به گزارش خبرداغ،محمدرضا بادامچی در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به تشکیل مجمع امید تهران اعلام کرد: به هر حال اتفاق خاصی در دو انتخابات مجلس دهم و شورای پنجم افتاد، منجر به این شد که ۳۰ نماینده تهران در مجلس و ۲۱ نماینده شورای شهر پایتخت همگی اصلاحطلب و به بیان دیگر همفکر باشند.
وی افزود: از دیگرسو شهردار تهران و استاندار تهران نیز با ما همفکر هستند و در نهایت به نظر میرسد این مسئله منجر به موازیکاری نخواهد شد، بلکه بهنوعی همافزایی است.
اتفاقنظر مجلس، شورای شهر، شهرداری و استانداری برای حل معضلات تهران
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در مجلس با اشاره به معضلات اساسی تهران یادآور شد: هماکنون اتفاقنظر خوبی برای حل مشکلات تهران بهوجود آمده و در حالی که همگی معتقدیم که پایتخت دچار معضلات اجتماعی همچون فقر، اعتیاد، بیکاری، کمبود آب و دیگر مشکلات زیستمحیطی همچون آلودگی هوا و رانش زمین و همچنین مشکلات مدیریتی همچون فساد است، به نظر میرسد میتوانیم با رویکرد مدیریتی یکپارچه و با همدلی که بهوجود آمده، مشکلات را حل کنیم.
پاسخ شهردار تهران به انتقادات نسبت به انتصابات در گزارش ۱۰۰ روزه
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در واکنش به سوالی درباره انتقادات اخیر به برخی انتصابات در شهرداری جدید تهران و همچنین موضوع استخدامهای ماههای آخر کار قالیباف که برخلاف انتظار ملغی نشد، گفت: قرار است این مسئله در گزارش ۱۰۰ روزه شهردار تهران بیان شود و علاوه بر آن، دیگر معضلاتی که در گذشته نیز بهوجود آمده، برای شهروندان تشریح خواهد شد.
بادامچی تصریح کرد: رویکرد آقای نجفی با آنچه بعضاً در اینجا و آنجا مطرح میشود، متفاوت است و امیدواریم در گزارش ۱۰۰ روزه شهردار تهران به شهروندان، بسیاری از زوایای استخدامها که بعضاً برای اصحاب رسانه نیز دقیقاً مشخص نیست، روشن شود.
تعدادی از استخدامشدگان شهرداری در اواخر دوره قالیباف هیچجا فعال نیستند
وی در واکنش به این سوال که آیا شهرداری تهرانی عزمی برای لغو این استخدامها دارد، گفت: بنابر اعلام شورای شهر تهران، افرادی در دوره قالیباف به استخدام شهرداری درآمدهاند که تنها اسمشان ثبت شده اما فعال نیستند که این مسئله نیز در گزارش ۱۰۰ روزه تشریح خواهد شد. درباره اینکه استخدام این افراد ملغی خواهد شد یا نه، اظهارنظری نمیکنم اما قطعاً در آینده نزدیک تصمیمات بهتری اخذ خواهد شد.
ضلع شرقی ساختمان مجلس در زمان قالیباف به مجلس واگذار شد
عضو فراکسیون امید مجلس در پاسخ به این سوال که آیا مجمع ۵۱ نفره تهران قصد ورود به موضوع دیوارکشی اطراف پارلمان که با دستور رییس مجلس صورت گرفته، وارد خواهد شد، گفت: بنابر بررسی که صورت گرفت، ضلع شرقی ساختمان مجلس بنابر توافقی که در دوره قالیباف شد، در اختیار مجلس قرار گرفته بود اما شهردار وقت اقدامی نکرده بود. در واقع این منطقه قبلاً برای خانههای سازمانی مجلس تخصیص یافته بود که در ادامه تخریب شد و ساخت و سازهای دیگری انجام شد.
توقف دیوارکشی پارلمان بهخاطر اختلافنظر درباره مالکیت ضلع غربی مجلس
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در مجلس با بیان اینکه ضلع شرقی مجلس در تملک مجلس بوده است، تاکید کرد: این خیابان در واقع جزء زمینهای مجلس بوده اما با این حال درباره ضلغ غربی ساختمان مجلس همچنان بحث و بررسی است و دیوارکشی نیز به همین دلیل متوقف شد.
بادامچی در پایان با تاکید بر اینکه نمایندگان اجازه نمیدهند ارتباط مردم با مجلس مختل شود، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک تصمیمات مثبتی در این راستا اتخاذ شود.