کد خبر: ۸۱۶۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
تعداد بازدید: ۳۴۱
با وجود حرام اعلام شدن اخذ جریمه دیرکرد تسهیلات بانکها از سوی مراجع تقلید؛
بررسی‌ صورتهای مالی بانکها در سال ۹۶ نشان می‌دهد در بانک صادرات ۳۶ درصد درآمدها و در بانک ملت حدود ۳۹ درصد در آمدها از محل جریمه دیرکرد است! اما در بانک تجارت این نسبت به ۵۱ درصد می رسد
بیش از یک سوم درآمد برخی بانک ها از جریمه دیرکرد است / بانک تجارت از جریمه دیرکرد مشتریانش بیش از ۶ هزار میلیارد تومان سود کسب کرد!با وجود اعلام حرام بودن اخذ جریمه دیرکرد تسهیلات بانکها از سوی مراجع و علما عظام همچون آیت الله امام خمینی، سیستانی، گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و ... بانکها همچنان به اخذ جریمه های دیرکرد پرداخته و به نظرات مراجع تقلید بی توجه اند.

به گزارش خبرداغ به نقل از 90اقتصادی؛ بررسی‌ صورتهای مالی بانکها در سال ۹۶ نشان می‌دهد در بانک صادرات ۳۶ درصد درآمدها و در بانک ملت حدود ۳۹ درصد در آمدها از محل جریمه دیرکرد است! اما در بانک تجارت این نسبت به ۵۱ درصد می رسد؛ جایی که از ۱۲ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از jسهیلات ، بیش از ۶ هزار میلیارد تومان از محل وجه التزام بوده است. طبق برخی گزارش ها این نسبت در سال ۱۳۹۷ به حدود ۵۸ درصد رسیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: