به گزارش خبرداغ به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 5 دیماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال حسن کامران از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر اینکه علت عدم اجرای بیمه کارفرمای کشاورزی چیست و چرا مستمری همسر متوفقیان سنوات قبل پرداخت نمی شود و چرا در عزل و نسب ها باندی عمل می شود؛ با 69 رأی موافق، 103 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 225 نماینده حاضر در صحن سوال را وارد ندانستند.
براساس این گزارش زهرا ساعی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در توضیح سوال کامران از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سوال ایشان در مورد علت عدم اجرای بیمه کارفرمای کشاورزان و اینکه چرا مستمری همسر متوفیان سنوات قبل پرداخت نمی گردد و چرا در عزل و نصب ها باندی عمل می شود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در توضیح نتیجه بررسی سوال کامران از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در اجرای ماده 209 آئین نامه داخلی مجلس و در پاسخ به نامه شماره 850/29605 مورخ 19 تیر 96 هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی سوال مذکور در جلسه مورخ 11 مهر 96 کمیسیون اجتماعی با حضور وزیر و نماینده سوال کننده مطرح شد.
وی ادامه داد: نماینده سوال کننده در توضیح سوال خود مطرح کردند که قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب اسفند 93 مجلس شورای اسلامی را قانونی الزام آور و تکلیفی دانست که با وجود این الزام و این فواید و مصالح مترتبه بر آن، از قبیل دلگرمی کشاورزان و عائله آنان، سازمان تامین اجتماعی به عنوان مجری از ادای وظیفه خود سرباز زده و این تمرد از سوی وزارت متبوع نیز پیگیری نشده و پاسخ مناسبی دریافت نکرده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در ادامه جلسه ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ماده 21 قانون الحاق، از فقدان بودجه لازم به عنوان موجبی برای عدم کفایت منابع سازمان تامین اجتماعی جهت اجرای قانون یاد کرد و ابراز امیدواری نمود که با پیش بینی منابع پایدار برای این مهم در بودجه سال آینده کشور زمینه برای تحت پوشش قرار دادن تمامی افراد جامعه هدف فراهم آید.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: در این ارتباط در پایان سوال کننده از پاسخ وزیر قانع نشد بنابراین کمیسیون قلمرو سوال را ملی و مراتب را جهت اعلام وصول به صحن علنی تقدیم کرد.
رئیس محترم قوه قضائیه گفته است؛ مردم مطالبات برحق خود را از راههای قانونی پیگیری کنند. خدمت ایشان عارضم که ۸ سال پیش پیگیری های ما هم از آن زمان تاکنون نتیجه ای نداده است. ما چگونه این حقمان را پیگیری کنیم و به دست آوریم؟
ایشان و دیگر مسئولان لطفا توضیح دهند.
ما حقوق خود را پیگیری می کنیم، ولی هرگز به کسی توهین و اموال عمومی را تخریب نمی کنیم
مسئولان محترم قوه قضائیه لطفاً در این مورد توضیح دهند.
نه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، نه مدیرمل مخابرات تهران، اداره کار جنوبعرب تهران، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دیوان عدالت اداری، دولتمردان، نمایندگان مجلس، مدیران، مسئولان و مسئولین ازمهرماه 1389 تاکنون پاسخگو نیستند. متاسفانه هیچ مرجعی پاسخگوی شکایات ما نیست.
آیا برای گرفتن حق قانونی خود را باید این همه اعتراض کنیم.
چه دستگاهی باید به این مشکل رسیدگی کند؟
وظیفه چه کسی است که نسبت به آنها اقدام نماید.
چه کسی مسئول و پاسخگو است؟
مدت ۴ سال میشود که اضافه کاری، شبکاری و... ما نگهبانان رسمی مراکزتلفن ثابت و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات منطقه تهران وابسته شرکت مخابرات ایران پرداخت نشده و متأسفانه هیچ مسئولی پاسخگو نیست. چرا؟
چرا برای رسیدگی این مشکل اقدامی صورت نمیگیرد؟
آیا واقعا در کشور ما هیچ مقام بالاتر نیست که مشکلات ما نگهبانان رسمی مخابرات منطقه تهران را بشنود و در صورت حق بودن، به آنها رسیدگی کند؟
جمعی ازنگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات تهران وابسته شرکت مخابرات ایران