کد خبر: ۷۶۲۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸
تعداد بازدید: ۳۶۹
تیم ویژه نظارتی مرکز توسعه سلامت کیش برتمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، مجموعه های اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی ،بهداشتی به صورت مستمر نظارت می کند.
افزایش نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کیشبه گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رییسمرکز توسعه سلامت کیش گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی با تشکیل تیم ویژه نظارتی مرکز توسعه سلامت ، برنامه بازرسی به صورت مستمر در تمام ایام نوروز و روزهای تعطیل انجام می شود .

دکتر محمدرضا رضانیا افزود: در راستای تشدید نظارت و پایش سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در بهمن ماه سال جاری 849 مورد بازدید انجام شده و توصیه های لازم به

وی با تشریح طرح بسیج سلامت نوروری تصریح کرد: این اکیپ ها موظفند پوشش نظارتی کامل را بر اماکن اقامتی و مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی به خصوص مراکز واماکن حساس داشته باشند.

رضانیا با تاکید بر این که مسافران از خوردن غذا و آشاميدني ها در رستوران ها و مراكز عرضه مواد غذايي كه موازين بهداشتي را رعايت نمي كنندامتناع کنند یاد آور شد : پرسنل مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و اماکن اقامتی و اماکن عمومی باید كارت بهداشت داشته باشند.

رییس مرکز توسعه سلامت کیش افزود: به منظور رفاه حال شهروندان و مسافران شماره تلفن 09366858085در تمامی ساعات شبانه روز وشماره 07644423311در وقت اداری آماده پاسخگوی شکایات بهداشت محیطی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: