کد خبر: ۷۱۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
تعداد بازدید: ۳۷۸
معاون قضایی اداره کل حقوقی شهرداری تهران خبر داد:
معاون قضایی اداره کل حقوقی شهرداری تهران از اختصاص دو شعبه از دادگاه‌های عمومی حقوقی مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت به دعاوی حقوقی شهرداری تهران خبر داد.
اختصاص دو شعبه از دادگاه های عمومی حقوقی به دعاوی حقوقی شهرداریبه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، علی اسدی ضمن بیان این مطلب گفت: این امر به منظور رسیدگی تخصصی به دعاوی حقوقی شهرداری تهران و استفاده از قضات مجرب و کارآزموده در زمینه مسائل و مقررات شهرداری انجام شده است. 

معاون قضایی اداره کل حقوقی شهرداری تهران افزود: با پیگیری و هماهنگی‌های به عمل آمده با دادگستری استان تهران و با ابلاغ بخشنامه شماره ۳۰/۱۴۷۴۱ مورخ ۶/۱۱/۱۳۹۵ از سوی معاون قضایی و اجرایی رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهر تهران، شعب ۵۳ و ۵۴ دادگاه عمومی حقوقی تهران مستقر در مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت جهت رسیدگی به کلیه دعاوی حقوقی شهرداری تهران اختصاص یافته است.

او همچنین اظهار داشت: از این پس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سطح شهر تهران، دعاوی مربوط به شهرداری تهران را جهت ارجاع و تعیین نتیجه رسیدگی‌کننده به مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت ارسال می‌کنند.

اسدی ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این بخشنامه پرونده‌های مربوط به دعاوی حقوقی شهرداری تهران در مرحله بدوی صرفا در این شعب اختصاصی رسیدگی شوند و با توجه به تخصصی شدن رسیدگی‌ها و تجمیع پرونده‌ها، بتوانیم از حقوق شهرداری دفاع کنیم و پرونده‌های قضایی شهرداری نیز با سرعت بیشتری پیگیری شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: