کد خبر: ۷۴۷۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰
تعداد بازدید: ۲۳۱
سرمربی پرسپولیس در مورد جدایی هافبک عراقی تیمش تصمیم می گیرد.
برانکو تکلیف بشار را مشخص می‌کندبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،فدراسیون فوتبال عراق با ارسال نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس خواستار حضور بشار رسن در اردوی تیم المپیک عراق از تاریخ 9 دی ماه سال جاری تا بهمن ماه شده است.

 

این در حالی است که رقابت‌های قهرمانی زیر 23 سال آسیا در تقویم فیفا نیامده و باشگاه پرسپولیس قانونا می‌تواند این اجازه را به هافبک عراقی خود ندهد که در اردوی تیم المپیک کشورش حضور پیدا کند.

 

در این زمینه تصمیم نهایی بر عهده برانکو ایوانکوویچ خواهد بود.

 

قرار است بعد از بازی حساس پرسپولیس و پارس‌جنوبی جم که شنبه برگزار می‌شود برانکو طی نشستی با بشار رسن و مدیریت باشگاه پرسپولیس در مورد حضور یا عدم حضور رسن در اردوی تیم المپیک کشورش تصمیم بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: