کد خبر: ۷۱۸۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
تعداد بازدید: ۲۰۲
قاسمی:
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه صبح چهارشنبه در راس یک هیات بلند پایه سیاسی، نظامی، انتظامی و امنیتی به اسلام آباد می‌رود.
وزیر خارجه در راس هیاتی بلند پایه فردا به پاکستان می‌رودبه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا ، بهرام قاسمی گفت: در این سفر که پس از حادثه دردناک تروریستی اخیر در منطقه مرزی ایران و پاکستان انجام می شود، علاوه بر پیگیری ویژه این حادثه هولناک، در خصوص راههای تامین امنیت مرزهای دو کشور و بستن راههای نفوذ گروهکهای ترویستی و تضمین امنیت مرزهای مشترک، با مقامات بلند پایه پاکستان گفتگو و تبادل نظر به عمل خواهد آمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: