کمال الدین پیرموذن فعال سیاسی اصلاح طلب در پی تفرقه انگیزی های خارجی و لزوم حفظ وحدت داخلی یادداشتی را منتشر نموده است که متن کامل آن در ادامه می آید: تحولات داخلی کشور ما و پیرامونی ایران زمین و همچنین کشور آمریکا، وطن عزیزمان را در شرایط بس حساس و ویژه قرار داده است.
باید وحدت و وفاق ملی را پاس بداریم و اجازه ندهیم چهره روحانی و رحمانی اسلام، نیک بودن ایران و نیکو بودن ایرانیان، با رفتارهای خودسرانه و افراطی مشوه گردد .
خشونت و افراطی گری سم مهلک پیشرفت کشور است . در هیاهوی اختلافات، دعواها و حرکات فراقانونی و افراطی، صدای ملت رشید ایران اسلامی در داخل و خارج کشور شنیده نمی شود و حقوق مسلم ملت پیشینه دار ما را فراموش می کنند .
همه بایستی اذهان خود را متحول سازند، مسئله هر چه مهم تر باشد، توجه و حساسیت بدان نیز زیادتر می شود. تاریخ را ورق ورق بجویید، بخوانید و بینید، آن قدر که ایرانی از خودش و یا هموطنش ضربه خورده و کشیده،
از تحریم ها خسارت دیده است، از حمله دشمن خارجی، این همه آسیب ندیده است.
ما همچنان ملت افراط و تفریط هستیم. در جایی چهل ستون می سازیم، در جایی دیگر هیچ ستون، احدی، خبره و غیر خبره، مجلسی و غیرمجلسی، حق ندارد با برخوردهای رادیکالی و باندی و جناحی، هزینه های نامناسب بر دوش ملت بار کند، امیرمومنان مولاعلی می فرمایند: «هر که خواهان سلامت است، باید میانه روی پیشه کند.»
این روزها که جامعه بیش از هر زمان دیگری به ثبات و اقتدار و امنیت نیازمند است، تضعیف رئیس جمهور و سرداران نبرد دیپلماسی کشور، هیچ سازگاری با منافع ملی نداردو تندروی های تخریبی علیه دولت برآمده از اراده ملت نمی تواند در راستای تحکیم وحدت ملی و تقویت اقتدار ملی تلقی گردد.
هر که نیاموخت ز تاریخ پند باز نسنجیده بیافتد به بند دام گستری های اشخاص و جریان های تندرو و موج فزاینده فضاسازی تخریبی علیه حکمرانان خودی بایستی خاتمه پذیرد . نبایستی بانیان برجام آماج حملات ناجوانمردانه قرار گیرند . با کمال تاسف عده ای با اظهارات و عملشان گویی، در این مقطع بحران ساز، قصد انتقام از رئیس جمهور، سرداران نبرد دیپلماسی کشور و تلخ کردن کام ملت و دولتیان را دارند .
دستگاه سیاست خارجی کشور، بدون توجه به سیاه نمایی و جوسازی دلواپسان، با اتخاذ دیپلماسی فعال، دو جانبه، چند جانبه و بین المللی و ارتباط مستمر و نزدیک با کشورهای جهان و منطقه، ضمن تبیین مواضع مستقل، صلح طلبانه و برحق نظام جمهوری اسلامی ایران، از ظرفیت های موجود، برای مخالفت موثر با سیاست های تهدیدآمیز و توسعه طلبانه آمریکا، اسراییل و سعودی به ویژه در منطقه خلیج فارس، خاورمیانه و اروپا بطورکافی و وافی بعمل آورد.
اعتماد به افراد، به ویژه به دولت و دلسوزان ملک و ملت، یکی از عناصر سیستم ارزشی ماست که به توسعه کشور و منابع انسانی آن کمک می کند . بی تردید دستیابی به وحدت و وفاق ملی و پیشرفت همه جانبه کشور جز از طریق بکارگیری همه منابع توانمند انسانی کشور و پای بندی صادقانه به قانون اساسی و تلاش مستمر همگان برای اجرای تمام و کمال آن بعنوان میثاق ملی و محور اتحاد و همبستگی و فصل الخطاب همه اختلاف نظرها و سلیقه ها در سیاست گذاری ، برنامه ریزی و اداره امور کشور نیست.
پشتوانه مردمی نظام را باید قدر شناخت و اجازه نداد با بی اعتنایی نسبت به خواست، تمایلات و مطالبات مردم به این سرمایه ارزشمند اجتماعی لطمه وارد سازند .
کشور عزیزمان ایران، در مرحله گذر بسر می برد، هنگامی که کشوری از یک مرحله به مرحله دیگری وارد می شود، فرآیند توسعه اقتصادی دچار بحران می گردد .
در اینجا است که وسوسه ها آغاز می شود . اگر کشوری در برابر این وسوسه ها مقاومت کند به توسعه دست خواهد یافت، در غیر این صورت تنها موفقیت های کوتاه مدت بدست خواهد آورد .
توسعه راستین عدالت اجتماعی و عقلانی کردن انتظارات مردم از حکومت با تنویر افکار عمومی و بیان واقعیت ها حائز اهمیت است .
توانمندسازی فقرا و محرومین و اقشار آسیب پذیر جامعه و به ویژه جوانان و لشکر عظیم بیکاران بایستی همواره در کانون توجهات عموم صاحب منصبان قرار گیرد .