به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، سهیلا جلودارزاده امروز در صحن علنی مجلس در نطق میاندستور خود گفت: به ملت بزرگ ایران عرض ادب و احترام دارم و امیدوارم عذر قصور اینجانب را در ادای خدمت نمایندگی پذیرا باشند.
وی تاکید کرد: بیگمان تاریخ، تلاش و پایداری آگاهانه شما ملت در مسیر پرفراز و نشیب اصلاحات در امور کشور را فراموش نخواهد کرد و این اراده روزی محقق خواهد شد و شاهد ایرانی آباد و آزاد و جامعهای اخلاقی و بالنده برخوردار خواهیم بود.
این نماینده مردم تهران با اشاره به ماه مبارک رمضان گفت: در آستانه ماه رمضان، ماه خدا و بهار قرآن به خود و همگان توصیه میکنم یک بار معانی آیات قرآن را به طور کامل بخوانند مبادا که قرآن در میان ما محجور مانده باشد.
وی با مخاطب قرار دادن مجموعه حاکمیت جمهوری اسلامی اعم از قوای سهگانه و مدیران و کارگزاران و کارمندان گفت: شرط پایداری هر حکومتی اجرای عدالت و قرار گرفتن هر چیز در جایگاه خود و ادای حق هر صاحب حقی است و اگر این امر تخطی شود، چه آگاهانه و چه از سر غفلت، بنا به سنت الهی بعد از تذکرات و حجتهای آشکار، خداوند حکم به عذاب و نابودی حاکمان میدهد.
این نماینده اصلاحطلب مجلس دهم اظهار کرد: من خودم و همه خدمتگزاران را توصیه میکنم به ادای حقوق هر ذیحقی و اجرای کامل قانون اساسی که با رأی اکثریت قاطع ملت به تصویب رسیده است. در این راستا چند تذکر ضروری به نظر میرسد.
جلودارزاده در تشریح این تذکرات گفت: مورد اول نقض حقوق و آزادیهای فردی و اجتماعی ملت است. از دخالت در امور شخصی و حریم خصوصی آنان تا محدود کردن زمینه دخالت آنان در مقدرات اساسی کشور، گاه با اعمال نظارت استصوابی و حذف تعداد زیادی از داوطلبین نمایندگی ملت را از داشتن مجلس شایسته محروم میکنیم و گاه با ایجاد محدودیتهای اجتماعی و صنفی و سیاسی و بستن مسیر بر فعالان و کنشگران عرصه اجتماعی حقوق مردم را تضییع نموده و راه را برای عناصر فساد باز میکنیم.
وی ادامه داد: از آن جمله صدور مجوز هر گونه راهپیمایی اعتراضی کارگران در روز کارگر و سایر ایام است؛ حقی که در همه کشورها به رسمیت شناخته میشود و در قانون اساسی مورد تصریح قرار گرفته است و میتواند به عنوان یک سد قوی در مقابل مفاسد عمل کند. علاوه بر اینها هر بهانهای برخوردهای خشن، بازداشتهای بیاساس حقوقی و مبتنی بر سوءظن و دشمنانگاری آحاد ملت حتی فعالان مدنی و زیست محیطی ادامه دارد.
این عضو کمیسیون اجتماعی گفت: در کنار آن امتیازدهی به نورچشمیها و بعضاً آقازادهها که چنین مورد قضاوت منفی مردم قرار گرفتهاند و رانتهای پیدا و پنهان شکافهای بین مردم و حاکمیت را روز به روز گستردهتر کرده است.
وی در بیان دومین تذکر خود با اشاره به موضوع نقض حقوق اقتصادی تصریح کرد: دو عامل اصلی آب را گلآلود و به کام مردم تلخ و ناگوار ساخته است و حاصلی جز ویرانی و فروپاشی اقتصاد در پی نداشته است. اول مسئله ربا که میفرمایند اگر از ربا دست برندارید بدانید که اعلام جنگ با خدا و رسولش را دادهاید. با همین رویه موجبات افزایش فاصله طبقاتی و فقیر و غنی را فراهم کردهایم.
وی افزود: از سویی برخی اختلاسگران چندده هزار میلیاردی و دریافتکنندگان حقوقهای نجومی میشوند و از سوی دیگر ملت دست به گریبان فقر و بیکاری است تا آنجایی که حتی کارفرمایان آنان در معرض ورشکستگی و مصادره کارخانجات و در بند فقر قرار میگیرند.