کد خبر: ۸۰۴۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴
تعداد بازدید: ۲۰۶
رئیس‌جمهور تاکید کرد: در زمینه گاز اعلام کردیم که آماده‌ایم گاز بیشتری به ارمنستان صادر کنیم و در زمینه صادرات گاز به گرجستان از طریق ارمنستان مذاکره کنیم.

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی ظهر امروز در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر ارمنستان گفت: به آقای پاشینیان و هیات همراه ایشان خیر مقدم می‌گویم. در این سفر، توافقات و تفاهم‌های خوبی برای همکاری‌های مشترک داشتیم. از ابتدای استقلال کشور ارمنستان روابط بسیار نزدیک و خوبی میان دو کشور وجود داشت و امیدواریم در دولت جدید نیز شاهد تفاهمات و توافقات بیشتری میان دو طرف باشیم.

وی با بیان اینکه هم در جلسه خصوصی و هم در جلسه عمومی درباره مسائل مربوط به دو کشور، منطقه و تحولات جهانی صحبت کردیم، اظهار داشت: همانطور که در مذاکره با آقای نخست‌وزیر گفتم، از مواضع دولت ارمنستان نسبت به تحریم‌های غیرمنطقی و غیرقانونی خرسند هستم. اراده دو کشور این است که بر مبنای منافع ملی دو کشور حرکت خود را ادامه بدهند و کشور ثالثی نتواند بر روابط صمیمی ما اثر بگذارد.

رئیس شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: روابط بسیار خوبی میان دو کشور در زمینه مسائل سیاسی، فرهنگی، گردشگری و دانشگاهی وجود دارد و می‌خواهیم این روابط در همه زمینه‌ها توسعه بدهیم. اما در زمینه اقتصادی هنوز ظرفیت‌های بسیاری داریم که این ظرفیت‌ها را باید به فعلیت و اجرا دربیاوریم.

روحانی با بیان اینکه مهمترین رابطه اقتصادی ما گاز و برق و تبادل این دو با یکدیگر است، تصریح کرد: همچنین در این مذاکرات درباره تکمیل سد خداآفرین و نیروگاه‌ها صحبت کردیم. علاقه ایران برای حضور در جاده شمال و جنوب در ارمنستان از موارد دیگری بود که در این دیدار مورد بحث قرار گرفت. تسهیل در روابط دو کشور در حوزه حمل و نقل، چه سواری و چه کامیون، مورد تاکید دو کشور است.

وی با بیان اینکه فعال‌تر شدن روابط دو کشور در زمینه کشاورزی و حضور ایران در ارمنستان با تشکیل شرکت کشت و صنعت و توسعه دامپروری و توسعه کشتارگاه‌هایی که در آن داریم، مورد تاکید طرفین بود، خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه اتصال فیبر نوری و تبادل دیتا صورت گرفته، دو کشور علاقه‌مند هستند در مزینه صنعت آی‌تی‌سی همکاری داشته باشند و آمادگی لازم را در مورد همکاری و صادرات در این زمینه را داریم.

رئیس‌‌جمهور افزود: علاوه بر مسئله روابط دوجانبه اقتصادی، در زمینه اتصال برق بین ایران و ارمنستان و گرجستان به صورت سهجانبه و سپس با روسیه به صورت چهارجانبه مورد توافق دو طرف بود.

روحانی با اشاره به همکاری‌های اقتصادی ایران و ارمنستان در حوزه گاز نیز ابراز داشت: در زمینه گاز اعلام کردیم که آماده‌ایم گاز بیشتری به ارمنستان صادر کنیم و در زمینه صادرات گاز به گرجستان از طریق ارمنستان مذاکره کنیم. اتصال خلیج فارس به دریای سیاه از طریق ارمنستان و گرجستان از دیگر موارد بحث امروز ما بود.

وی اضافه کرد: من اگر بخواهم مباحث امروز را در یک جمله خلاصه کنم، این است که دو دولت اراده و انگیزه کافی را برای توسعه همه‌جانبه میان دو کشور را دارند و کمیسیون مشترک دو کشور مامور شدند مقدمات لازم را تا تابستان آینده فراهم کرده و جزییات تفاهمات امروز را تا تابستان سال آینده نهایی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
0
0
۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ۱۵:۲۶
تروریست‌های ضد ایرانی در کدام کشورهای اروپایی فعالیت دارند(خبر ویژه)
اتاق فکر عملیات‌های تروریستی علیه ایران در برخی کشورهای اروپایی است.

تاریخ: ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۳

روزنامه فرهیختگان با ‌اشاره به جنایات تروریستی اخیر نوشت: سال ۱۳۹۷ در حالی رو به پایان است که بر چهره خود سه واقعه تروریستی تلخ را به یادگار دارد؛ اولین اتفاق مربوط به استان کردستان و درگیری نیروهای انتظامی کشور با تروریست‌های کرد ساکن عراق بود که اواخر بهار و تابستان در چند برهه روی داد و نهایتاً منجر به اقدام سپاه پاسداران و هدف قراردادن مقر تروریست‌های حزب منحله دموکرات کردستان در خاک عراق شد. دومین واقعه به عملیات تروریستی در اهواز همزمان با برگزاری رژه نیروهای مسلح مربوط می‌شود. در ۳۱ شهریور چهار تن از اعضای گروهک تروریستی الاحوازیه با حضور در میان مردم بیش از ۲۰ زن و مرد و کودک، سرباز و نیروهای نظامی را به شهادت رساندند و حدود ۶۰ نفر را زخمی کردند. واقعه سوم هم عملیات گروهک تروریستی جیش‌الظلم در شامگاه چهارشنبه گذشته بود. عملیات انتحاری این گروهک تروریستی در محور مواصلاتی خاش- زاهدان منجر به شهادت ۲۷ تن از پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد.
در این میان اما واضح است که پشتوانه این عملیات‌های تروریستی علاوه‌بر سیا و موساد، کشورهایی هستند که عوامل گروهک‌های یادشده را در خود جای داده‌اند و آنها را تحت عناوین مختلف حمایت می‌کنند. به جز عربستان که رسما از داعش و گروهک‌های مستقر در مرزهای شرقی ایران حمایت می‌کند و برخی اخبار نیز از کمک‌های مالی آنها به الاحوازیه حکایت دارند، امروز اروپایی‌ها که همیشه داعیه مبارزه با تروریسم داشته‌اند و فشار زیادی هم به ایران می‌آورند تا به همین بهانه، ایران اجرا‌کننده دستورات کنوانسیون‌هایی چون پالرمو و CFT باشد، نیز میزبان و حامی تروریست‌هایی هستند که در موارد بالا اسامی آنها ذکر شد.
گروهک جندالشیطان در سال ۱۳۸۲ توسط عبدالمالک ریگی بنیاد گذاشته شد و عملیات‌های خونینی چون تاسوکی را در ایران اجرا کرد. بخشی از گزارش مفصل شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» آمریکا در سال ۲۰۰۸ از حمایت‌های گسترده آمریکا از جندالشیطان پرده برداشت. بعد از انهدام این گروهک و اعدام عبدالمالک، در سال۲۰۱۳ عبدالرئوف ریگی، برادر عبدالمالک «جیش‌الظلم» را راه‌اندازی کرد.
عبدالرحیم ملازاده (صلاح‌الدین فاروقی) نیز از سرکردگان این گروهک تروریستی است که از چند سال پیش با حضور در کویت شبکه فارسی‌زبان و ضدشیعی «الوصال» را راهبری می‌کند. اخیرا البته اسناد دیگری درخصوص ارتباط جیش‌الظلم با اروپایی‌ها هم منتشر شد؛ مانند سندی که نشان می‌دهد سایت این گروهک تروریستی از فرانسه اداره می‌شود.
اعضای گروهک الاحوازیه نیز در انگلیس و دانمارک و هلند اقامت دارند و سرکرده این گروهک در هلند به هلاکت رسید. برخی شبکه‌های رسانه‌ای در لندن از این گروهک تروریستی حمایت می‌کند.
همچنین برخی اعضای گروهک تروریستی دموکرات در آمریکا و آلمان تردد دارند.
به این فهرست باید سازمان تروریستی منافقین را نیز اضافه کرد که در فرانسه و برخی کشورهای دیگر فعال است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: