کد خبر: ۷۴۶۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸
تعداد بازدید: ۲۶۴
در نامه‌ای به رییس‌جمهوری؛
گروهی از نمایندگان کرد و اهل سنت مجلس شورای اسلامی درنامه‌ای به رییس‌جمهوری خواستار رسیدگی به زلزله‌زدگان غرب کشور شده و بر لزوم توجه به زیرساخت‌های توسعه مناطق غربی کشور تاکید کردند.
نمایندگان کرد و اهل سنت خواستار رسیدگی فوری به زلزله‌زدگان شدند / لزوم توجه به زیرساخت‌های توسعه مناطق غربی کشور

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، تعدادی از نمایندگان کرد و تعدادی از اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهوری خواستار رسیدگی فوری و توجه ویژه دولت به زلزله‌زدگان در استان کرمانشاه و دیگر مناطق غربی کشور شدند.

در متن این نامه آمده است: متاسفانه در حادثه تاسف‌بار زلزله اخیر تعدادی از هموطنان عزیز استان کرمانشاه از جمله در شهرستان‌های قصرشیرین و سرپل ذهاب فوت یا زخمی شده‌اند. ضمن تسلیت و ابراز همدردی با مردم خوب و انقلابی این خطه از میهن اسلامی نظر رییس‌جمهور محترم را به موارد ذیل معطوف می‌داریم:

۱- لازم است سریعاً با بسیج تمامی امکانات و به‌کارگیری تمام توان سازمان مدیریت بحران، هلال احمر و دستگاه‌های اجرایی سطح کشور و استان‌های هم‌جوار در جهت عملیات امدادرسانی مجروحان حادثه و عادی نمودن اوضاع اقدام شود.

۲- بیمارستان سرپل ذهاب جزء اولین ساختمان‌هایی بود که بر اثر زلزله تخریب شد و بیماران و کارکنان در زیر آوارها گرفتار شدند که یکی از نشانه‌های عدم توسعه‌یافتگی این مناطق و بی‌توجهی دولت‌های متعدد به این منطقه محروم از کشور است و باید سریعاً با تخصیص اعتبارات جهشی نسبت به جبران این محرومیت و عدم توسعه‌یافتگی اقدام شود.

۳- اثرات تاسف‌بار زلزله مذکور این هشدار را به مسئولان داد که ساختمان‌ها و اماکن مسکونی شهرها و روستاها و مراکز دولتی از استحکام مناسبی برخوردار نبوده؛ بنابر این ضرورت دارد در این رابطه در همه مناطق کشور اقدام جدی و پیشگیرانه صورت گیرد.

۴- همچنان که در زمینه آمار بیکاران استان کرمانشاه و شهرهای غرب کشور رتبه اول را دارد، متاسفانه از نظر توسعه و عمران شهری و روستایی هم به این مناطق بی‌توجهی صورت گرفته است؛ بنابر این ضروری است همه‌جانبه و عادلانه زمینه رشد همه مناطق کشور فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: