به گزارش
خبرداغ به نقل از وب سایت پیمونه: بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در عصرانه های بهاری می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- تخم مرغ 1 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
کره 100 گرم
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین یک دوم ق.م
مارمالاد به میزان لازم
طرز تهیه
- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
- آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد
اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا
بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما
استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد).
- تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید
تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با
لیسک به ارامی مخلوط کنید ؛
- جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم
بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و
لطیفی بدست بیاید.
- خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ،
هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت
روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب
بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با
استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید)
- داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی
کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی
نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و
برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل
قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود
- سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8
دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر
متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناربگزارید
تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس
روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها
بدهید .
- این شیرینی گزینه مناسبی جهت صبحانه و عصرانه کنار یک فنجان چای یا قهوه خواهد بود .
نکات:
۱- میتوانید از مربا ، پودر نارگیل ، خلال پسته ، ترافل رنگی و … نیز برای تزیین این شیرینی استفاده کنید.
۲- این شیرینی ها را میتوانید تا چند روز در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.