هیچ عاملی سریعتر و قاطعتر از هفت رفتار مخرب (انتقاد، سرزنش، گله و شکایت، باج، مقایسه، غرغر، تهدید) رابطهٔ جنسی را از بین نمیبرد
رابطه جنسی یکی از رازهای اصلی داشتن یک زندگی زناشویی موفق و پایدار است. به همین بهانه به شما چند نکته مردانه برای یک رابطه جنسی بهتر را معرفی می کنیم
برای داشتن یک رابطه جنسی موفق مرد چه نقشی دارد؟
به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین:هیچ عاملی سریعتر و قاطعتر از هفت رفتار مخرب (انتقاد، سرزنش، گله و شکایت، باج، مقایسه، غرغر، تهدید) رابطهٔ جنسی را از بین نمیبرد. در سلسله مقالات طلاق عاطفی بر اساس تئوری انتخاب؛ گفتگو و ارتباط موثر به عنوان یکی از ضروریترین عوامل بهبود رابطههای آسیب دیده بین زوجین بررسی شد. تا زمانی که زوجین نتوانند به گونهای درست و سازنده با هم گفتگو کنند به ادراکات، نیازها و خواستههای خود نزدیک نخواهند شد و حاصل آن چیزی جز همین سردی و بی تفاوتی و طلاق عاطفی نیست.
حال طی دو مقاله، به بررسی یکی دیگر از عوامل مهم و مؤثر در روابط زوجین اشاره میپردازیم: رابطهٔ جنسی . عاملی که برخی پژوهشگران آنرا نود درصد یک زندگی رضایت بخش و مطلوب میدانند.
رابطهٔ جنسی، با توجه به پر رنگ بودنش در دوران نامزدی و ابتدای ازدواج، با گذشت سالها کم کم افول میکند و همین امر، سبب دوری زوجین از هم میگردد. رابطه جنسی پس از گذشت ده سال از ازدواج، سیر نزولی میابد، به گونهای که ممکن است یک یا دوبار در هفته انجام شود که اصلاً شباهتی به رابطهٔ مصرانه و عاشقانه اول ازدواج ندارد.
تئوری انتخاب معتقد است: "این کاهش کشش جنسی بعد از ازدواج، به علت به کارگیری کنترل بیرونی (در مقالات ابتدایی توضیح داده شد) از سوی یک یا هردوی زوجین در مقابل همسر خود است. هیچ عاملی سریعتر و قاطعتر از هفت رفتار مخرب (انتقاد، سرزنش، گله و شکایت، باج، مقایسه، غرغر، تهدید) رابطهٔ جنسی را از بین نمیبرد." در این مقاله، به بررسی نقش مرد نوع نگاه او به این قضیه و وظایفش در امور جنسی میپردازیم.
نقش مرد در رابطهٔ جنسی
برای داشتن یک رابطه جنسی موفق مرد باید بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند. مردان بر خلاف زنان نمیتوانند یک رابطه را سرهم بندی کنند. شاید یکی از بزرگترین نگرانیهای شوهری که دچار طلاق عاطفی شده و دلش میخواهد رابطهٔ خود با همسرش را حفظ کند نگرانی در مورد عملکرد جنسی خود است.
سوالی که اضطراب میآورد
اکثر مواقع این فکر از ذهن مرد میگذرد که "آیا این بار میتوانم به گونهای عمل کنم که هر دو راضی باشیم؟" این سؤال برای مرد اضطراب ایجادمی کند و بالطبع عملکرد او را تضعیف مینماید.
واکنش مرد در کاهش اضطراب
بسیاری از مردان متأهل برای رفع این نگرانی از داشتن رابطهٔ جنسی اجتناب میکنند. در واقع ترجیح میدهند نه ریسک کنند، نه چیزی را از دست بدهند. همسر چنین مردی شاید متوجه این اضطراب بشود اما معمولاً راه مقابله با آن را نمیداند.
واکنش زوجین در مقابل این اضطراب
زن و شوهر هر دو در این مواقع ترجیح میدهند حرفی نزنند. از نگاه زن بهترین راه این است که غیرفعال و راضی باشد زیرا هرقدر پرتوقعتر باشد بر اضطراب و نگرانی مرد میافزاید. بسیاری از مردان صبر میکنند تا پروستاتشان پر شود تا از لحاظ جسمی توانایی عملکرد بهتری داشته باشند ولی این انتظار، تعداد دفعات رابطه را کاهش میدهد و این واکنش زوجین آنها را به اتفاقی به مراتب بدتر میانجامد.
نتیجه واکنش زوجین
در مقابل این اضطراب زن خود را کم توقع نشان میدهد و مرد تداد دفعات رابطه را کمتر مینماید و نتیجهٔ این واکنش زوجی پدیدهای به نام زود انزالی است که برای مرد اضطراب بیشتری می آوردو برای زن دلسردی بیشتر.
رابطه جنسی ایده آل
اگر مردی بخواهد سالهای متمادی با یک همسر رابطه خشنود داشته باشد باید به همسرش حمایتی از سر مهر و دلگرمکننده نثار کند. اگر زن شخصیتی پرشور دارد برای اطمینان از اینکه شوهرش به او توجه دارد نیازمند یک رابطه جنسی عاشقانه صبور و محبتآمیز است. مرد نیز برای اطمینان از موفقیت در عملکردش حین و بعد از همخوابگی به تحسین و تمجید زیادی از طرف همسرش نیاز دارد و چنانچه مواقعی موفق نشود زن باید با عشق و حمایت و دلگرمی بسیار او را مطمئن سازد که " اشکالی ندارد و هیچکس در تمامی زمینهها نمیتواند بیعیب باشد."
زن بههیچوجه نباید دست به رفتارهای مخربی چون سرزنش و انتقاد بزند زیرا زمانی که شروع به این رفتارها نماید بر ناتوانی شوهرش خواهد افزود.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.