کد خبر: ۸۱۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۸
تعداد بازدید: ۲۹۱
مطالعات نشان می‌دهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E ۱۷۱ بر میکروب‌های روده و همچنین التهاب روده تاثیر می‌گذارد.
بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان می‌آیدبه گزارش خبرداغ ، محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.

در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E ۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.

محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E ۱۷۱ بر میکروبیوم‌های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.

«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «یافته‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E ۱۷۱ بر میکروبیوم‌های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بیماری‌های التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.

برنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: