به گزارش
خبرداغ به نقل از شفا آنلاین ، اگر مبتلا به دیابت هستید جالب است بدانید آنچه در دهان میگذارید، میتواند سبب بالارفتن یا پایین آمدن قندخونتان شود. در اینجا برخی مواد غذایی را به شما معرفی میكنیم كه میتوانند جلوی بالارفتن قندخونتان را بگیرند.
سیب
اكثر متخصصان تغذیه(Nutrition) توصیه میكنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب كالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را میگیرد.
سبزیجات
فیبر(Fiber) حلال تمامیسبزیجات میتواند قندخون بالا را مهار كند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی میتوان آنها را جایگزین گوشت قرمز كرد.
مرغ
گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمتها چربی كمتری دارد. توصیه ما به شما این است كه در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی كه دارد نخورید.
گردو
گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت كندی دارد كه به تدریج به قند تبدیل میشود. از سوی دیگر غنی از چربیهای مونوی غیراشباع است كه برای سلامت مفیدند.
ماهی
یكی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتیهای قلبی و عروقی است. مصرف یك یا دو بار ماهی در هفته میتواند این احتمال را حداقل ۴۰ درصد كاهش دهد.