کد خبر: ۷۵۳۴۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷
تعداد بازدید: ۳۲۱
هشتمین نمایشگاه شهر ایده‌آل با هدف ارتقای سطح مدیریت و خدمات شهری در کیش گشایش یافت.
آغاز به کار هشتمین نمایشگاه شهر ایده‌آل در جزیره کیشبه گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، هشتمین نمایشگاه شهر ایده‌آل با حضور داوود کرمی قائم‌ مقام مدیرعامل و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه ‌آزاد کیش، هیربد معصومی معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و شهرداران و اعضای شوراهای شهر های نختلف کشور در مرکز نمایشگاههای بین المللی کیش افتتاح شد.

در این نمایشگاه 90 شرکت داخلی در حوزه مدیریت خدمات شهری  و در زمینه های طراحی و ساخت خودروهای مسافری و حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، پارک‌ها و مجموعه‌های تفریحی، فضای سبز و برترین‌های گل و گیاه، حمل و نقل عمومی و ترافیک، آتش‌نشانی، روشنایی و نور پردازی، فناوری اطلاعات، ماشین‌ آلات و تجهیزات خدمات‌ شهری، تبلیغات شهری، بازیافت و تبدیل مواد، هواشناسی و کنترل کیفی هوا، زیر ساخت‌های شهری، سیستم‌های هوشمند حمل و نقل و ترافیک انواع تجهیزات، ماشین آلات و سیستم های خدمات دهی، آخرین دستاوردها و تجهیزات خود را در فضایی به وسعت 21 هزار متر مربع به نمایش گذاشته اند.

گفتنی است هشتمین نمایشگاه شهر ایده ال کیش تا چهارشنبه 13 دی‌ ماه جاری پذیرای بازدید کنندگان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: