کد خبر: ۷۴۳۷۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۷
تعداد بازدید: ۲۶۰
وزیر اطلاعات در همایش مدیران حراست‌ها:
وزیر اطلاعات گفت: وحدت فرماندهی مجموعه حراست‌های کل کشور باید موجب افزایش دقت، سرعت، کیفیت و عمق اقدامات صیانتی و اطلاعاتی شود.
ترویج فرهنگ «دست گیری» به جای «مچ گیری» در مجموعه دستگاه‌های اطلاعاتی ضروری است

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، حجت الاسلام سید محمودعلوی در شصت و پنجمین همایش حراست ها که با عنوان "تحول، کارآمدی و انسجام سازمانی در حراست ها" برگزارشد، بر ارتقاء نقش پیشگیرانه و تقویت جنبه نرم افزاری آنان در مواجهه با تخلفات اداری  و انحرافات تاکید کرد.

وزیر اطلاعات جلوگیری از فرصت سوزی‌ها و اتلاف وقت در مجموعه نظام را از جمله وظایف مجموعه‌های اطلاعاتی و حراست‌ها دانست و افزود: هنر این است که همچون مراکز بهداشتی و درمانی قبل از اینکه کار به اتاق عمل و جراحی برسد با تدابیر پیشگیرانه و بهره‌گیری از روش‌های نرم افزاری مشکلات فعالان اقتصادی ، فرهنگی ، اداری و کارکنان دستگاه‌ها را برطرف کنیم.

علوی گسترش فرهنگ "دست گیری" به جای "مچ گیری "در مجموعه دستگاه های اطلاعاتی و حراستی را امری ضروری دانست و گفت: گزارش‌ها از کاهش کاستی‌ها و مشکلات در مقایسه با ۴ سال گذشته حکایت دارد که نشان از کم شدن حاشیه‌ها، اخلاقی‌تر و شرعی‌تر شدن فعالیت‌هاست.

علوی همچنین به مراعات حقوق عامه مردم در درون نظام اشاره کرد و افزود: در کنار ترویج حق باید به افرادی که زیرچتر نظام اسلامی هستند خدمت کرد و خدمتگزار همه شهروندان بود.

وزیر اطلاعات جلوگیری از هدر رفت انرژی مدیران، کاهش بروز اختلافات و افزایش دقت، سرعت و کیفیت اقدامات اطلاعاتی و ارزیابی و تحلیل گزارش‌ها را از ثمرات تشکیل فرماندهی واحد در حراست‌ها دانست و افزود: مجموعه حراست‌های کل کشور همچون بازویی پرتوان برای وزارت اطلاعات عمل خواهد نمود و سرفصل جدیدی در عرصه خدمت با کارنامه درخشنده‌تر از گذشته ارائه خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: