کد خبر: ۷۴۳۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۲
تعداد بازدید: ۹۴۳
در دیدار دیروز نخبگان با رهبر انقلاب دختری حضور داشت که پس از سال‌ها زندگی و تحصیل در خارج از کشور، خاک وطن را برای خدمت انتخاب کرد.
به گزارش خبرداغ ، چندی پیش فیلمی از یک دختر ایرانی که بزرگ شده کشور هلند است در شبکه های اجتماعی منتشر شد. 

سخنان این دختر هنگام ورود به ایران نیز در شبکه‌های اجتماعی بازتاب تقریبا گسترده‌ای داشت.

دختر خاص دیدار نخبگان با رهبری کیست؟+عکس

دکتر طناز بحری می‌گوید هلند برای پزشک شدنش یک میلیون یورو خرج کرده است اما این خواسته قلبی خود او بود که تمام امکانات رفاهی در هلند را رها کند و به ایران بازگردد.

او در صحبت‌هایش تعابیر جالبی از ایران به کار می‌برد. این دخترِ جوان، وضعیت حال حاضر ایران را به کشتی نوح توصیف می‌کند و می‌گوید که هر فردی سوار این کشتی شود برده است و اگر از آن دوری کند فرصت را از دست داده است.

حالا با گذشت یک سال از این حرف‌ها، این جوان خوش آتیه روز گذشته در دیدار نخبگان با رهبر انقلاب حضور داشت. انتشار عکسی از وی در دیدار روز گذشته موجب شد تا عکس و فیلم ورود وی به ایران و صحبت هایش در خصوص ایران بازنشر شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: