این متخصصان دریافتهاند در مقایسه زنان بارداری که میزان کربوهیدرات دریافتی خود را محدود نکردهاند گروهی که از مصرف کربوهیدراتها خودداری کرده یا آن را کاهش میدهند ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی به دنیا آورند.
به گفته متخصصان آمریکایی این نارساییهای مادرزادی میتواند موجب مرگ یا معلولیتهای دائمی شود.
این متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: رژیم غذایی مادر قبل و در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین دارد. اما در این بررسی مشخص شد مصرف پایین کربوهیدرات میتواند خطر ابتلا به نارسایی مادرزادی را در نوزادان تا ۳۰ درصد بیشتر میکند.
ایسنا