به گزارش
خبرداغ به نقل از میزان، ميوه گريپ فروت داراي پوست زرد روشن است. قسمت هايي كه از
درخت گريپ فروت مورد استفاده غذايي و پزشكي قرار مي گيرد عبارتند از: ميوه و
گل
خواص گریپ فروت :
گريپ فروت ، اشتها را تقويت مي كند.
گريپ فروت ، عمل هضم را آسان مي نمايد و جريان عصير (شيره) معدي و ترشح كيسه صفرا را سرعت مي بخشد.
گريپ فروت ، داراي ويتامين «ث» است. اين ويتامين در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است.
گريپ فروت ، به توليد قند و مواد حياتي دستگاه بدن كمك مي كند.
گل هاي گريپ فروت از نظر طبي خاصيت ضد تشنج و لرز دارد و آن را دم مي كنند و در موقع تشنج و تب مي نوشند.
اگر گريپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زياد مي شود و سموم از بدن خارج مي كند.
گريپ فروت ، خون را تصفيه مي كند و كليه و كبد را پاك مي نمايد.
گريپ فروت ، ضد خونريزي و بواسير است.
گريپ فروت ، ميوه اي خنك است و عطش را رفع مي كند.
گريپ فروت ، اختلال هاي مفصلي را درمان مي كند.
گريپ فروت ، براي كساني كه موهاي سرشان مي شكند، تجويز مي شود.
گريپ فروت ، براي كساني كه عفونت هاي ريوي و تب خيز دارند مفيد است.
گريپ فروت ، علاوه بر مواد معدني ( آهن و كلسيم) داراي ويتامين هاي آ، ب1، ب2، پ پ، ث است.
تأثير منفي گريپ فروت بر داروهاي ضد افسردگي و.....
ـ
مصرف مركبات به سبب داشتن ويتامين «ث» براي پيشگيري از سرماخوردگي توصيه
مي شود. گريپ فروت نيز براي سرما خوردگي خوب است و در فصل زمستان مصرف
فراواني دارد. اين ميوه آنتي اكسيدان و ليكوپن دارد، ولي مصرف آن به همراه
برخي داروها (داروهاي ضد تشنج، ضد افسردگي و بي نظمي ضربان قلب) خطرناك
است. آب گريپ فروت بر آنزيمهاي خاصي كه اين داروها در روده و كبد تجزيه مي
كنند تأثير مي گذارد و سبب بروز عوارض جدي دارويي مي شود.
البته هنوز ماده يا مواد شيميايي كه به شكل مشخص مسئول اين تداخل باشد در اب گريپ فروت شناخته نشده است.