این کارشناس افزود: هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش به منظور حفظ سلامت روزه داران و شهروندان محترم علاوه بر بازدید های مستمر روزانه در ایام تعطیل و غیر تعطیل، اقدام به کنترل و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نیز می کنند که این بازرسیها اغلب شامل بازديد از اماکن حساس مانند کارگاه های تولید زولبیا و بامیه و انواع شیرینی پزیها، رستورانها، طباخی ها و حلیم پزی ها است.
علیرضایی زاده ضمن تشكر از كارشناسان و دست اندر كاران اجرای برنامه فوق در زمان افطار اظهاركرد: با توجه به اینکه اوج فعالیت بسیاری از صنوف، بعد از ظهر و عصر است، نظارت بیشتر و فعال تر در این زمان ها باعث حفظ و ارتقاء وضعیت بهداشتی این اماکن می شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مركز توسعه سلامت کیش، در خصوص فعالیت های این واحد در اردیبهشت ماه نیز گفت: 418 مورد بازديد از مراكز تهيه و عرضه مواد غذائي، اماكن عمومي و مراکز آرایشی و بهداشتی، همچنین 37مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 23مورد نمونه برداری از نان، 117مورد صدور صلاحیت بهداشتی و 6 مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک انجام شده که امنيت غذايي و آرامش خاطر را برای گردشگران و شهروندان کیش به همراه داشته است.
علیرضایی زاده افزود: واحد بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در حوزه آب نيز 37 مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب انجام شده است.
وي تصريح كرد: بالغ بر530 كيلوگرم مواد غذایی و همچنین 6 کیلو لوازم آرایشی تاریخ مصرف گذشته در این ماه در کیش کشف و معدوم شد.
وی در پایان گفت: در بازدیدهاي صورت گرفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 3 مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع و از این تعداد یک مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی تعطیل شد. همچنین در راستای تکریم ارباب رجوع به 5 مورد شکایات واصله به این واحد رسیدگی شد.
لازم به ذکر است، به منظور رفاه حال شهروندان و مسافران در این ایام، کارکنان حوزه بهداشت محیط کیش در تمامی ساعات شبانه روز با سامانه 190و شماره 07644423311 در وقت اداری آماده پاسخگوی شکایات بهداشت محیطی هستند.