محمد محب خدایی (معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی) در ارتباط با این موضوع به ایلنا گفت: گاهی اوقات ممکن است بانک مرکزی تصمیمهایی بگیرد که ما در جریان آن نباشیم ولی تا این لحظه چنین خبری به ما ابلاغ نشده و این موضوع هنوز در حد شایعه است.
حرمتالله رفیعی (رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران) نیز در ارتباط با این شایعه که این خبر از سوی آژانسهای مسافرتی اعلام شده، به ایلنا گفت: روز گذشته هم فردی این موضوع را از من پرسید ولی چنین مطلبی صحت ندارد چراکه آژانسها متولی ارز مسافری نبودند که این موضوع به آنها ابلاغ شود. بنده تا این لحظه در ارتباط با این موضوع خبری دریافت نکردم و هنوز معلوم نیست که این شایعه از کجا درز پیدا کرده است.
بانک مرکزی اواخر فروردینماه با تغییر در مقررات ارزی، خرید و فروش در صرافیها را نیز ممنوع کرد و این مسئولیت را به صورت محدود به برخی بانکها سپرد. بر این اساس ارز مسافرتی برای یکبار در سال به میزان ۵۰۰ یورو (برای کشورهای مشترک المنافع و هم مرز غیر از عراق و عربستان) و سایر کشورها حداکثر ۱۰۰۰ یورو تعیین شده که از طریق شعب ارزی در فرودگاههای بینالمللی امام خمینی (ره)، اصفهان، شیراز، تبریز، ارومیه و اهواز پرداخت میشود.
البته ماه گذشته معاون گردشگری کشور از تنظیم مقررات و ساز و کار برای واگذاری عملیات پرداخت ارز مسافرتی به دفاتر خدمات مسافرتی خبر داده بود که هنوز خبر قطعی آن اعلام نشده است.
یک دفعه ای اعلام کردن و خبر ندادن شده نقل و نباته این مملکت. اگرم برنامه ای است باید زودتر بگن که هر کی میخواد تور ثبت نام کنه یا شخصا بره از قبل بدونه. ملت یکی دو ماه زودتر برنامه میریزن. بلیط میخرن. روی این ارز حساب میکنن میخوان برن بچه شونا ببینن یا .... اگه دولت ارز نده از کجا تهیه کنند؟ از کوچه پس کوچه. هزینه ها دو برابر؟؟ سالی یکبار با کلی حساب کتاب و مراقبت و بعد گیت خروج. چه سوء استفاده ای هست؟