کد خبر: ۷۷۴۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۸
تعداد بازدید: ۶۳۲
علی‌عسکری:
رییس صداوسیما بر لزوم تعامل بیشتر میان دولت و رسانه ملی برای حل مشکلات مردم تاکید کرد و از پیشنهاد ایجاد کمیته‌های کاری با دستگاه‌ها و نهادهای دولتی با هدف بالا بردن اعتماد مردم و رفع مشکلات آن‌ها به‌ ویژه در زمینه‌های اقتصادی و معیشتی خبر داد.
مردم باید بدانند صدایشان از حلقوم رسانه ملی بیرون می‌آید

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، عبدالعلی علی‌عسکری در این نشست بر لزوم عملکرد هنرمندانه صدا و سیما برای حفظ مرجعیت این رسانه و پیگیری مطالبات مردم تأکید کرد.

رییس سازمان صداوسیما با تشریح اوضاع کنونی ایران در منطقه و جهان گفت: اکنون کشور تحت تأثیر سه عامل؛ خروج آمریکا از برجام و راهبردهایی که برای فشار به نظام اسلامی ایران در پیش گرفته ، وضع منطقه و برتری روزافزون قدرت محور مقاومت و شرایط داخلی خصوصاً در زمینه اقتصاد و تلاش برای اثرگذاری بر افکار عمومی با تکیه بر مشکلات اقتصادی مردم قرار گرفته است.

وی در تبیین اولین عامل با اشاره به اینکه رییس جمهور آمریکا با خروج از برجام راهبرد جدیدی علیه ایران کلید زد، گفت: ترامپ برای فشار همه جانبه به جمهوری اسلامی ایران در گام اول راهبرد خروج از برجام را در پیش گرفت و این راهبردها در سرفصل‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... با هدف اعمال فشارکوتاه مدت بر ایران طراحی شده است.

رییس صداوسیما با اشاره به ناتوانی آمریکا در وارد کردن فشار طولانی مدت و جنگ نظامی علیه ایران گفت: دولت آمریکا می‌کوشد در بازه زمانی چند ماهه این راهبرد کوتاه مدت را عملی سازد.

وی با تأکید بر اینکه امسال چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است، گفت: دشمن تلاش می‌کند دستاوردهای نظام اسلامی را در این ۴۰ سال ناچیز جلوه دهد و ما باید برای معرفی این دستاوردها و خنثی کردن توطئه دشمن تلاش کنیم و بر همین اساس رسانه ملی برنامه ای ویژه برای چهلمین سال پیروزی انقلاب دارد.

علی‌عسکری با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال گرفتن امتیازی راهبردی از ایران هستند، گفت: تصور آمریکا این است که اگر ایران با تهدیدات شدیدتر مواجه شود این امتیاز راهبردی را کسب می‌کند برای همین تلاش می‌کند تا با جنگ روانی یأس و ناامیدی را در جامعه گسترش دهد.

وی با بیان اینکه آمریکا در ابعاد مختلف، از پیروزی انقلاب تاکنون راهبردهای مختلفی را برای براندازی نظام اسلامی ایران در پیش گرفته و هدف اصلی او بر مبنای اثرگذاری بر افکار عمومی مردم ایران است گفت: نقش رسانه ملی و صداو سیما برای خنثی کردن توطئه دشمن در زمینه ایجاد تصور و ادراکات برای مردم ایران بسیار پر رنگ و مهم است و ما باید هوشیار باشیم.

وی افزود: دشمن پیش از این بر موضوع شکاف میان حاکمیت متمرکز شده بود و امروز با اعتراف به اینکه دولت ایران جزء نظام اسلامی ایران است می‌کوشد میان مردم و نظام این شکاف را ایجاد و تقویت کند.

رییس سازمان صداوسیما از راهبرد آمریکا برای دست گذاشتن بر مشکلات معیشتی مردم و نیازهای اقتصادی آن‌ها سخن گفت و تصریح کرد: دشمن بر نیروهای نفوذی تکیه می‌کند و این نیروهای نفوذی با تکیه بر شبکه‌های اجتماعی خصوصاً تلگرام می‌کوشند هدایت این عملیات را بر عهده بگیرند.

علی عسکری تلگرام را عاملی برای ارائه داده‌های فراوانی از متن جامعه‌ ایران به دشمن دانست و گفت: دشمن در داده کاوی مهارت بسیار دارد و از این بستر نقاط ضعف را در زمینه‌های مختلف رصد می‌کند و به شناخت وضع موجود می‌رسد.

وی سپس از نقش اروپا در اوضاع کنونی سخن گفت و اظهار کرد: اروپایی‌ها می‌خواهند ایران را در برجام  پای میز مذاکره نگه دارند تا آمریکا به اهدافش برای تضعیف نظام اسلامی برسد.

رییس صداوسیما با بیان اینکه آمریکا با تکیه بر اطلاعاتی که از جریانات نفوذی ایران می‌گیرد به راهبرد تبدیل اعتراضات کوچک به اغتشاش دست می‌یابد گفت: زیر ساخت این اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی و تلگرام است.

وی افزود: به کمک این شبکه‌های اجتماعی دشمن به نقاط ضعف و مشکلات مردم واقف می‌شود و از آن برای ایجاد ناامنی در جامعه استفاده می‌کند.

علی‌عسکری سپس از برتری کشور در منطقه و اهمیت آن به عنوان عامل اثرگذر بر اوضاع داخلی و خارجی یاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در منطقه کاملاً مقتدرانه و قوی در صحنه حاضر است و تمام توطئه‌های آمریکا و صهیونیست‌ها را برای تقویت داعش، منافقین و تضعیف ایران در میان همسایگان خنثی کرده و آن را در میدان شکست داده است.

وی با اشاره توطئه‌های آمریکا برای ایجاد ناامنی در کشورهای همسایه ایران و منطقه گفت: در قبال اقتدار ایران در منطقه، آمریکا می‌کوشد ائتلافی را علیه کشور ما در میان همسایگان و منطقه تشکیل دهد و با تخریب رابطه ایران با همسایگانش حلقه تحریم را تنگ‌تر کند.

علی‌عسکری اوضاع داخلی را از عوامل دیگر مؤثر بر کشور برشمرد و گفت: با خروج آمریکا از برجام و تشدید معضلات اقتصادی شرایطی برای اثرگذاری دشمن بر افکار عمومی ایجاد شده است که باید با همراهی مردم و شناخت مشکلات معیشتی آنان و پیگیری مطالبات آن‌ها در رسانه ملی راه‌های دادن امتیاز راهبردی به دشمن را بست.

وی راه‌اندازی جنگ اقتصادی را از اهداف کنونی دشمن برشمرد و افزود: دشمن با هدف جنگ اقتصادی می‌کوشد با تحریم‌ها، عملیات روانی و به چالش کشیدن متن زندگی مردم در این نبرد برتری یابد.

علی‌عسکری با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر محوریت اقتصاد در سال‌های اخیر و شعار سال، از اهمیت این مقوله سخن گفت و افزود: باید در زمینه اقتصاد کشور اقدام انقلابی کرد تا رونق بگیرد و ابتکار عمل را از دشمن بازستاند.

وی ریشه کینه آمریکا از ایران را شکست تمام سیاست‌های این کشور برای تضعیف ایران و تسلط بر منطقه و حمایت از صهیونیست‌ها دانست و گفت: رابطه ما با آمریکا هیچگاه به نتیجه برد ـ برد ختم نمی‌شود، حتی اگر بنا بر تصور غلط برخی مذاکره بدون قیدوشرط با آمریکا را بپذیریم تجربه نشان داده است که این کشور از راهبردهای شیطانی برای غلبه بر ما دست نخواهد کشید.

رییس سازمان صداوسیما بدعهدی آمریکا در خروج از برجام را عاملی مهم برای نفرت بیشتر مردم ایران از دولت این کشور دانست و با مروری بر نتایج بدست آمده از نظرسنجی رسانه ملی از مردم ایران درزمینه اعتماد به آمریکا و نفرت آنها از این دولت گفت: با بررسی نمودارهای به‌دست آمده از نتایج این نظرسنجی ‌ها نفرت مردم ایران از آمریکا نسبت به چهارسال گذشته بسیار بیشتر و اعتمادشان به این کشور کمتر شده است و بیش از ۹۰% مردم ایران باور دارند که آمریکا قابل اعتماد نیست.

وی افزود : مردم ایران امروز نسبت به خیلی از کشورهای پیشرفته از مواهب طبیعی زیادی برخوردارند اما دشمن می‌کوشد این تصور را القاء کند که آنها پس از انقلاب از این مواهب محروم شده‌اند و رسانه ملی باید بایادآوری این مواهب و دستاوردهای نظام اسلامی امید و روحیه نشاط در مردم را تقویت کند.

رییس رسانه ملی معنای تحریم رییس صداوسیما را در کنار سپاه پاسداران و نیروهای انقلابی، نقش رسانه ملی در مقابل تهاجم رسانه‌ای غرب دانست و گفت: مردم ایران با تمام مؤلفه‌هایشان و شجاعت بی‌نظیر در مقابل دشمن خواهند ایستاد.

علی‌عسکری مقابله با دو عامل اقتدار کشور که قدرت موشکی و قدرت منطقه‌ای است را هدف اصلی آمریکا و غرب دانست و گفت: دشمن بداند ایران در این دو زمینه با کسی مذاکره نخواهد کرد.

رئیس سازمان صداوسیما سپس به وظایف رسانه ملی در شرایط کنونی کشور پرداخت و گفت: هدایت و صیانت از افکار عمومی مهمترین وظیفه صداوسیما است.

وی افزود: رسانه ملی باید با زبان مردم، سخن بگوید و با بالابردن سرمایه اجتماعی و تقویت مرجعیت و محبوبیت رسانه‌ای‌ ارتباطش را با مردم عمیق‌تر کند.

علی عسکری از لزوم بیان صادقانه واقعیات اقتصادی کشور برای مردم سخن گفت و افزود: صداوسیما با بیان این واقعیات و انجام رسالتش باید در مقابل این راهبرد پیچیده آمریکا بایستد و دولتمردان نیز در این زمینه باید با رسانه ملی تعامل داشته باشند و بامردم حرف بزنند.

وی از پیشنهاد ایجاد کمیته های کاری با دستگاه‌ها و نهادهای دولتی یاد کرد که می‌تواند به بالا بردن اعتماد مردم و ایجاد آرامش در آن‌ها کمک کند.

رییس رسانه ملی با اشاره به عملکرد مطلوب صداوسیما در نوروز و رمضان ۹۷ و بالا رفتن میزان مخاطبان گفت: با وجود تمام تلاش دشمن برای رقیب تراشی برای رسانه ملی این رسانه رشد خوبی داشته است.

علی‌عسکری به نقش رسانه‌های استانی در تقویت مرجعیت اجتماعی در کشور اشاره کرد و گفت: باید اخبار خوش را برای مردم بازگو کرد که موجب امیدآفرینی است.

ضرورت کاوش در اوضاع کشور و احوال اجتماعی مردم از موضوعات دیگری بود که رئیس سازمان در این نشست ازآن یاد کرد و گفت: یکی از مهمترین محورهای این کاوش نظرسنجی‌های مرکز پژوهش و سنجش افکار صداوسیما است دکتر علی عسکری ایستادگی درمقابل نفوذ دشمن را از وظایف جدی رسانه ملی دانست  و تاکید کرد: ما با حفظ ادبیات انقلابی باید فداکارانه از حریم ملت و کشور دفاع کنیم.

رییس رسانه ملی سپس خطاب به مدیران حاضر در پنجمین نشست منشور رسانه تاکید کرد: باید به عرصه‌های جدید زندگی مردم و حضور موثر در فضای مجازی توجه جدی داشته باشیم تا نقطه عطفی در این فضا ایحاد کنیم و با رصد مداوم فضای مجازی درک مردم را از توطئه‌های دشمن بالا ببریم.

علی‌عسکری بر لزوم عملکرد هنرمندانه برای تقویت ارتباط با مردم تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند صدای آن‌ها از حلقوم رسانه ملی بیرون می‌آید و صداوسیما صدای رسای آن‌هاست و در این صورت است که مرجعیت رسانه ملی استمرار خواهد یافت و باید ارتباط با مردم بیش از پیش تقویت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حرف دل همه مردم
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
0
0
شعارهای انحرافی که در اعتراض بازاریان به وضع آشفته قیمت دلار از سوی یک عده معلوم‌الحال سر داده شد در تضاد کامل با منافع کشور بود. معلوم می‌شود که بیگانگان و ضد انقلاب می‌خواهند از این فضا برای اهداف شیطانی خود بهره ببرند. متأسفانه دولت و دولتی‌ها هیچگونه احساس مسئولیتی نمی‌کنند.


روشنگری‌های مستدل کیهان درباره سوء مدیریت‌های مسئولین و رو شدن برنامه‌های نفوذی‌ها باید همه را هوشیار کند و نگذاریم دشمنان و ضد انقلاب به اهداف شوم خود برسند.


کسانی که در تاریخ 97/4/4 با خواسته اوباش برای تعطیلی مغازه‌ها همراهی می‌کردند اولاً اکثرشان به همین دولت رأی داده‌اند در ثانی اکثرشان کالاهای خود را از طریق قاچاق وارد می‌کنند. اینکه گفته می‌شود نگران قیمت ارز هستند دروغ است. چرا که شما هر جنسی را براساس ارزی که وارد می‌کنی می‌فروشی. وقتی تمام شد دوباره با قیمت ارز جدید...


در شبکه‌های مجازی صحنه‌ای نشان داده می‌شود که یکی از اراذل و اوباش از پله کابین یک کامیون بالا می‌رود و با ضرب و شتم راننده و سپس به آتش کشیدن کامیون اعتراض می‌کند که چرا راننده اقدام به بارگیری کرده است. این صحنه بنده را به یاد وحشی‌گری‌های داعش و داعشی‌ها و جنایت‌های آنان در سوریه و عراق انداخت و تأسف خوردم.


در حالی که فشارگرانی دلار، سکه، مسکن، اجاره بها فشار مضاعفی به مردم وارد می‌کند و به ویژه مستأجرین قادر نیستند با پرداخت کل حقوق‌شان سرپناهی برای خود اجاره کنند، رئیس جمهور با لباس برند شیطان بزرگ و بدون توجه به رنج مردم به تفریح‌گاه اعیان و اشراف می‌رود.


خوی اشرافی و بی‌اعتنایی به نصایح دلسوزان تمامی ندارد. در این اوضاع نابسامان اقتصادی تفریح در تله کابین توچال آن هم با لباس برند آمریکایی، به خوبی نشان می‌دهد خط مشی دولت ادامه مسیر غلط و پرهزینه واردات کالاهای غربی و تزریق فرهنگ مصرف کالاهای غربی است! این حرکت نشان داد، دهن‌کجی به اقتصاد مقاومتی و تولید ملی ادامه دارد و برای رفع فشار از طبقه ضعیف جامعه هیچ دغدغه و اهمیتی وجود ندارد. چرا مجلس کارت زرد نمی‌دهد؟!


در حالی که مردم خوزستان با دمای بالای 50 درجه و بعضاً ریزگردها و بی‌آبی دسته و پنجه نرم می‌کنند و نوسانات بازار ارز و سکه، مسکن و خودرو و... مردم را گرفتار کرده است، رئیس‌جمهور به تفرجگاه توچال به بی‌خیال‌گردی و توچال گردی آن هم با لباس برند آمریکایی مشغول است؟!


یادداشت روز یکشنبه 97/4/3 مدیر مسئول محترم روزنامه کارشناسی شده و دردمندانه بود. ولی کو گوش شنوا در شخص رئیس‌جمهور و دولتمردان که به این نکات ارزشمند و گره‌گشا توجه بکنند.


اگر تیتر کیهان 97/4/4 در دولت سازندگی اجرا می‌شد (اعدام و مصادره اموال تروریست‌های اقتصادی) وضعیت جامعه امروز به اینجا نمی‌رسید که شیرازه اقتصادی کشور با بی‌تدبیری‌ها به هم ریخته است؟!


خداوند گردانندگان آن دسته از نشریات را لعنت کند که با جنگ روانی و ایجاد تشویش در جامعه زمینه زیاده‌خواهی بیگانگان را فراهم می‌کنند و حاضر می‌شوند عزت و اقتدار کشور را قربانی مطامع دنیایی خودشان بکنند.


چرا نام و مشخصات کامل افراد واردکننده چندین هزار خودرو لوکس به داخل کشور اعلام نمی‌شود؟


آن وزیران کابینه و نمایندگان مجلس که در شرایط سخت اقتصادی کشور درد مردم را احساس نمی‌کنند توضیح بدهند چرا مسئولیت قبول کرده‌اند و بابت این پست و مسئولیت ماهیانه از بیت‌المال حقوق، مزایا و تسهیلات دریافت می‌کنند.


وقتی دولتمرد در منازل چند ده میلیاردی زندگی می‌کند و درکی از مشکلات روزمره جامعه و مردم ندارد بود و نبودش چه فرقی می‌کند؟


همیشه برایم سوال است که چرا هرگاه اصلاح‌طلبان دولت را به دست می‌گیرند، تهدید، تحریم، فساد، گرانی، اختلاس، بی‌حیایی، حمله به آموزه‌های دینی و... تشدید می‌شود؟! البته مشکل عمده به نظرم مردمند که تحت تاثیر جو روانی دیوارکشی معابر، تهدید جنگ، برداشتن سایه جنگ و....قرار می‌گیرند و به کسانی رای می‌دهند که نباید بدهند!!!


سرلشکر صفوی گفته است به سپاه اجازه نمی‌دهند خودرو بسازد! آخر سردار جان! آنها می‌دانند اگر کسانی که مرزهای فناوری را در صنایع موشکی هوافضا و ... درنوردیدند وارد صنعت خودروسازی شوند زالوصفتان باید بساطشان را جمع کنند و بروند.


بعضی دولتمردان در پی زمینه‌سازی برای اجرایی شدن برجام‌های خطرناک بعدی هستند. اگر چه در ظاهر خلاف آن شعار می‌دهند.


ظریف اعلام کرد در چارچوب سخنان رهبری، مشکلات شفافیت را در مسئله FATF حل می‌کنیم. عرض می‌کنم باعث زحمت می‌شود چرا که بارها مثل برجام و 2030 و پالرمو و... را حل کردید و خسته‌اید؟! حضرت آقا با اصل چنین کنوانسیون‌های بین‌المللی که دارای هدف مغرضانه سیاسی پنهان و آشکار است مخالفند. شما می‌خواهید شفاف‌سازی کنید؟


به آقای ظریف بفرمایید به آن کشتی که وطن‌فروشان و فتنه‌گران سال 88 سوار آن شده و چند سال است به سوراخ کردن این کشتی مشغولند نمی‌توان دل بست. ایشان زحمت بکشند برای نجات خود و مردم فتنه‌گران را بیرون بریزند، یا حداقل از آنان تنفر بجویند.


آقای ظریف! روزی که آقای روحانی منتقدان دلسوز برجام را با فحاشی می‌نواختند آن روز هم همه داخل یک کشتی بودیم. لطفا به شعور ملت توهین نکنید.


قرار بود در سال جدید تکلیف بانک مهر اقتصاد با بانک انصار مشخص شود آیا مستقل می‌ماند یا ادغام می‌شوند؟ اما هنوز خبری نیست. چرا باید دارندگان سهام مهر اقتصاد در سازمان فرابورس بلاتکلیف بمانند و سایت بسته باشد. و از طرفی سود سهام از سال 95 پرداخت نشده است. این پول و سود آن کجا می‌رود؟


اگر قیمت دلار و سکه دوبرابر شد، اگر قیمت کالاها و خدمات عمومی به سرعت 100 کیلومتر می‌تازد، اگر صندوق ذخیره فرهنگیان غارت می‌شود اگر فسادهای چندهزار میلیاردی رخ می‌دهد، اگر برجام نافرجام شد، اگر استخوان‌های مردم زیر چرخ گرانی خرد می‌شود و اگر ... به جهنم! اشکالی ندارد همین که دولت به دست کسانی که می‌خواستند وسط پیاده‌روها دیوار بکشند نیفتاد خدا را شکر!!!


اگر دولت عاقل باشد نباید 220 میلیون یورو ارز کشور را صرف وارد کردن تلفن و موبایل بکند. ارز کشور باید برای خرید کالاهای اساسی و موردنیاز اولیه جامعه هزینه شود.


انسان احساس می‌کند برخی از مسئولان دولت خود را در اداره کشور بی‌انگیزه نشان می‌دهند. خدا می‌داند چه هدفی در سر دارند؟


از مجلس و نمایندگان این انتظار را داریم که با توجه به وضعیتی که در اقتصاد کشور بوجود آمده مرخصی تابستانه خود را لغو کرده و به گره‌گشایی از مشکلات جامعه بپردازند.


باز خدا را شکر که در دولت نهم و دهم برای گروهی از مردم مسکن مهر با قیمت نازل ساخته و تحویل شد از این دولت که هنری دیده نمی‌شود. دولتمردان فعلی اگر دلشان واقعا برای خانواده‌های بی‌مسکن می‌سوزد حداقل مثل زلزله‌زده‌ها کانکس در اختیارشان بگذارند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: