به گزارش
خبرداغ به نقل ازcare2در این میان برخی مواد غذایی این قابلیت را دارند که بهطور طبیعی سموم را از بدن پاکسازی می کنند:
جعفری:
جعفری یک ضد عفونی کننده عالی و ادرار آور است. این سبزی معطر و البته
پرطرفدار عملکرد کلیه ها را تحریک می کند و نقش مهمی در دفع سموم بدن
دارد. به غذاهایتان مثل سالادها، پاستاها، سوپ و غیره جعفری اضافه کنید.
اگر یک دوره سم زدایی جدی را شروع کرده اید آب جعفری فوق العاده است.
دانه
چیا: در هر قاشق غذا خوری، 5 گرم فیبر دارد و تقریبی نیمی از نیاز روزانه
بدن به فیبر را تامین می کند. فیبر بالای موجود در دانه های چیا منجر به
بهبود عملکرد روده و فرایند هضم می شود ضمن این که احساس سیری طولانی مدت
را به همراه دارد و تنظیم کننده کلسترول است.
سبزیجات
تیره رنگ: این سبزیجات از قبیل اسفناج، برگ چغندر، خردل و ... برای کمک به
جلوگیری از برخی شرایط بهداشتی از جمله دیابت، سنگ کیسه صفرا، مشکلات
کلیوی، و سلامت کبد از گذشته مفید بوده اند. سبزیجات تیره رنگ برای بهبود
عملکرد دستگاه گوارش و کاهش یبوست نیز مفیدند ضمن این که خواص ضد پیری
دارند. ترکیبات یافت شده در سبزیجات تیره رنگ منجر به کاهش خطر ابتلا به
سرطان، تعادل هورمونی و کاهش وزن می شود و آنهم به واسطه سطوح بالای فیبر،
آب و منیزیم موجود در آنها.
چغندر: سرشار از
فولات، منگنز، پتاسیم و فیبر است که همه اینها منجر به جلوگیری از خستگی،
بهبود جریان خون و خنثی کردن فلزات سنگین و سموم در بدن می شوند.
توت
ها: حاوی انواع آنتی اکسیدان های بسیار قوی هستند و خواص ضد التهابی
دارند. انواع توت ها به بهبود فرایند هضم، از دست دادن وزن، نشاط و افزایش
طول عمر کمک می کنند.
رازیانه: از نظر علمی
اینطور ثابت شده که مصرف رازیانه تسکین دهنده دستگاه گوارش است و منجر به
تامین ویتامین ث و فیبر مورد نیاز بدن می شود. مصرف رازیانه همچنین به
تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و خواص ضد باکتری دارد. آنتی اکسیدان های
موجود در رازیانه از قبیل کورستین، لیمونن و آنتول، خواص ضد التهابی دارند
ضمن این که منجر به کاهش اسپاسم های گوارشی، کاهش نفخ و بهبود زخم ها می
شوند.
آوای سلامت