به گزارش
خبرداغ، یکی از سؤالات مهم در فصول گرم سال این است که افراد گرممزاج در
تابستان چه باید بخورند؟ مهمترین اقدام برای این افراد، پرهیز از خوردن و
نوشیدن خوراکیهایی با مزاج گرم است.
غذای مناسب
آنها در این فصل، آبدوغ خیار است و حلیم و کباب را باید در فصل زمستان
میل کنند همچنین نوشیدن چای زعفران و دارچین که مزاج گرم دارد در این فصل
باید کم مصرف شود.
در این فصل بهتر است کاهو و سکنجبین خورده شود؛ شربت سکنجبین به جای آبمیوههای صنعتی شیرین توصیه میشود.
مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود.
مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود.
در عوض کدوخورشتی، آلواسفناج و استفاده از گشنیز در آش مناسب این فصل است.
ترخون،
نعناع، تره و تربچه مزاج گرم دارند و بهتر است در زمستان استفاده شوند؛ در
این فصل پرهیز از آفتاب و لباسهای تیره و دکوراسیون به این افراد توصیه
میشود.
لباس و دکوراسیون بهتر است از رنگهای آبی، سبز و سفید باشد که رنگهای خنک هستند.
دکتر مهدی میرغضنفری
منبع: تسنیم