کد خبر: ۷۵۷۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۹
تعداد بازدید: ۳۷۷
پزشکان هشدارمی‌دهند که رژیم‌ غذایی با کربوهیدرات‌ پایین خطر ابتلا به نارسایی مادرزادی را افزایش می‌دهد.
مادران باردارکربوهیدرات‌ راحذف نکنندبه گزارش خبرداغ ، متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند کاهش چشمگیر کربوهیدرات از رژیم غذایی در دوران بارداری خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی را افزایش می‌دهد.

این متخصصان دریافته‌اند در مقایسه زنان بارداری که میزان کربوهیدرات دریافتی خود را محدود نکرده‌اند گروهی که از مصرف کربوهیدرات‌ها خودداری کرده یا آن را کاهش می‌دهند ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی به دنیا آورند.

به گفته متخصصان آمریکایی این نارسایی‌های مادرزادی می‌تواند موجب مرگ یا معلولیت‌های دائمی شود.

این متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: رژیم غذایی مادر قبل و در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین دارد. اما در این بررسی مشخص شد مصرف پایین کربوهیدرات می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی مادرزادی را در نوزادان تا ۳۰ درصد بیشتر می‌کند.

 

ایسنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: