کد خبر: ۷۸۳۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
تعداد بازدید: ۳۰۱
طی هفته گذشته فعالیتهای دیپلماتیک دمشق به موازات نزدیکی زمان برگزاری نشسته سه جانبه تهران افزایش یافته است. پس از سفر نسبتا طولانی ولید المعلم به مسکو، وزیر خارجه ایران به دمشق رفت تا با بشار اسد دیدار کند. این فعالیتهای غیر عادی در چارچوب آمادگی های عملی برای نتایج نشست تهران و بویژه در مورد پرونده ادلب، صورت می گیرد، چرا که مشاوره ها، تفاصیل مربوط به تفاهم های تضمین کننده در خصوص طبیعت نبرد ادلب و ابعاد آن را مشخص می کند.
تحلیل الاخبار از دیدار ظریف و بشار اسد / آیا جهانگیری هم برای امضای قراردادهای بازسازی سوریه، به دمشق می‌رود؟به گزارش خبرداغ به نقل از الاخبار: طی هفته گذشته فعالیتهای دیپلماتیک دمشق به موازات نزدیکی زمان برگزاری نشسته سه جانبه تهران افزایش یافته است. پس از سفر نسبتا طولانی ولید المعلم به مسکو، وزیر خارجه ایران به دمشق رفت تا با بشار اسد دیدار کند. این فعالیتهای غیر عادی در چارچوب آمادگی های عملی برای نتایج نشست تهران و بویژه در مورد پرونده ادلب، صورت می گیرد، چرا که مشاوره ها، تفاصیل مربوط به تفاهم های تضمین کننده در خصوص طبیعت نبرد ادلب و ابعاد آن را مشخص می کند.

به گزارش «انتخاب»، این رسانه عرب بان ادامه داد: تاثیر این نشست در روند نبردهای شمال سوریه، دولتهای غربی را نیز به سمت گشودن کانالهای ارتباطی با مثلث استانه سوق داده است، همچنان که وزیر خارجه فرانسه تصریح کرده است که کشورش در ضمن هماهنگی با مثلث استانه، برای ایجاد راه حل سیاسی در مورد ادلب تلاش می کند. علاوه بر این، سفر نماینده ویژه انگلیس به تهران نیز در همین چارچوب قرار می گیرد.

در مقابل، در حالی که آنکارا از اظهار نظرهای قطعی در مورد سرنوشت ادلب خودداری می کند، لحن مسئولان ایرانی و روسی در این مورد قاطع به نظر می رسد، به این دلیل که بر اهمیت عملیات نظامی علیه تروریستهای ادلب تاکید می کنند و پس از آنکه وزیر خارجه روسیه بارها به این نکته اشاره نمود، همتای ایرانی او نیز در دمشق در این باره صحبت کرد.

تاکید بر نقش فعال و هماهنگ کننده ایران با دولت سوریه، با گرایش دو طرف به همکاری در زمینه های مختلف نظامی و اقتصادی، از طریق امضای توافق های رسمی دو طرفه، همراه شده است و پس از آنکه وزارت های دفاع ایران و سوریه، توافق همکاری نظامی را امضا کردند، پیش بینی می شود که معاون اول روحانی، اسحاق جهانگیری هم برای امضای تعدادی از پیش نویسهای همکاری طولانی مدت با سوریه، بویژه در زمینه پرونده بازسازی آن، به زودی وارد دمشق شود.

هماهنگی عالی و توافق های همراه آن، نشان دهنده آن است که دمشق حساب ویژه ای روی تحکیم روابط با تهران، باز کرده است و در این مسیر، به فشارهای آمریکا برای خروج ایران از سوریه، توجهی ندارد.

واشنگتن کمی پیش از آغاز دور تازه نشست های ژنو با حضور دی میستورا، هم پیمانان منطقه ای خود را جمع کرده و این مساله همزمان شده است با نزدیکی نبرد ادلب و تهدیدات غربی در مورد حمله دوباره به دمشق در صورت وقوع حمله شیمیایی.

در همین رابطه، نماینده ویژه آمریکا در مورد پرونده سوریه، از تل آویو به امّان رسید تا از آنجا به ترکیه سفر کند. پیش از این سفر، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که جفری در مورد حفظ امنیت اسرائیل در مقابله با فعالیت های ایران در منطقه، بحث و گفتگو خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
0
0
روحانی وظریف باید توضیح و پاسخ بدهند چرا آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا واسرائیل همچنان به ائتلاف سعودی درجنگ یمن و تروریست ها درجنگ سوریه سلاح می دهد جز «قطعنامه ۲۲۳۱ بی مورد و بی ارزش شورای امنیت سازمان ملل متحد محسوب نمی شود.
قطعنامه ۲۲۳۱ بی مورد و بی ارزش شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران غیرقانونی است.

تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵

کشف انبار سلاح های آمریکا و اسرائیل در سوریه + عکس
نیروهای ارتش سوریه در جریان پاکسازی روستاهای اطراف 'قنیطره' واقع در جنوب این کشور، مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات پزشکی تولید آمریکا و رژیم صهیونیستی کشف و ضبط کردند.
در میان سلاح ها و تجهیزات، موشک های آمریکایی از نوع 'تاو'، راکت انداز اسرائیلی، اسلحه های تک تیرانداز و سایر تجهیزات متعلق به گروه موسوم به 'کلاه سفیدها' از جمله خون مصنوعی در مناطق 'الرفید' و 'البریقه' در قنیطره کشف شد.

کشف انبار سلاح های آمریکا و اسرائیل در سوریه


این دو روستا نزدیک به جولان اشغالی است و ارتش سوریه همچنان در حال پاکسازی مناطق آزاد شده دیگر در استان قنیطره است.

پیشتر نیز سلاح ها و مهمات ساخت آمریکا و اسرائیل متعلق به تروریست ها در مناطق مختلف سوریه از جمله استانهای ریف دمشق، درعا و قنیطره توسط نیروهای ارتش سوری کشف و ضبط شده بود.

این سلاح‌ها متعلق به تروریست‌های داعش و تحریرالشام است که پیشتر کنترل این مناطق در سوریه را به دست داشتند.

ارتش و نیروهای مسلح سوریه چهار مرداد ماه طی توافقی پس از بیرون راندن تروریست ها، توانستند وارد شهر قنیطره شوند و آن را به طور کامل به دست بگیرند.

استان قنیطره با مساحتی بالغ بر یکهزار و 861 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 100 هزار نفر، از کوچک‌ ترین استان‌های سوریه به شمار می رود، اما این استان جنوبی سوریه به لحاظ آن که بخشی از بلندی‌های جولان و به تبع آن خط مستقیم تماس با ارتش رژیم صهیونیستی است، یکی از مهمترین استان‌های سوریه است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: