کد خبر: ۷۵۴۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
تعداد بازدید: ۶۲۷
عضو پارلمان افغانستان:
عضو پارلمان افغانستان تاکید کرد: ما در افغانستان شاهد جنگ‌های نیابتی هستیم که مربوط به مردم افغانستان نیست، تصریح کرد: ما در واقع در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داریم و نیازمند همگرایی منطقه‌ای هستیم.
در افغانستان شاهد جنگ‌های نیابتی هستیم/ در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داریم

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، ناهید فرید عصر امروز در دومین کنفران امنیتی تهران گفت: همگی ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که میراث‌دار یک تمدن تاریخی هستیم اما متاسفانه این میراث و ارزش‌های آن در حال تخریب است و پاسداری از آن راهی جز همدلی میان همه کشورهای منطقه ندارد.

ریشه طالبان در پاکستان است

وی افزود: اقتصادی که در حال حاضر در منطقه اجرا می‌شود یک اقتصاد تروریستی است که در آن تروریست‌ها تلاش می‌کنند تا از حوزه‌های انرژی و نفتی برای ضربه زدن به دولت‌ها استفاده کنند و این درحالی است که پیش از این چنین چیزی وجود نداشت.

این نماینده پارلمان افغانستان با بیان اینکه اقتصاد می‌تواند ثبات و امنیت بیاورد اما می‌تواند رابطه‌ای منفی هم با امنیت داشته باشد، اظهار داشت: افغانستان هفده سال است که از یک قانون دموکراتیک برخوردار است اما جنگ هنوز در افغانستان ادامه دارد و دلیلش این است که اقتصاد ما سبب تقویت گروهک‌های تروریستی چون طالبان می‌شود که ریشه‌اش هم در افغانستان نیست و در واقع یک درخت تروریسم در منطقه وجود دارد که شاخه‌ای از آن طالبان است که ریشه در پاکستان دارد.

در افغانستان شاهد جنگ‌های نیابتی هستیم

فرید ادامه داد: یکی از کشورهایی که در منطقه با معضل عقب ماندگی مواجه است، افغانستان است که به دلیل توانایی کم بخشی از مردم در جهت اشتغال به سمت و سوی تروریسم و عضویت در این گروهک‌ها می‌روند که اگر جلوگیری از این موضوع از سوی کشورهای منطقه با کمک کردن آنان برای توسعه افغانستان همراه شود به امنیت منطقه کمک می‌کند.  

وی با بیان اینکه ما در افغانستان شاهد جنگ‌های نیابتی هستیم که مربوط به مردم افغانستان نیست، تصریح کرد: ما در واقع در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داریم و نیازمند همگرایی منطقه‌ای هستیم. 

کشورهای منطقه به بهبود شرایط اقتصادی افغانستان کمک بکنند

این نماینده پارلمان افغانستان اضافه کرد: از کشورهای منطقه می‌خواهیم به جای آوردن امنیت به افغانستان، کمکی به بهبود شرایط اقتصادی این کشور بکنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: