کد خبر: ۷۳۶۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
تعداد بازدید: ۲۵۷
رییس کل دادگستری استان اردبیل از اعتراض متهم پرونده آتنا اصلانی به حکم صادره خبر داد.
اعتراض متهم پرونده «آتنا اصلانی» به حکم دادگاه/ ارسال پرونده به دیوان عالی کشوربه گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب،رییس کل دادگستری استان اردبیل از اعتراض متهم پرونده آتنا اصلانی به حکم صادره خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی قاصدی گفت: وکیل مدافع متهم پرونده آتنا اصلانی به حکم صادره از دادگاه بدوی اعتراض کرده است.

وی گفت: اکنون پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال شده است.

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی قاصدی 12 شهریور ماه از ابلاغ حکم پرونده «آتنا اصلانی» به طرفین پرونده خبر داده بود.

وی گفته بود که هر زمان به حکم صادره از سوی دادگاه بدوی اعتراض شود، پرونده برای رسیدگی به اعتراض به دیوان عالی کشور ارسال می شود.

سیدناصر عتبانی دادستان عمومی و انقلاب اردبیل 8 شهریور ماه  از صدور حکم پرونده قاتل «آتنا اصلانی» خبر داد.

وی گفته بود که متهم این پرونده از بابت تجاوز به عنف به اعدام، از بابت یک فقره قتل عمد به قصاص نفس و از بابت سرقت به حبس، شلاق و رد مال محکوم شده است.

عتباتی گفت: این حکم غیرقطعی است و باید در دیوان عالی کشور بررسی و تایید شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی قاصدی رییس کل دادگستری استان استان اردبیل 4 شهریور ماه گفته بود که جلسه رسیدگی به پرونده آتنا صبح امروز (شنبه) در دادگاه کیفری یک استان اردبیل با حضور متهم و وکیل مدافع وی و اولیای دم و وکیل آنها برگزار و آخرین دفاع از متهم اخذ شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: