضو سنا باید به گناهکاری وی رای دهند.


جمهوریخواهان ۵۳ کرسی در سنا دارند که این تعداد برای دموکرات ها ۴۵ کرسی است. همچنین دو نماینده مستقل در این مجلس حضور دارند که به طور معمول موافق با دموکرات ها رای می دهند. ۹۱۰۹

ریاست جمهوریخواهان سنا را «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا برعهده دارد که از قوی ترین متحدان ترامپ است.

از سویی، مجلس نمایندگان در حال حاضر در کنترل دموکرات هاست. این مجلس برای استیضاح ترامپ به ۲۱۸ رای نیاز دارد.

دموکرات ها ۲۳۵ کرسی مجلس نمایندگان را در دست دارند در حالی که این سهم برای جمهوریخواهان ۱۹۸ کرسی است. یک کرسی نیز در اختیار «جاستین آماش» نماینده مستقل از میشیگان است و یک کرسی این مجلس از بخش هفتم ویسکانسین نیز خالی است.

دموکرات ها در این مجلس از سوی «استنی هویر» رهبر اکثریت مجلس نمایندگان هدایت می شوند و «نانسی پلوسی» ریاست این نهاد را در دست دارد. پلوسی ۲۴ سپتامبر (۲ مهر ماه) روند تحقیق در مورد استیضاح ترامپ را رسما کلید زد.

«جف فلیک» سناتور جمهوریخواه سابق آمریکا هفته گذشته گفت که دستکم ۳۵ سناتور جمهوریخواه در صورت برخورداری از رای مخفی، به استیضاح ترامپ رای می دهند.

در همین حال، مجله آمریکایی تایم گزارش داد که دستکم ۲۲۴ تن از ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان از تحقیقات در مورد استیضاح ترامپ حمایت کرده اند.

همه این افراد، دموکرات هستند به جز جاستین آماش که قبلا جمهوریخواه بود و اکنون نماینده مستقل است.

روند استیضاح ترامپ هنگامی آغاز شد که جزئیات مکالمه تلفنی بحث‌برانگیز وی با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین به رسانه‌ها درز کرد.

جنجال‌ها بر سر رایزنی ترامپ با یک رهبر خارجی در شکواییه یک افشاگر ناشناس مطرح شد که بحث‌هایی را درباره امکان سوء استفاده رئیس جمهوری آمریکا از قدرت خود برای اهداف سیاسی برانگیخت.

جزئیات تماسی تلفنی میان رئیسان جمهوری آمریکا و اوکراین حاکی است که ترامپ با زلنسکی لابی کرده است که با «رودی جولیانی» وکیل شخصی اش برای تحقیق در مورد «جو بایدن» همکاری کند.

بایدن در مورد درخواست خود از اوکراین در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا، برای اخراج دادستانی که مسئول رسیدگی به پرونده های فساد مالی بوده، هدف درخواست ترامپ از رئیس جمهوری اوکراین برای تحقیق در مورد بایدن قرار گرفته است.

از سوی دیگر، «هانتر بایدن» پسر جو بایدن برای شرکت گاز اوکراینی تا سال ۲۰۱۹ کار کرده است و ترامپ و متحدان او کوشیده اند این موضوع را به تلاش بایدن و پسرش برای وارد شدن به اقدامات غیرقانونی ربط دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: