وی خاطرنشان کرد: وقتی شایعه مذکور در فضاهای مجازی انتشار یافت و دستاویزی برای رسانه های معاند نظام قرار گرفت، دستورات ویژه ای برای دستگیری عامل انتشار این خبر دروغ به کارآگاهان پلیس فتای استان سیستان و بلوچستان صادر شد.
به همین دلیل کارشناسان و کارآگاهان زبده پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان به ردیابی متهم پرداختند و موفق به شناسایی وی شدند.
علی موحدی راد افزود: کارآگاهان با راهنمایی های قضایی، متهم این پرونده را که به بیماری «بی بی فیس» مبتلاست ، در یکی از مناطق زاهدان دستگیر کردند و به مقر انتظامی انتقال دادند.
وی اضافه کرد: این متهم که جوانی 18 ساله و دارای مدرک دیپلم است، به دلیل ابتلا به این بیماری به نوجوانی 13 ساله می ماند که جثه ای کوچک دارد.
این مقام ارشد قضایی که چنین پرونده هایی را حتی قابل طرح نمی داند، از باب اطلاع رسانی به خاطر آگاهی مردم از اقدامات پشت پرده معاندان نظام به بیان ماجرا پرداخت و تصریح کرد: این متهم وقتی مورد بازجویی قرار گرفت درباره انگیزه خود از انتشار این خبر دروغ در فضای مجازی گفت: «مدتی قبل احساس کردم راکبان یک دستگاه موتورسیکلت ویک خودرو مرا تعقیب می کنند، به همین خاطر ترسیدم و برای آن که مردم مواظب فرزندانشان باشند، این خبر ساختگی را در کانال ها و شبکه های اجتماعی منتشر کردم تا شهروندان به دلیل ترس از قتل و کودک ربایی، فرزندان خودشان را از کوچه و خیابان جمع کنند!»
حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد با اشاره به این که انتشار این خبر کذب سازمان یافته نیست، خاطرنشان کرد: اگرچه ملت ایران و به ویژه غیورمردان و زنان سیستان و بلوچستان دیگر به شایعه پراکنی های گسترده رسانه های معاند نظام توجهی ندارند.
اما باز هم خانواده ها باید مراقب فرزندان خود باشند چرا که گاهی انتشار یک خبر دروغ یا شوخی بچه گانه در فضای مجازی، دستاویزی برای معاندان نظام قرار می گیرد و آن ها با توسل به همین اخبار دروغ تلاش می کنند تا فضای ناامنی و احساس یاس و ناامیدی را در جامعه ایجاد کنند. دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان در پایان این گفت وگو اضافه کرد: تحقیق از متهم دستگیر شده همچنان ادامه دارد.