کد خبر: ۷۴۹۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸
تعداد بازدید: ۳۸۵
سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت اناربه گزارش خبرداغ به نقل از برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.


 مواد لازم:

  • ۱۵۰ گرم بادمجان
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • ۱۲۵ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۱۵۰ گرم پیاز
  • ۱۵۰ گرم کدوی سبز
  • ۵۰ گرم جعفری تازه
  • ۵۰ گرم سیر
  • ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۱۰ گرم پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲۵ میلی لیتر آبلیمو
  • ۵۰ گرم کاهو
  • ۲۵ میلی لیتر
  • ۲۵ میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه سالاد ماشویا 
 
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
 
 طرز تهیه سالاد ماشویا

برگ‌های جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا
 
سیر‌ها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا 

برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

پیاز، بامجان، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

درمورد بادمجان و فلفل دلمه ای‌ها هم همین کار را تکرار کنید و آن‌ها را در کاسه سالاد بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

کاهو‌ها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آن‌ها بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا
 

 
مواد لازم برای تهیه شربت انار:

  • ۴ پیمانه آب انار
  • ۲ و نیم پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
 طرز تهیه سالاد ماشویا

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا ۲۰ - ۲۵ دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: