کد خبر: ۷۳۶۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۸
تعداد بازدید: ۴۵۷
خبرگزاری کره‌شمالی به شدت از اظهارات هیلی در فشار به سازمان ملل برای تحریم فروش نفت به پیونگ‌یانگ در پی آزمایش هسته‌ای هفته پیش این کشور انتقاد کرد.
کره شمالی: آمریکا بهای سنگینی را بابت زبان به گزارش خبرداغ به نقل از   تسنیم ، پیونگ‌یانگ در واکنش به درخواست نماینده آمریکا در سازمان ملل برای تحریم فروش نفت به کره‌شمالی اعلام کرد که واشنگتن بهای سنگینی را بابت زبان هیلی پرداخت خواهد کرد.

 به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا، کره شمالی روز جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آمریکا بابت اظهارات "نیکی هیلی" نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه کره شمالی و درخواستش برای افزایش تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ بهای سنگینی خواهد پرداخت.

خبرگزاری کره‌شمالی به شدت از اظهارات هیلی در فشار به سازمان ملل برای تحریم فروش نفت به پیونگ‌یانگ در پی آزمایش هسته‌ای هفته پیش این کشور انتقاد کرد.

در بیانیه کره ‌شمالی آمده است: دولت ایالات متحده مجبور به پرداخت هزینه ای سنگین برای زبان هیلی خواهد شد.

آمریکا روز جمعه به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرده است که خواستار برگزاری نشستی در روز دوشنبه است تا درباره پیش نویس قطعنامه تحریم های بیشتر علیه کره شمالی به خاطر آزمایش های هسته ای و موشکی این کشور، رای گیری انجام شود.

آمریکا از شورای امنیت خواسته است تا تحریم نفتی را علیه کره شمالی اعمال کند، صادرات منسوجات این کشور را ممنوع کرده و مانع از استخدام نیروی کار کره شمالی در کشورهای خارجی شود. در متن پیش نویس قطعنامه جدید، آمریکا خواستار توقیف اموال و دارایی های رهبر کره شمالی و ممنوعیت سفر علیه وی شده است.

هنوز معلوم نیست که روسیه و چین چگونه به این پیش نویس رای خواهند داد ولی یک مقام ارشد آمریکایی روز جمعه نسبت به این مساله ابراز تردید کرده است که روسیه و چین، اقدامی شدیدتر از ممنوعیت صادرات منسوجات کره شمالی را قبول کنند.

مقام های چینی نگرانی خود را نسبت به اعمال تخریم های نفتی علیه کره شمالی اعلام کرده و بر این باورند که اعمال این تحریم ها می تواند موجب تشدید بی ثباتی در کره شمالی شود.

تصویب قطعنامه در شورای امنیت نیازمند 9 رای مثبت بدون رای منفی و وتوی اعضای دائمی است.

پس از انجام ششمین آزمایش هسته ای کره شمالی، تنش ها در شبه جزیره کره تشدید شده است.

کره شمالی اعلام کرده است که برای محافظت در برابر تهدیدات آمریکا به سلاح های اتمی نیاز دارد. قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل تاکنون نتوانسته است مانعی برای ادامه برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی باشد.

دو کره پس از جنگ 1950 تا 1953 میلادی به طور فنی در حالت جنگی به سر می برند چرا که هیچ پیمان صلحی را امضا نکرده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: