به گزارش
خبرداغ به نقل از وب سایت آرگا مگ: خورش شوید از انواع غذاهای معروف شمالی است که شما می توانید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش شوید از مرغابی و آلوچه و شوید و آلو و تخم مرغ و آبغوره و روغن و نمک و فلفل استفاده می شود.
باقلا قاتق، خورش شوید و ترش تره از انواع
خورش های شمالی خوشمزه و پرطرفدار هستند و اگر شما تمایل دارید برای ایجاد
تنوع در برنامه غذایی تان انواع خورش های اصیل و محلی را در منزل بپزید
بهتر است از پخت این نوع خورش ها غافل نشوید.
مواد لازم:
- آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم
مرغابی کوچک : یک عدد
شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری
آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : دو تا سه عدد
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه :
- برای پخت خورش شوید ابتدا مرغابی را به خوبی پاک کنید و به قطعات مناسبی تقسیم کنید سپس تکه های گوشت مرغابی را بشویید و نمک بزنید.
- آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت جداگانه
بشویید و گوشت مرغابی را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ
کنید سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه
لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی
حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز شود
سپس آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن آلو خورشتی
شوید خشک را به خورش بیفزایید سپس اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز
پخته شود و جا بیفتد.
- در مرحله آخر طرز تهیه خورش شوید تخم مرغ
ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و با کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید و به
خورش اضافه کنید بعد از اینکه تخم مرغ ها پخته شدند و خورش به روغن افتاد
قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و خورش را درون ظرف مناسبی برای سرو
بکشید و به همراه پلو این غذای خوشمزه را میل کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر خورش شوید
- خورش شوید از انواع خورش های ترش است و اگر
شما تمایل دارید این خورش خوشمزه طعمی ملس و بی نظیر داشته باشد می توانید
یک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنید.
خورش شوید از انواع خورش های محلی شمالی و مخصوص غرب گیلان می باشد.
در صورت تمایل می توانید در دستور تهیه خورش شوید به جای گوشت مرغابی از گوشت مرغ استفاده کنید.