کد خبر: ۷۹۳۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
تعداد بازدید: ۲۶۳
مرکز توسعه سلامت کیش به منظور بهبود شرایط بهداشت محیط و کاهش بیماریهای منتقله طرح کنترل و نظارت را اجرا می کند.
اجرای طرح نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی در کیش

به گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش واحد بهداشت محیط مرکزتوسعه سلامت در تلاش است با اجرای برنامه های نظارت و کنترل بر اماکن، مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی،آرایشی و بهداشتیموجب ارتقاء  سطح سلامت جامعه برای کیشوندان و مسافران مهیا شود.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در این خصوص گفت :بازرسان بهداشت محیط در آبان ماه، 492مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آرایشی ،بهداشتی و اماکن عمومی بازدید کردند.و  طی یک ماه گذشته 22 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی صورت گرفتکه 24مورد نمونه برداری میکربی از منابع آب آشامیدنی،4مورد بازدید از مهدهای کودک ،یک مورد رسیدگی و بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب ،36مورد نمونه برداری از نان ،22 مورد صدور صلاحیت بهداشتی از دیگر فعالیت های بهداشت محیط بود.

رضانیا رسیدگی به شکایات در زمینه‌های مختلف بهداشتی را از دیگر وظایف و فعالیت‌های واحد بهداشت محیط ذکر کرد و در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی مراکز تهیه و عرضه مواد غذاییسطح شهر، مراتب را به سامانه کشوری 190 و یا شماره 07644423311واحد بهداشت محیط گزارش دهند تا پیگیری لازم توسط بازرسان بهداشت محیط صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: