کد خبر: ۷۳۰۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰
تعداد بازدید: ۷۵۳
لیندا ونزل 16 ساله که بعد از عضویت داعش، در زندانی در عراق بازداشت شده است، می‌گوید می‌خواهد از جنگ خارج شود و به خانه برگردد.
دختر آلمانی 16 ساله عضو داعش؛ «فقط می‌خواهم به خانه بروم»یک نوجوان آلمانی که چندی پیش به گروه تروریستی داعش پیوسته بود، می‌گوید از ورود به این گروه پشیمان است و می‌خواهد به خانه و خانواده‌اش برگردد.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، در طول چند سال گذشته 4 زن آلمانی عضو داعش شده‌اند و اکنون این زنان با دریافت کمک‌های کنسولی در زندانی در عراق بازداشت هستند. لورنز هازه، دادستان منطقه این زندان هم تایید کرده که یکی از این زنان لیندا ونزل، دختر 16 ساله آلمانی است. او جزئیات بیشتری از وضعیت دقیق دختر نداد.

چند روزنامه آلمانی با این نوجوان در زندان عراق مصاحبه کرده‌اند و او به آنها گفته است که می‌خواهد آنجا را ترک کند.

لیندا ونزل گفت: «فقط می‌خواهم از اینجا دور شوم، من‌ می‌خواهم از جنگ، تفنگ‌های زیاد و این سر و صدا خارج شوم. فقط می‌خواهم به خانه و پیش خانواده‌ام بروم.»

رسانه‌ها می‌گویند این دختر از عضویت در داعش پشیمان است، می‌خواهد به آلمان برگردد و همچنین حاضر است با مسئولان همکاری کند.

پای چپ این دختر تیر خورده است و زانوی پای راست هم هم در یک حمله هوایی با هلیکوپتر آسیب دیده است. هرچند می‌گوید: «حال من خوب است.»

از تابستان سال گذشته مسئولان آلمانی دنبال دختر نوجوانی بودند که بعد از ارتباط با گروه‌های تروریستی گم شده بود، این دختر تایید کرده که سال گذشته با هدف ورود به عراق یا سوریه به ترکیه رفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: