به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، در این دیدار شهیندخت مولاوردی با ابراز خرسندی از ادامهدار بودن روابط بین ایران و بنیاد صلح ساساکاوا و انجام دور چهارم گفتوگوهای دو کشور در زمینه تجارب موفق زنان ایران و ژاپن، بر همکاری مشترک و تبادل تجارب در حوزههای کارآفرینی و توانمندسازی اقتصادی زنان تاکید کرد.
وی با اظهار امیدواری در تحقق توافقات و تفاهمهای انجام شده در دولت یازدهم، از جمله تشکیل کمیته راهبردی برنامههای مشترک به حوزه جدید کاری خود در امور حقوق شهروندی و نوع فعالیت در این حوزه اشاره و گفت: حوزه حقوق شهروندی بسیار گسترده و متنوع است و انتظارات و مطالبات هم از این حوزه بسیار بالاست.
دستیار ویژه رییس جمهور با اشاره به بندهای منشور حقوق شهروندی تصریح کرد: هدف اصلی از ابلاغ منشور توسط رییسجمهور آگاهسازی مردم از حقوق شهروندی خود و دیگران است و یکی از وظایف اصلی ما نظارت بر اجرای بند بند منشور حقوق شهروندی در دستگاههای اجرایی است.
مولاوردی در ادامه تاکید کرد: البته برای تحقق کامل حقوق شهروندی همه قوا باید در کنار هم باشند تا بتوان با تعامل و هماهنگی به همافزایی لازم رسید.
وی در زمینه جایگاه زنان و خانواده در منشور و خشونتهای خانگی علیه زنان و کودکان، با اشاره به جهانی بودن این پدیده، خاطرنشان کرد: بندهایی از منشور حقوق شهروندی مشخصا به این موضوعات اختصاص دارد، ضمن آنکه عمومات منشور همه شهروندان اعم از زن و مرد را شامل میشود و دولت نیز لایحهای در جهت تامین امنیت زنان در برابر خشونت ارائه کرده که در حال حاضر در قوه قضائیه در دست بررسی است و با اینکه در کشور ما اقدامات و برنامههای موثری در این زمینه وجود دارد، اما این تدابیر کافی به نظر نمیرسد و امیدواریم با تصویب این لایحه و توسعه این اقدامات، الزامات مورد نیاز برای حمایت از قربانیان و آسیبدیدگان از خشونت تامین و پیشگیریهای لازم در جهت مقابله با این اعمال انجام گیرد.
دستیار رییسجمهور در امور حقوق شهروندی افزود: با توجه به رابطه تنگاتنگی که میان صلح و امنیت و تحقق حقوق شهروندی وجود دارد این محور نیز میتواند یکی از زمینههای مورد توجه طرفین باشد، چراکه بدون صلح و امنیت؛ حقوق شهروندی معنایی پیدا نمیکند و لذا قبل از تلاش برای تحقق حقوق شهروندی باید برای ایجاد امنیت و صلح پایدار تلاش کرد، شاهد عینی هم وضعیت کشورهایی است درگیر جنگ و درگیری و خشونت هستند که در آن کشورها حقوق شهروندی مجالی برای عرض اندام ندارد.
در ادامه دیدار تاناکا، مدیر بنیاد صلح ساساکاوا به حوزههای مشترک کاری در زمینه حقوق شهروندی اشاره و ابراز امیدواری کرد در آیندهای نزدیک برنامههای مشترک در این زمینه طراحی و آماده اجرا شود.
مدت 4 سال است که اضافه کاری وشبکاری و... خود را پرداخت نکرده است.
سال 95 ازشرکت مخابرات مخابرات استان تهران بازنشسته شده ام ولی تا به حال ازپرداخت طلب اضافه کاری وشبکاری و... خبری نیست چرا ؟!
مسئولان وزارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی پاسخ دهند چگونه باید برای دریافت طلب مانند اضافه کاری، شبکاری و... خود را اقدام کنم؟
اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران به وظیفه خود درمورد مشکلات عمل نمی کند. چرا اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران پاسخگوی ما نیست.
اززیرمحترم وزارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس بازرسی وزارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی می خواهیم به این موضوع رسیدگی کنند.
اما تاکنون هیچ کاری در این خصوص انجام نشده است.
اما تاکنون هیچ کاری در این خصوص انجام نشده است.
یک بازشسته شر کت مخابرات استان تهران