کد خبر: ۷۳۸۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۹
تعداد بازدید: ۴۰۷
عصر یکشنبه به وقت محلی؛
رییس جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و دومین اجلاس سران کشورهای عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد، عصر یکشنبه به وقت محلی، وارد نیویورک شد.
رییس جمهور وارد نیویورک شد

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در فرودگاه جان اف کندی نیویورک مورد استقبال رییس دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل و جمعی از دیپلمات‌های این دفتر قرار گرفت.

رییس‌جمهور در این سفر، ضمن سخنرانی در جمع سران کشورهای حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، آخرین مواضع کشورمان درخصوص مهمترین مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین وضعیت اندوهبار مسلمانان میانمار را تشریح می‌کند.

رییس‌جمهور همچنین با دبیرکل سازمان ملل متحد و تعدادی از سران کشورهای حاضر در حاشیه مجمع عمومی دیدار و در خصوص مسایل دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو می‌کند.

دیدار صمیمی با نخبگان و ایرانیان مقیم آمریکا، دیدار با علمای دینی و رهبران جوامع اسلامی آمریکا، نشست و گفت‌وگو با نخبگان سیاست خارجی و روسای اندیشکده‌های فکری در آمریکا، گفت‌وگو با مدیران و سردبیران ارشد رسانه‌های بین‌المللی و مطبوعات، از دیگر برنامه‌های رییس‌جمهور در سفر به نیویورک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷
0
0
تسلیحات جبهه النصره چگونه تامین می شوئ.
منبع تسلیحات داعش کجاست؟

رژیم صهیونیستی مجددا به خاک سوریه تجاوزکرد.
ارتش اسرائیل به جنوب سوریه حمله کرد!

منابع رسانهای اسرائیلی اعلام کردند ارتش این رژیم مواضع ارتش سوریه را در منطقۀ قنیطره (جنوب سوریه) گلوله باران کرده است.
العالم - سوریه
پایگاه روزنامه یدیعوت آحرنوت گزارش داد که توپخانه اسراییل در "تل ابو الندی" در جولان سوریه، یک توپ ارتش سوریه را در قنیطره هدف قرار داد. البته این حمله تلفاتی نداشت.
این پایگاه افزود که پدافند ضد هوایی سوریه یک پهپاد اسراییلی را که بر فراز این منطقه پرواز می کرد، وادار به بازگشت کرده است.
همچنین پس از اصابت دو گلوله شلیک شده از اراضی سوریه به شمال ارتفاعات جولان، آژیر خطر در این منطقه به صدا در آمد.


منبع تامین تسلیحات داعش کجاست ؟

منبع تسلیحات داعش کجاست؟

‎منابع مالی داعش از کجاست؟

منبع تامین تسلیحات داعش کجاست ؟


ارتش اسرائیل به منطقهای در جنوب سوریه حمله کرد
چرا اسرائیل به منطقه قنیطره سوریه حمله کرد؟

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از حمله جنگنده های این رژیم به چند نقطه در خاک سوریه خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از حمله به مواضعی در سوریه خبر داد.

وی مدعی شد: در این حمله که دیشب انجام شد چند فروند موشک زمین به هوا از خاک سوریه به سوی هواپیماهای اسرائیلی شلیک شد که یکی از موشک های شلیک شده با سامانه ضد موشک هدف قرار گرفت.

هنوز اطلاع دقیقی از این حمله و تلفات آن مخابره نشده است.

از سوی دیگر، شبکه تلویزیونی العالم به نقل از خبرنگار خود اعلام کرد، سامانه ضدهوایی ارتش سوریه هواپیماهای اشغالگران اسرائیلی را وادار کرد آسمان سوریه را ترک کنند.


رژیم صهیونیستی مجددا به خاک سوریه تجاوز کرد

چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۹
رژیم صهیونیستی با تجاوز مجدد به خاک سوریه یک موضع ارتش این کشور در حومه «القنیطره» را هدف حمله قرار داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی با تجاوز مجدد به خاک سوریه یک موضع ارتش سوریه در الصمدانیه شرقی واقع در حومه «القنیطره» را هدف حمله قرار داد.
بر اساس این گزارش، در این حمله توپخانه ارتش سوریه که مشغول نبرد با تروریست های جبهه النصره در حومه القنیطره است مورد هدف قرار گرفته است.
در همین حال شبکه المنار در خبری فوری اعلام کرد که رژیم صهیونیستی یک خمپاره انداز ۱۲۰ میلی متری ارتش سوریه را هدف قرار داد.











داعش پول و سلاح خود را چگونه تامین می‌کند؟
تاریخ: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۶

اشاره
جولان گروه تروریستی داعش در منطقه خاورمیانه و پیشروی سریع آنها در برخی مناطق عراق و سوریه با تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته این سؤال را در اذهان تحلیل‌گران مطرح کرده است که منابع مالی و تسلیحاتی این گروه تروریستی از کجا تامین می‌شود؟ به طور اختصار می‌توان در تامین منابع مالی و تسلیحاتی داعش به نقش قدرت‌های جهانی، متحدان منطقه‌ای آمریکا در خاورمیانه، منابع حاصل از فروش حوزه‌های نفتی تصرف شده و غارت و چپاول اشاره کرد این مقاله که اندیشکده تبیین آن را منتشر کرده، به صورت مبسوط این مسئله را مورد توجه قرار داده است.
1. کمک‌های خارجی از طریق قدرت‌های بین‌المللی و برخی از کشورهای حوزه خلیج‌فارس، رژیم صهیونیستی و اردن.
2. بهره‌برداری از منابع نفتی در مناطق تحت سلطه‏‌ آن در سوریه و عراق.
3. قاچاق، چپاول و تحمیل مالیات بر ساکنان و تجار مناطق تحت نفوذ.
1. کمکهای خارجی
1-1 نقش قدرت‌های جهانی
بیشترین و مهمترین منبع مالی و تسلیحاتی داعش کمک‌های خارجی است که در زمان بالقوه بودن داعش، این مورد بنیان‌های اولیه‌ این تفکر افراطی را سامان داد. کمک‌های خارجی به دو شکل کمک‌های قدرت‌های فرا منطقه‌ای و منطقه‌ای صورت گرفته است. قدرت‌های فرامنطقه‌ای نظیر واشنگتن و لندن زمینه‌های بین‌المللی شدن این گروه تروریستی را فراهم نمودند و با آموزش و کمک‌های تسلیحاتی این گروه‌ها در خاک رژیم صهیونیستی، عربستان و ترکیه در پی اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت خود بوده‌اند. علل و انگیزه‌های حمایت واشنگتن و لندن از داعش را باید در موارد زیر جست و جو کرد:
الف -تنگ کردن حلقه امنیتی و کاستن از نقش تهران در روند نقش‌آفرینی در بغداد پس از سقوط دولت صدام مخدوش نمودن چهره اسلام، تجمع مسلمانان افراطی در یک کانون، دامن زدن به مؤلفه‌های تضادزای خاورمیانه نظیر اختلاف بین تسنن و تشیع، به سایه کشاندن موضوع غزه و بیداری اسلامی در خاورمیانه، پدیدآوردن بحران در سیستم آشوب‌زای خاورمیانه و مدیریت آن و در آخر رفتن به سمت تغییر چهره ژئوپولتیکی خاورمیانه.
«پولاک»، پژوهشگر ارشد مرکز سابان، معتقد است که پس از حمله‌ یک‌جانبه‌ آمریکا به عراق و سرنگونی حکومت بعث و قدرت گرفتن شیعیان، بسیاری از سنی‌های عراقی عضو القاعده در خارج از مرزهای عراق، به ارسال سلاح و پول برای جنگ علیه شبه‌نظامیان شیعه پرداخته‌اند. با گذشت زمان القاعده با کادر خارجی در عراق به استخدام محلی پرداخته و توانسته بسیاری از نیروهای بریگارد انقلاب 1920، انصار اهل سنت، آل محمد و رجال‌الطریقه‌ نقشبندیه را به خود جذب نماید تا بتواند بخشی از زمینه را برای تشکیل یک خلافت اسلامی فراهم نماید.
در حقیقت ریشه‌های سامان یافتن این گروه تروریستی را علاوه بر بنیان‌های وهابی آن باید در سیاست‌های پس از صدام توسط قدرتها جست. «گلوبال ریسرچ» در این مورد بیان نمود که داعش ساخته‌ واشنگتن است و هدف واشنگتن مقابله با قدرت فزاینده‌ تهران است. محسن عوض در ژوئن 2011 در مقاله‌ای تحلیلی در مورد سیاست واشنگتن در روند دموکراسی‌سازی در عراق بیان می‌کند که اشغالگران آمریکایی، ارتش و امنیت عراق را نابود کرده و حکومتی با زیربنای طایفه‌ای بنیان نهادند، چند دستگی را تقویت کرده و دولت را تضعیف کردند و با تحریک سران طوایف و حمایت از آنان، خواسته‌های مردم را از حکومت ملی تا سطح خواسته‌های نژادی و عشیره‌ای و مذهبی تنزل دادند و دولت را در سراشیبی تقسیم و تجزیه قرار داده و با توجه به تمام تأثیرات استراتژیک نفت برای اعمال فشار در منطقه برای آینده‌ نفت عراق نیز برنامه‌ریزی کردند
«جفری اسمیت» نیز در مطلبی تحت عنوان «داعش سلاح‌هایش را از کجا به دست آورده است؟ بسیاری از سلاح‌هایی که این گروه در عراق و سوریه استفاده می‌کند از آمریکا آمده است» می‌نویسد :
«یک گروه مستقل نظارت بر تسلیحات مدارکی جمع‌آوری کرده است که نشان می‌دهد گروه داعش از سلاح‌ها و مهمات ساخته ‌شده در 21 کشور از جمله آمریکا استفاده می‌کند
گروه تحقیقات تسلیحات نظامی مستقر در لندن کارشناسان خود را برای شناسایی نوع و منشأ سلاح‌ها به مناطق جنگی اعزام و بر همین اساس اطلاعات جدیدی منتشر کرده است. در گزارش اخیر این گروه که با حمایت مالی اتحادیه‌ اروپا گردآوری شد، به منشأ بیش از 1700 گلوله و فشنگ اشاره شده است که در ماه‌های ژوئیه و اوت در جنگ میان نیروهای کرد با داعش در شمال عراق و سوریه جمع‌آوری شد. در این گزارش آمده است آمریکا نیز از تأمین‌کنندگان اصلی سلاح برای داعش است و 323 گلوله و فشنگ متعلق به آمریکا بوده است.»
1-2 متحدان منطقه‌ای واشنگتن
در میان کشورهای عربی، حکومت‏های عربستان، کویت، قطر و امارات بیشترین کمک مالی را به تروریست‏ها از جمله داعش در سوریه انجام داده‌اند. علاوه بر این، افراد ثروتمند در کشورهای عربی نیز میلیون‌ها دلار در اختیار داعش قرار داده‌اند و از رهبران و اعضای ارشد آنها میزبانی می‌کنند. «گونتر مایر»، مدیر مرکز مطالعات جهان عرب در دانشگاه ماینز آلمان، چندی پیش اعلام کرد تردیدی ندارد حمایت کشورهای عربی حاشیه‌ خلیج‌فارس به ویژه عربستان، قطر، کویت و امارات منبع اصلی مالی داعش محسوب می‌شود. گونتر مایر علت حمایت مالی این کشورها از داعش را به نوعی حمایت از آنها در مقابل بشار اسد در سوریه عنوان کرد. همچنین مایر به این نکته اشاره می‌کند که سعودی‏ها به خوبی از مخاطرات بازگشت تروریست‌های داعش به عربستان و امکان کودتای آنها علیه نظام سعودی آگاه هستند. در حقیقت عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی خلیج فارس با استفاده از عراق به عنوان یک کانال، اقدام به کمک به مخالفان در سوریه و عراق نمودند. از دیدگاه سعودی‌ها قبایل سنی این منطقه مرزهای گسترده با شمال و شرق عربستان داشته و بنابراین عربستان و دول خلیج فارس اقدام به ارائه‌ کمک‌های بسیار گسترده‌ نیرو و تجهیزات نمودند و معتقد بودند که نگاه ما به جنگ داخلی عراق همانند سوریه است.
ترکیه نیز از مهم‌ترین حامیان داعش بوده که زمینه‌های آن را فراهم نمود و در این راه کمک‌هایی را به این گروه اختصاص داده است و علاوه بر کمک‌های مالی به آموزش نیروها و خرید نفت از داعش پرداخته است. نیویورک‌تایمز در این مورد بیان داشته که ترکیه بیشترین سهم را در جذب اتباع خارجی داعش دارد.
2. بهره‌برداری از منابع نفتی
در مورد بهره‌برداری از منابع نفتی به دست آمده در مناطق تحت سلطه‏‌ آن در سوریه و عراق نیز باید گفت که تروریست‌های داعش پس از ورود به موصل و تکریت نیز بر بخشی از منابع نفتی این منطقه سیطره یافتند و تلاش زیادی نیز انجام دادند تا بر منطقه‌ مهم بیجی تسلط پیدا کنند. موضوع مهم این است که تروریست‌های داعش دارای دلال‏هایی در بخش نفت هستند که نفت تحت سیطره‌ آنها را در بازارهای بین‌المللی می‌فروشند. در مورد منابع داعش، فرید زکریا در اوت 2014 از درآمد روزانه یک میلیون دلاری داعش خبر داد. چند کارشناس، در گزارش نفت عراق که در جولای 2014 منتشر کردند، اعلام کردند داعش با فروش نفت به خریداران در منطقه‌ کردستان عراق، روزانه یک میلیون دلار درآمد کسب می‌کند. از سوی دیگر، بخش دیگری از نفتی که در اختیار تروریست‌های داعش قرار دارد توسط شرکت‌های بین‌المللی و تجار عرب خریداری می‌شود. «لوای الخطیب»، پژوهشگر مرکز بروکینگز در دوحه، در مصاحبه با شبکه سی‏ان‏ان درباره‌ نقش نفت در درآمدهای مالی داعش می‌گوید:
«داعش در جولای روزانه یک میلیون بشکه نفت عراق را به فروش رساند اما این میزان در اوت به روزی 2 میلیون بشکه افزایش یافت. با این میزان فروش، داعش می‌تواند سالانه 730 میلیون دلار درآمد نفتی کسب کند. داعش نفت را از طریق مرزهای ترکیه و اردن می‌فروشد. در واقع ترکیه بخشی از نیازهای نفتی خود را از طریق تروریست‌های داعش تأمین می‌کند.»
3. غارت، چپاول و تحمیل مالیات
نیروهای داعش تنها در منطقه‌ «النبوک» در کوه‌های قلمون در غرب سوریه، آثار باستانی‏ را که قدمت آنها به بیش از 8 هزار سال می‌رسد و ارزشی بیش از 36 میلیون دلار دارد، غارت کردند و به قاچاقچیان فروختند. تروریست‌های داعش همچنین از طریق فروش کودکان و دختران عراقی و سوری، کسب درآمد می‌کنند. یکی دیگر از روش‌هایی که داعش از آن بهره می‌برد، تحمیل مالیات بر ساکنان و تجار مناطق اشغالی است که تحت کنترل دارد. در استان الرقه در شمال شرق سوریه که در اشغال داعش قرار دارد، برای مردم عادی و تجار بزرگ و کوچک، مالیات تعیین شده است و مردم نیز مجبور هستند این مبلغ را پرداخت کنند.
در عراق نیز همین شیوه اعمال می‌شود و داعش در مناطق تحت کنترل خود به ویژه بر اقلیت‏ها مالیات تحمیل کرده است. شورای روابط خارجی آمریکا اوت 2014 در گزارشی اعلام کرد داعش طی یک ماه در موصل 8 میلیون دلار مالیات از تجار این شهر گرفته است. چپاول به اشکال مختلف و اخاذی به زور نیز دیگر منبع درآمدی مهم داعش است. منابع نقدی و درآمدهای داعش قبل از اشغال موصل، بالغ بر 875 میلیون دلار بود اما با اشغال موصل و غارت اموال بانک‏ها، تسلیحات و منابع مردمی، سرمایه‌ داعش به حدود 2 میلیارد و چهارصد میلیون دلار افزایش یافت. داعش بعد از تهاجم به موصل تنها با دستبرد به بانک مرکزی این شهر بیش‌از 500 میلیون دلار را سرقت کرد.
نتیجه‌گیری
تفکر افراطی داعش ریشه در اندیشه‌های وهابیت به رهبری مفتی‌های سعودی در محیط آشوب‌زای خاورمیانه دارد که توسط قدرت‌های غربی بالاخص آمریکا و انگلیس بر حیات خاورمیانه بسترسازی شده و منابع مالی و تسلیحاتی آن توسط کشورهای عربی حوزه‌ خلیج‌فارس فراهم شده است. هر یک از این کشورها دارای منافع مشترکی بوده که در طول تقابل با منافع تهران، بغداد و دمشق دارند. همگامی کشورهای حامی داعش در ائتلاف آمریکایی در حقیقت حکایت از تحمیل هزینه‌های دیگر بر دوش کشورهای متحد واشنگتن دارد. رفتار دوگانه‌ ائتلاف در مقابله با داعش هرگز به مسیر حمایت از دولت حیدرالعبادی و بشار نبوده، چراکه آنها عملیات هوایی خود را به سمت تغییر نقشه‌ ژئوپولتیک منطقه سوق داده‌اند که در این سناریوی اشتباهات، نخبگان آنکارا عملاً ماشه بهره‌برداری از داعش را کشیده‌اند.




منابع مالی داعش از کجاست؟
گرچه با اجماع بین المللی برای مبارزه با داعش، این گروه تروریستی تا حد زیادی تضعیف شده، اما منابع مالی متعددی که داعش از آن برخوردار است، باعث شده همچنان به عنوان یک گروه تاثیر گذار در عرصه درگیری منطقه‌ای حضور داشته باشد.
تاریخ: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷
گروه تروریستی داعش که خود را با عنوان دولت اسلامی (الدولة الاسلامیة) معرفی می کند، یک گروه شورشی فعال در عراق و سوریه است که خود را کشوری مستقل دانسته و بخش‏هایی از شمال سوریه و عراق را در تصرف خود دارد. این گروه به رهبری ابوبکر البغدادی از جنگجویان سلفی جدا شده از شبکه‏ القاعده تأسیس شده و با دولت‏های عراق و سوریه و گروه‏های مخالف دولت سوریه وارد جنگ شده‏ است. هویت و اهداف این گروه بنیادگرا و ارتباطات آن به‏علت اطلاعات متناقض چندان مشخص نیست. گروهی معتقدند داعش یکی از شاخه ‏های القاعده در سوریه است. گروه دیگری آن‏ را یک سازمان مستقل می‏دانند که برای تشکیل دولت اسلامی در تلاش است و گروه سومی نیز معتقد است داعش ساخته و پرداخته پروژه های غربی- اروپایی برای استقرار نظم نوین در خاورمیانه است.

داعش را می‏توان مولود نامبارک تهاجم نظامی ارتش آمریکا و انگلیس به عراق نامید که با شعار مبارزه با آمریکا تلاش کرد با دامن زدن به تبلیغات دروغین مذهبی و مظلوم‏نمایی، به‏عنوان جایگزین نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق به آمال خود مشروعیت و تأسیس دولت به‏اصطلاح اسلامی شام و عراق رسمیت ببخشد. ریشه‏های تشکیل این گروه که قدیمی‏ترین تشکیلات در بین همه گروه‏های مسلح برجسته در منطقه است، به سال 2004میلادی باز می‏گردد، زمانی که ابومصعب زرقاوی سرکرده القاعده در عراق گروهی به نام «جماعت توحید و جهاد» تشکیل داد. زرقاوی که ریاست این گروه را به‏عهده داشت با القاعده به رهبری اسامه بن‏لادن بیعت کرد و نماینده القاعده در این منطقه شد. زرقاوی در سال میلادی‏2006 بدست نظامیان آمریکایی به قتل رسید و یکی از اعضای ارشد این گروه بنام «ابوحمزه مهاجر» رهبری این گروه را بدست گرفت. المهاجر برای توسعه داعش تلاش فراوان کرد و عملیات‏های مختلفی علیه نیروهای آمریکایی طراحی کرد. در همین حال، در پایان سال‏2006 «دولت اسلامی عراق» به رهبری ابو عمر البغدادی‏تشکیل شد. تا این‏که در آوریل 2010 در حمله مشترک نیروهای عراقی و آمریکایی همراه با «ابوعمر بغدادی» یکی دیگر از فرماندهان ارشد این گروه به قتل رسید. با مرگ ابو عمر بغدادی، شورای مشورتی دولت اسلامی عراق پس از گذشت ده روز، تشکیل جلسه داد و «ابوبکر بغدادی» را به ریاست گروه برگزید.

ابوبکر بغدادی در سال 1971 میلادی در یک خانواده دارای عقیده سلفی تکفیری در شهر سامرا به دنیا آمد. بغدادی فارغ‏التحصیل دانشگاه اسلامی بغداد است و لیسانس و فوق‏لیسانس و دکترایش را در این دانشگاه گرفته است و با فرهنگ اسلام، علوم تاریخ، انساب، فقه و مباحث شرعی آشنایی کامل دارد. بغدادی فعالیت‏های خود را با تبلیغ و آموزش شروع کرد و بعدها به کار نظامی روی آورد و امروز به‏عنوان قطبی از قطب‏های سلفیه جهادی و از برجسته‏ترین نظریه‏پردازان سلفی در استان‏های دیاله و سامرای عراق به شمار می‏رود. بغدادی پس از طراحی و اجرای چندین عملیات تروریستی و شرکت در جنگ‏های خیابانی با همکاری برخی از شخصیت‏های بنیادگرا و هم سو با اندیشه‏هایش نخستین گروه تکفیری جهادی را تشکیل داد و فعالیت‏های گروهی خود را در بغداد، سامرا و دیاله توسعه داد.

منابع مالی داعش

داعش از ثروتمندترین سازمان‏های تروریستی در جهان است، با وجود اجماع بین المللی که برای نابودی این گروه تروریستیب به وجود آمده، اما منابع گسترده و متعدد مالی که تروریست های داعش در اختیار دارند، همچنان آن ها را در قید حیات نگه داشته است.

پیشروی سریع و انتقال و سازماندهی تروریست‏های داعش بین مرزهای سوریه و عراق وترکیه و دستیابی این گروه به انواع سلاح و مهمات و تجهیزات پیشرفته، بدون در اختیار داشتن منابع مالی و تسلیحاتی و حمایتهای منطقه‏ای و بین‏المللی امکان پذیر نیست. قاچاق مواد مخدر، نفت و اشیای قیمتی از سوریه و انتقال آن به خاک ‏ترکیه و فروش آن‏ها در بازار سیاه، غارت اموال مردمی و دولتی از جمله دستبرد به بانک‏ها، گرفتن مالیات از تاجران و مغازه داران محلی، اخاذی و آدم ربایی، جعل و تقلب درکنار حمایت‏های مالی شهروندان و دولت‏های عربی بویژه عربستان و قطر، فروش برده داری و کنیز فروشی از مهم‏ترین فعالیت‏های این گروه تروریستی‏برای رفع نیازها و هزینه‏های مالی خود است.

قاچاق نفت و فروش آن در بازارهای سیاه‏

در کنار تسلط گروه تروریستی داعش بر منابع عظیم نفتی عراق این گروه تروریستی توانست در ظرف سه سال گذشته بر بسیاری از میادین، پالایشگاه‏ها و تاسیسات نفتی در شرق سوریه نیز تسلط پیدا کند و با کنترل تاسیسات نفتی عراق و سوریه تبدیل به فروشنده نفت در منطقه شود. داعش توانسته از طریق ایجاد شبکه‏های پیشرفته‏ای از واسطه‏ها و دلالان در منطقه کردستان عراق و نیز در ترکیه، روزانه 45 هزار بشکه به فروش برساند. فروش ارزان قیمت نفت درمیادین تحت تصرف داعش باعث شد این گروه به درآمدی نزدیک به 40 میلیون دلار در ماه دست پیدا کنند. نکته‏ای که باید در این‏راستا متذکر شد این است که اغلب درآمدهای قاچاق نفت داعش، با حمایت انگلستان و آمریکا و در اقلیم خودمختار کردستان عراق و از طریق ‏ترکیه به فروش می‏رسد. دولت ‏ترکیه نقشی مهم در کمک به داعش برای قاچاق نفت عراق ایفا کرده است، به ‏طوری که این گروه تروریستی با حمایت‏های شکل ‏گرفته توانسته روزانه حدود 200 تانکر نفت ارزان به ‏ترکیه ارسال نماید و از طریق ‏واسطه‏ها به فروش رساند و گاه روزانه 3 تا 5 میلیون دلار درآمد نفتی به ‏دست آورد.

قاچاق مواد مخدر

یکی از اصلی‏ترین بنیان‏های تقویت ‏کننده تروریست در جهان فعلی تولید و فروش مواد مخدر است. در این میان دولت اسلامی در کنار بهره‏گیری از کشت مواد مخدر در افغانستان خود به تولید و کاشت مواد مخدر همچون ‏تریاک و حشیش در برخی از مناطق همچون «حمام العلیل» و «محلبیه» پرداخته است. پیوند میان تروریسم و کاشت و فروش مواد مخدر به گونه‏ای است که بسیاری از تحلیلگران بین دو متغییر مطرح ارتباط مستقیمی برقرار نموده‏اند چنان‏چه امروزه با افزایش گروههای تروریستی و اقدامات تروریستی تجارت مواد مخدر نیز افزایش پیدا کرده است. پیرامون میزان درآمد گروه تروریستی داعش از تجارت مواد مخدر رقم دقیق و موثقی اعلام نشده است. با این حال برخی مبلغ این درآمد را تا سقف حدود یک میلیارد دلار در سال برآورد نموده‏اند. این درحالی است که همزمان با کشت و فروش مواد مخدر، تمایل این گروه تروریستی برای تولید مواد روانگردان همچون قرص‏های کپتاگون نیزافزایش پیدا کرده است. چنان‏چه گروه تروریستی داعش پس از یک ماه تسلط بر چندین کارخانه داروسازی در حلب، موسوم به کارخانه‏های داروسازی «آسیا» اقدام به تولید قرص‏های مخدر از این کارخانه‏ها کرده است که ازجمله خطرناکترین و قوی‏ترین قرص‏های مخدر مصنوعی به شمار می‏رود. میزان درآمد حاصله از فروش قرص‏های روانگردان در مقایسه با میزان هزینه‏ تولید رقمی بسیاربزرگ ارزیابی می‏گردد چنان‏چه این درآمد گاه تا یک و دو میلیارد دلار ارزیابی می‏شود.

سرقت از بانک‏ها

یکی از منابع مالی داعش سرقت از بانک‏ها است. تروریست‏های داعش همواره سرقت از مردم ساکن مناطق تحت سیطره خود و هم‏چنین دستبرد به بانک‏های واقع در سوریه و عراق را به‏عنوان یکی از مهم‏ترین راهکارهای مهم تأمین منابع مالی خود در اولویت قرار داده‏اند. بزرگترین دستاورد اقتصادی گروهک تروریستی داعش زمانی صورت گرفت که موصل بدون هیچ مقاومتی به‏ دست اعضای این گروه افتاد و آن‏ها بلافاصله بعد از ورود به موصل و اشغال استان نینوا، دست به غارت اموال بانک‏های بزرگ این شهر زدند و حدود 430 میلیون دلار بدست آوردند. گروه تروریستی داعش در اقدام دیگری به‏سرقت دارایی‏های موجود در بانک‏های فلوجه پرداختند که با این دستبرد حدود90 میلیارد دینار عراقی را به ‏سرقت بردند این اموال شامل حقوق کارکنان و پس اندازهای موجود در بانک‏ها بود. آن‏ها هم‏چنین تا کنون بانک‏های الثرثار، بانک الرافدین، بانک بغداد، بانک سرمایه‏گذاری را مورد سرقت قرار داده‏اند. این گروه به هنگام ورود به موصل، تکریت و فلوجه و 13 شهر دیگر، دارایی‏های موجود در 62 بانک دولتی و خصوصی را به‏سرقت بردند.

سرقت آثار باستانی‏

با گسترش یافتن تصرفات داعش در سالهای گذشته، میراث فرهنگی دو کشور عراق و سوریه که بخش‏هایی از خاکشان به تصرف این گروه در آمده بود، غارت شد. تروریست‏های داعش با این ادعا که آثار باستانی مصداق بت پرستی هستند دست به تخریب و چپاول آن‏ها زده‏اند و اشیا مهمی را تصاحب کردند که جزو میراث فرهنگی سوریه و عراق بود. قدمت برخی از این آثار به 8 هزار سال پیش می‏رسید و بهای آن‏ها در بازار آزاد به حدود 36 میلیون دلار می رسد. در سالهای گذشته کانون این صادرات مرزهای سوریه با ترکیه در حوالی تل ابیض بود که یکی از دژهای مستحکم داعش در سوریه است. به ‏طور کلی، گروه داعش، از فروش اشیا باستانی ربوده شده عراق در ترکیه درآمد هنگفتی معادل صدها میلیون دلار بدست آورده است.

گرفتن مالیات و فدیه‏

در پی شدت گرفتن بحران مالی گروه تروریستی داعش این گروه اقدام به اخذ مالیات و فدیه از مردم سرزمین‏های تحت تصرف خود نموده است. گروه تروریستی داعش گرچه از بسیاری از مفاهیم اسلامی همچون گرفتن فدیه، جزیه در برخورد با اسیران و اقلیت‏های دینی استفاده می‏کنند، اما در نحوه‏ برخورد با آن‏ها به زیر پا گذاشتن بسیاری ازقوانین و مقررات اسلامی پرداخته است.

آدم ‏ربایی‏

آدم ربایی به‏عنوان جنایتی شوم برای غرامت‏گیری و اخذ باج به مهم‏ترین منبع تأمین مالی برای تروریست‏ها به‏ طور کلی و داعش به ‏طور اخص تبدیل شده است. در مطالعه‏ای که از سوی بنیاد «رَند» در سال 2014 انجام شد، نشان داده شد که در فاصله 2005 تا 2010 کمک‏های مردمی خارجی تنها 5 درصد از بودجه عملیاتی این گروه را تشکیل می‏داد، در همین بازه زمانی «هسته‏ها» ملزم بودند تا 20 درصد از درآمد کسب شده از آدم‏ربایی‏ها، اخاذی‏ها و سایر فعالیت‏ها را به رهبری بدهند. بررسی‏های نیویورک تایمز نیز در این‏رابطه نشان می‏دهد که القاعده (و وابستگان مستقیم آن) از سال 2008 به این سو حداقل 125 میلیون دلار درآمد از آدم‏ربایی داشته‏اند. وزارت خزانه‏داری ایالات متحده نیز مقدار این غرامت‏های پرداختی را در مجموع تا سال 2014 مبلغی بالغ بر 165 میلیون دلار اعلام کرد. شدت آدم ربایی و گروهکان‏گیری توسط این گروه تروریستی درحدی است که در سال 2003 آدم‏ربایان به ازای هر گروگان 200 هزار دلار دریافت کردند، اما اکنون این رقم به 10 میلیون دلارافزایش پیدا کرده است.

حامیان خارجی و داخلی‏

حامیان داخلی و خارجی یکی از مهم‏ترین منابع مالی گروه تروریستی داعش است، زیرا بسیاری از اقدامات این گروه تروریستی از جمله تصرف شهر موصل در عراق بدون حمایت حامیان امکان پذیر نیست. برابر بر تحلیل‏های صورت گرفته این گروه تروریستی دارای حامیانی در منطقه و جهان است.

درکنار حمایت عناصر داخلی که خود برآیندی ازانگیزه‏های گوناگون بود، می‏توان از برخی حامیان خارجی نیز یاد نمود. درمیان حامیان خارجی رژیم صهیونیستی و کشورهای عرب به رهبری عربستان سعودی از مدافعان این گروه تروریستی هستند. حمایت گروههای یاد شده را می‏توان در طیف گوناگونی از کمک‏های مالی تا کمک های الکترونیکی و نرم افزاری دانست.

رژیم صهیونیستی دیر زمانی است که در پی ناامنی و بی ثباتی در منطقه است. ریشه این خواسته را بیش از هرچیز باید درترس این کشور برای ثبات و قدرتمند شدن کشورهای عربی و مقابله با این رژیم دانست؛ چراکه ثبات در مصر، سوریه، عراق و حتی یمن این کشورها را به سمت قوی‏تر شدن می‏کشاند و این برای رژیم صهیونیستی سم مهلکی است. از این ‏رو است که به حمایت‏های متعدد از این گروه پرداخته است. درکنار حامیان خارجی می‏توان به حامیان منطقه اشاره کرد که به حمایت مالی از این گروه تروریستی می‏پردازند. طبق گزارش‏های موجود حمایت مالی از گروهک تروریستی داعش از طریق کمک‏های نقدی عربستان تأمین می‏شود؛ این اموال در حساب شرکتی تجاری در لندن قرار می‏گیرد. پس از آن این اموال در چند مرحله به حسابی در یکی از بانک های اقلیم کردستان منتقل می‏شود که این اموال از راه‏های متعدد به‏دست سرکردگان داعش می‏رسد.

پیرامون چرایی حمایت عربستان از گروه تکفیری داعش تحلیل‏های متفاوتی ارائه شده است. دریک نگاه کلی به نظر می‏رسد حمایت عربستان سعودی از گروه‏های افراطی یا به عبارت دیگر گروه‏های سلفی در تمام انواع آن، چه جهادی و چه غیر جهادی، به بافت و ساختار عربستان سعودی باز می‏گردد که اغلب وهابی‏ها در آنجا متمرکز شده که اهل سنت و شیعیان را تکفیر می‏کنند.از سوی دیگرترس و نگرانی دولت عربستان از نفوذ ایران در منطقه باعث می شود این دولت با حمایت از گروههای تروریستی و تلاش در جهت براندازی این حکومتها نفوذ ایران را کاهش و توازن شکل‏ گرفته در منطقه را تغییردهد.

گرچه جامعه بین الملل از ائتلاف بین المللی برای ریشه کنی داعش دم می زند، اما به نظر نمی رسد مسدود کردن کانال های متعدد تامین منابع مالی مرتبط با داعش کار مشکلی باشد، از همین رو تحلیلگران همچنان فضای مبارزه با داعش را عرصه ای تبلیغاتی و غیر جدی می دانند و معتقدند این گروه تروریست و سایر گروه های مشابه آن در سایه اجماع جدی جامعه جهانی برای مبارزه با آن لااقل در عرصه های نظامی، مدت زمان طولانی دوام نخواهند آورد.








تاریخ مخابره : ۱۳۹۶/۰۴/۴ - ۰۸:۱۶
حمله جنگنده های اسرائیل به سوریه
ارتش رژیم اشغالگر قدس با انتشار ویدئویی کوتاه ادعا کرد که این فیلم مربوط به حمله امروز به مواضع ارتش سوریه در قنطیره است.
جنگنده های رژیم صهیونیستی روز شنبه نیروهای ارتش سوریه را در استان قنیطره هدف قراردادند.

رسانه های سوری دراین زمینه گزارش کردند: در این حمله هوایی که در بخش شمالی ارتفاعات جولان انجام شد دو دستگاه تانک ارتش سوریه منهدم شد.

رسانه های رژیم صهیونیستی نیز مدعی شدند این حمله پس از شلیک چند خمپاره از خاک سوریه به سرزمین های اشغالی انجام شده است.

جنگنده های رژیم صهیونیستی همزمان با درگیری شدید میان ارتش سوریه و تروریست ها در اطراف شهر البعث در استان قنیطره اقدام به این حمله هوایی کردند.


Flash version 9,0 or greater is required
You have no flash plugin installed
Click here to download latest version
ویدئو

گروه تروریستی جبهه النصره و تروریست های وابسته روز شنبه حمله شدیدی را به شهر البعث در شمال شرق شهر قنیطره آغاز کرده است.

از سوی دیگر یک منبع نظامی سوری شنبه شب اعلام کرد که جنگنده های رژیم صهیونیستی با شلیک تعدادی موشک از داخل سرزمین های اشغالی مناطق مسکونی در استان القنیطره را هدف قرار دادند.

این منبع نظامی سوریه افزود: براثر حمله رژیم صهیونیستی تعدادی از افراد غیر نظامی شهید و مجروح شدند.


العالم
106




جنگ درسوریه مذاکره سیاسی بی فایده است.
جنگ درسوریه گفت وگو سیاسی بی فایده است.
سوریه باید پاسخ دندان شکنی به رژیم جعلی صهیونیستی بدهد.
بهترین پاسخ انتقام از رژیم صهیونیستی است.
سوریه باید به اسرائیل حمله کند.
جنایت جنگی رژیم صهیونیستی درسوریه شرم آوراست.



سیا خطر بزرگ است.
سیا مسئول حوادث عراق و افغانستان است. سیا مسئول حوادث لیبی و یمن است. سیا مسئول حوادث سوریه و لبنان است. سیا مسئول حوادث منطقه و جهان است.
منبع تسلیحات داعش کجاست؟
تسلیحات جبهه النصره چگونه تامین میشود.
تسلیحات القاعده چگونه تامین میشود.



رئیس سیا پدراصلی تمام تروریستهای دنیا است.
رئیس سیا مادراصلی تروریسم درمنطقه وجهان است.
تروریسم سگ دشانده سیا درمنطقه وجهان است.
القاعده سگ دست نشانده سیا درمنطقه وجهان است.
داعش سگ دست نشانده سیا درمنطقه وجهان است.
سیا تمام تروریستهای منطقه وجهان را مدیریت میکند.
گروهک تروریستی منافقین سگ نشانده سیا درمنطقه وجهان است.


هم ترامپ غلط میکند هم آل سعود!
ترامپ دشمن درجه یک دین اسلام، قرآن، مظلومان، مسلمانان وبشریت است.
ترامپ سگ وحشی رئیس شورای امنیت سازمان ملل درمنطقه وجهان است.
ترامپ وحشی با همدستی آل سعود مسلمانان درمنطقه وجهان قتل عام میکنند.
تبریک ترامپ به مسلمانان به مناسبت عید فطر! یک شنبه 4 تیر 1396 - 7:49:27
دونالد ترامپ فرا رسیدن عید فطر را به مسلمانان تبریک گفت.
العالم - آمریکا به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا روز شنبه فرا رسیدن عید فطر را به مسلمانان تبریک گفت. این در حالی است که وی پیشتر سنت کاخ سفید را در برگزاری مراسمی به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان نادیده گرفته بود.
در بیانیه ترامپ آمده است: «من و ملانیا به نمایندگی از دولت آمریکا گرمترین درودهایمان را به مسلمانانی که عید فطر را جشن میگیرند تقدیم میکنیم. ما در این ایام به اهمیت مهربانی، عطوفت و حسن نیت بیشتر واقف میشویم.»
در ادامه بیانیه وی آمده است: «آمریکا در کنار مسلمانان سراسر جهان تعهد خود را به این ارزشها تجدید میکند.»
کاخ سفید هر سال و از زمان دولت بیل کلینتون مراسمی را به مناسبت فرا رسیدن عید فطر و یا هنگام افطار در یکی از روزهای ماه رمضان برگزار کرده است. اما گزارشها حاکی از آن است که رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا امسال درخواست دفتر مذهب و امور جهانی وزارتخانه خود را برای برگزاری مراسمی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر رد کرده است.
انتقادهای شدیدی از ترامپ به دلیل اظهارات وی بر ضد مسلمانان در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری– از جمله تقاضا برای کنترل و بازرسی از مساجد و ممانعت آنی از ورود مسلمانان به آمریکا به بهانه تقویت امنیت ملی -- مطرح شده است.





یک نشریه بلغاری فاش کرد
سلاحهای جبههالنصره از اروپا و از طریق یک کشور عربی تامین میشود
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱

تازه ترین تحقیقات نشان میدهد که سلاح های گروه تروریستی جبهه النصره در سوریه از اروپا تامین شده و از طریق یک کشور عربی برای این گروه ارسال می شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه بلغاری "ترود" در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده است که عناصر مسلح در سوریه به طور مداوم سلاح های خود را از بلغارستان و از طریق یک کشور عرب حوزه خلیج فارس دریافت می کنند.
خبرنگاران این نشریه فاش ردند: کشتی "مارین دانیکا" که حامل سلاح های ساخت بلغارستان است، دو سفر منظم دریایی ماهیانه از بندر پورگاس در شرق بلغارستان به یک کشور در خاورمیانه دارد.
این خبرنگاران افزودند: کشتی مارین دانیکا با پرچم دانمارک و حامل چندین تن سلاح در تاریخ بیست و هشتم ماه مارس سال جاری میلادی بندر پورگاس را ترک کرد و در تاریخ ششم ماه آوریل سال جاری میلادی در بندری در منطقه خاورمیانه پهلو گرفت. به نوشته نشریه ترود، اطلاعات و داده های ماهواره‌ای که به طور دائم در سایت " marinetraffic.com" منتشر می شود، این مسئله را تایید می کند.
این کشتی به طور رسمی محموله های خطرناکی را با خود حمل می کرد که روی آنها علامت "hazard a major" (خطر عمده) درج شده بود. این علامت بین المللی برای محموله های کشتی های حامل مواد منفجره و سلاح می باشد.
این محموله های خطرناک ظرف گذشت هشت ساعت از زمان رسیدن کشتی به نقطه مشخص در یک کشور عرب حوزه خلیج فارس تخلیه شده و کشتی به سمت بندر پورگاس بلغارستان بازگشته است.
براساس گزارش نشریه ترود، این سلاح های بلغارستان اصلا برای نیروهای کشور عربی که سلاح های در آنجا تخلیه شده است، مناسب نیست و این کشور فقط از سلاح ها و تجهیزات نظامی ساخت کشورهای غربی استفاده می کند. باید یادآور نیز شد که این کشور روابط دیپلماتیک به سوریه ندارد.
خبرنگاران نشریه ترود در دسامبر سال گذشته میلادی نیز مقادیر زیادی سلاح ساخت بلغارستان را در 9 انبار گروه تروریستی جبهه النصره مرتبط با القاعده در شرق شهر حلب کشف کردند که در کارخانه "اف ام ز - سوبوت" در مرکز بلغارستان ساخته شده بود. این سلاح ها در 9 انبار جبهه النصره در شرق شهر حلب بعد از خروج عناصر مسلح از آن کشف شده بود.





تسلیحات جبهه النصره چگونه تامین می شود / همکاری تنگاتنگ آمریکا با تروریستها

سخن بندر بن سلطان پدرخوانده گروه القاعده و بنیانگذار آنکه به سیمور هرش گفته بود مهم نیست که یک انتحاری خود را منفجر کند یا خیر، برای ما مهم این است که او در میان چه کسانی این کار را می کند خود گویایی نوع نگاه عربستانی ها به طور اخص و سازمان های اطلاعاتی مختلف جهان به طور اعم به عوامل این گروه افراطی است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مهر: هم اکنون گروه النصره به جدیدترین و پیشرفته ترین تسلیحات جنگی مسلح شده است تا این پرسش مطرح شود که چرا با وجود قرار گرفتن این گروه در فهرست تروریسم غربی ها، حتی یک مورد هم تلاش برای رهگیری و ممانعت از انتقال سلاح به آنها صورت نگرفته است؟

به اعتقاد مسئولین امنیتی سوری اگر تا چندی پیش آمریکایی ها در عراق داعیه جنگ با همپیمان خود روی زمین یعنی القاعده را داشتند و حداقل سعی می کردند چنین نقشی را در برابر افکار عمومی عراقی و بین المللی بازی کنند، اما این پرده در سوریه کاملا دریده شده است وآمریکایی ها عملا با گروه های تروریستی فعال در سوریه و در راس آن جبهه النصره همکاری تنگاتگی دارند.

افسر سازمان امنیت سوریه که مسئول پرونده جبهه النصره است که در قسمت قبل سخنان وی در رابطه با با حمله انجام شده در سال 2008 تعداد کماندوی آمریکایی در عمق 8 کیلومتری خاک سوریه وکشتن 8 نفر از اعضای القاعده وبازداشت یک شخص دیگر ذکر شد، در ادامه می گوید: فرد دستگیر شده یکی از مسئولین عالیرتبه گروه القاعده در عراق بود ، دوستان کشته شده اش هم اعضای شورای القاعده بودند.

وی ملقب به ابو غادیه است وادعا می شود مامور نفوذی سیا در گروه القاعده بود، وی اطلاعات مربوط به گردهم آمدن گروه رهبری القاعده در این منطقه از سوریه را به مسئولان آمریکایی اش داده و سبب حمله نیروهای کماندوی آمریکایی به این منطقه شد.

این افسر سازمان اطلاعات سوریه در ادامه هم گفت : بی تردید ما نام حقیقی این فرد را می دانیم واز هویت واقعی وی کاملا مطلع هستیم وخوب می دانیم وی از آغاز هرج ومرج در سوریه به عنوان یکی از دستیاران اصلی ابو محمد الجولانی فعالیت کرد وچند بار هم از عملیات دستگیری توسط نیروهای امنیتی سوریه جان سالم به در برد.

این اطلاعاتی است که این افسر سازمان اطلاعات سوریه حاضر به افشای آن در رابطه با گروه النصره شد در حالیکه اطلاعات بسیار دیگری هم وجود دارد که در پیچ وخم ملاحظه کاری های امنیتی همچنان در پرده محرمانه بودن باقی می مانند.

همچنین در این چارچوب نباید از نقش بسیار پررنگ رژیمهای حاکم بر عربستان و قطر هم به آسانی گذشت .

سخن بندر بن سلطان پدرخوانده گروه القاعده و بنیانگذار آنکه به سیمور هرش گفته بود مهم نیست که یک انتحاری خود را منفجر کند یا خیر، برای ما مهم این است که او در میان چه کسانی این کار را می کند خود گویایی نوع نگاه عربستانی ها به طور اخص و سازمان های اطلاعاتی مختلف جهان به طور اعم به عوامل این گروه افراطی است.

در چارچوب همین اصل است که عربستان ، قطر و تعداد دیگری از کشورهای عربی کمک های مالی خود را به سوی این گروه سرازیر کرده اند در حالی که ترکیه وآمریکا نیز هر از چند گاهی کمک های تسلیحاتی خود را به این گروه ارائه می کنند، به طوری که هم اکنون این گروه از جدیدترین تسلیحات اسرائیلی هم بهرمند شده است.

این در حالی است که منابع نزدیک به جبهه النصره ادعا می کنند منبع اصلی تسلیحات آنها "مافیای سلاح آلبانی" است که آنها را به جدیدترین سلاح ها مجهز می کند برخی از محافل بی طرف خبر از انتقال محموله های مختلف سلاح از برخی از کشورهای عربی به این گروه می دهند.

واقعیت هر نوع که باشد هم اکنون گروه النصره به جدیدترین و پیشرفته ترین تسلیحات جنگی مسلح شده است تا این پرسش مطرح شود که چرا با وجود قرار گرفتن این گروه در فهرست تروریسم غربی ها، حتی یک مورد هم تلاش برای رهگیری و ممانعت از انتقال سلاح به آنها صورت نگرفته است؟

به راستی چرا با سلاحی که برای نشانه رفتن به سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی به سوی غزه یا لبنان می رود شدیدا برخورد می شود، اما تسلیحاتی که برای سرنگونی یکی از محورهای مقاومت علیه اسرائیل به کار می رود با آزادی کامل منتقل می شود؟




8 عکس و سرنوشت یک ملت

یک حمله تمام عیار نظامی و دیکتاتوری که با موهای ژولیده و ریش نتراشیده از میان زباله ها به بیرون کشیده شد.بر این ملت در نبود دولت دیکتاتور چه گذشت؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ده سال از جنگ عراق می گذرد. جنگی با تلفات انسانی بی سابقه و اتلاف میلیاردها دلار سرمایه آمریکایی.جنگی که به میل جورج بوش رئیس جمهور جمهوری خواه ایالات متحده در مارس سال 2003 آغاز و به باراک اوباما دموکرات به ارث رسید. هرچند نخستین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکایی در روزهای حمله به عراق در جامه یک سناتور مخالف این قشون کشی نظامی بود اما پیروزی در انتخابات سال 2008 میلادی وی را به وارث جنگی تبدیل کرد که آمریکا هنوز بابت آن مواخذه می شود. حمله به عراق به بهانه وجود تسلیحات کشتارجمعی انجام گرفت. همان تسلیحاتی که در یک دهه گذشته حتی یک مورد از آن هم پیدا نشده است. در این ده سال بارها امریکایی ها شیپور پیروزی را به صدا درآوردند.با اینهمه رسوایی های امریکا در عراق بیش از دستاوردهایش بود. فارین پالیسی در نوشتاری کوتاه به حوادث مهم جاری در عراق در ده سال گذشته به شکل مصور پرداخته است:

در نخستین روز ماه می سال 2003 میلادی ، رئیس جمهور وقت آمریکا جورج بوش بر روی عرشه یک کشتی حمل کننده جنگنده های نظامی به نام یو اس اس آبراهام لینکلن ایستاد. درست پشت سر رئیس جمهور بنری بالا رفته بود که بر روی آن نوشته شده بود : "ماموریت به اتمام رسید." بوش در سخنرانی پرشور خود بر روی عرشه این کشتی اعلام کرد که بخش اعظم جنگ در عراق درست چندماه پس از آغاز آن به پایان خود نزدیک شده است. در آن زمان تصویر رئیس جمهوری پیروز در میان جمعیتی که از ذوق بالا و پایین می پریدند، توجه بسیاری را به خود جلب کرد. اما امروز این عکس تنها با خاطره ای دردناک گره خورده است. بیش از 4 هزار سرباز آمریکایی و 100 هزار شهروند غیرنظامی عراقی جان خود را از دست دادند. شخص بوش نیز بعدها از این تصویر به تلخی یاد کرد: نصب بنر " ماموریت به پایان رسید" بر فراز آن عرشه اشتباه بود.

در 9 آوریل 2003 ، مجسمه 40 فوتی صدام حسین در میدان فردوس بغداد به پایین کشیده شد. در آن زمان رسانه های غربی اعلام کردند که این مجسمه را جوانان عراقی که از رفتن دیکتاتور شاد بودند، به پایین کشیدند. این عکس در سرتاسر جهان با واکنش های مثبت بسیار همراه شد. اما اندک زمانی از انتشار این عکس نگذشته بود که حقیقت برملا شد: بله! عکس را جوانان عراقی پایین کشیده بودند اما نه آن جمعیتی که در رسانه های آمریکایی از آن یاد شد و البته سربازان آمریکایی هم به عراقی ها در این حرکت کمک کرده بودند.

عکس های صدام حسین با موهای ژولیده و ریش انبوه در حالی که از مخفیگاه خود بیرون کشیده می شد، عراقی ها را هم شوکه و هم خرسند کرد. برخی از عراقی ها شادی خود را با آتش بازی به تصویر کشیدند اما در جبهه مقابل هم بودند وفادارانی به صدام حسین که به سمت آمریکایی ها آتش گشودند. با اینکه خبرهای رسیده حاکی از آن بود که دیکتاتور در وضعیت جسمانی خوبی به سر می برد اما بسیاری از دیدن تصاویر محل پنهان شدن وی که مملو از زباله بود، شوکه شده بودند. بعدها تصاویری منتشر شد که در آن آمریکایی ها بدن وی را برای یافتن شپش مورد معاینه قرار دادند ،تصاویری که گفته شد برای تحقیر کردن صدام حسین بوده است.

عکس بالا یکی از دلخراش ترین عکس هایی است که از زندان ابوغریب منتشر شد. عکس های منتشر شده از این زندان عمدتا گویای شکنجه جسمی و جنسی بود که بر زندانیان روا داشته شده بود. عکس العمل ها به عکس های ابوغریب در برنامه 60 دقیقه سی بی اس در بهار 2004 بسیار دلخراش بود. این عکس ها و تلاش های امریکا برای توضیح بیشتر در خصوص آنها تنها به احساسات ضدامریکایی بیشتر منتهی شد. این عکس ها تنها و تنها خوراکی مفید برای القاعده و توجیه مبارزه های آنها شد.

ثمر حسن در خودرو خانوادگی خود به همراه والدین و برادرش نشسته بود که ناگهان دستانش غرق در خون شد. آمریکایی ها با شلیک گلوله های خود پدر و مادرش را کشتند و ثمر به چشم خود تکه تکه شدن برادرش را در صندلی کناری خود دید. این عکس چند دقیقه پس از این حادثه گرفته شد. امریکایی ها ادعا می کردند که به خودرو حامل ثمر و خانواده اش ایست داده اند اما با عدم توجه راننده وادار به شلیک به سمت ماشین شده اند. این عکس مولود سر و صدای بسیاری شد و نیویورک تایمز در مقاله ای تاکید کرد که پنتاگون باید برای کاستن از تلفات انسانی در جنگ های خود کاری بکند.

بصره عراق در سال 2005 میلادی غرق در خون شد.در این تاریخ سربازان انگلیسی در حالی که لباس غیرنظامی بر تن داشتند چند افسر عراقی را کشته و یک نفر را زخمی کردند. عراقی ها به خیابان ریخته و به آتش کشیدن هرآنچه که به نیروهای خارجی تعلق داشت، پرداختند. در تصویر بالا تانک ی انگلیسی توسط شهروندان خشمگین عراقی به آتش کشیده شد. تصویر سرباز انگلیسی که در حال خروج از تانک در آتش می سوخت، در صدر اخبار آن زمان رسانه ها قرار گرفت. این سرباز از مرگ نجات یافت اما تبعات انتشار این عکس انگلستان را به آشوب کشید.

رئیس جمهور سابق عراق صدام حسین به همراه برادرش ابراهیم التکریتی در جریان جلسه دادگاه خود در بغداد به نشانه اعتراض سر و صدا راه انداختند. صدام و برادر ناتنی اش به اتهام جنایت علیه بشریت در جریان کشتار کردها به دادگاه فراخوانده شده و متهم شناخته شدند. در جریان محاکمه ، صدام مشروعیت دادگاه را زیر سوال برد. در عکس بالا وی تاکید کرد که از صدور حکم اعدام برای خود واهمه ای ندارد. در بخش هایی از این جلسه هم وی فریاد می کشید : زنده باد عراق .حکم اعدام صدام در 30 دسامبر 2006 اجرا شد.

هفت سال پیش از گرفته شدن این عکس ، این گردان نخستین گردان نظامی بود که به عراق وارد شد. تاری این عکس نوامبر 2010 است. سربازان نخستین گردان آمریکایی که به عراق آمدند در حال بازگشت به خانه هستند.
دیپلماسی ایرانی
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷
0
0
وقتی جان کری ملعون اعلام میکند ایران حامی تروریسم است و رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه سکوت میکنند آیا باز هم آقایان باید منتقدان خوشبینی به غرب را ترسو و بزدل بنامند؟

واقعا خندهدار است آمریکایی که مرتب در منطقه جنایت میکند و دستان آلودهاش برای همگان آشکار شده تصمیم گرفته باشد با داعشی که خود به وجود آورده مبارزه جدی بکند. سادهاندیشی است آن کس که امروز این ادعای آمریکاییها را بپذیرد. حتی ساکنان دارالمجانین هم از ژست ضدتروریستی اخیر آمریکا خندهشان میگیرد!

اگر سازمانهای بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینیهای آمریکا و اسرائیل وعربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: