به گزارش
خبرداغ به نقل از وب سایت سوران: دستپخت مامان ها همیشه خوردن دارد. با اینکه هنوز اکثرا
غذاهای سنتی درست می کنند اما غذاهایشان هیچ وقت تکراری نمی شود و همیشه
طرفدار دارد. مثلا همین کتلت گوشت و سیب زمینی که از زمانی که یادمان می
آید در برنامه غذایی شان بوده و هنوز هم هست.
مواد اولیه:
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- گوجه فرنگی 5 عدد
- سیب زمینی 250 گرم
- پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ
- سیر رنده شده 3 حبه
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا
پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و
ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می
دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را
به مواد اضافه می کنیم و مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم
و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از
مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در
روغن سرخ می کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم. در آخر هم
گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می
کنیم.