مدیر مسئول سایت معمارینیوز ادامه داد: در حکم نهایی نیز باید محرومیت من از فعالیتهای اجتماعی قید شود البته من سوءپیشینه خود را هفته آخر سال از دادسرای رسانه گرفتم و باالطبع آقای قطبی در جریان هستند که آن را امضا کردند.
او در خصوص اینکه آیا در لیستی قرار دارد یا خیر گفت: تا به امروز از سوی هیچ گروهی برای حضور در لیست با من صحبتی نشده و قصد دارم به صورت مستقل در انتخابات شرکت کنم.
سلطانی تصریح کرد: اولویت من در شورای شهر مبارزه با فساد است که متاسفانه در برخی نهادها از جمله در شهرداری وجود دارد . در حال حاضر درآمد پایدار مهمتر از هر چیز است بعد از آن انحراف در قراردادها و یک سری از مجوزها همچون برجسازیها شهر را نابود کرده است.
این فعال رسانهای تصریح کرد: افرادی باید در شهرداری قرار بگیرند که خوشنام و پاکدست باشند و برای شهر برنامه داشته باشند. من ٧ سال است نقد مدیریت شهری را به صورت تخصصی دنبال میکنم.
سلطانی در خصوص وضعیت سایت معمارینیوز گفت: سایت هنوز فیلتر است و گفتهاند چون هنوز پرونده باز است امکان رفع فیلتر وجود ندارد اما من سعی خودم را میکنم هرچند بعید میدانم تا قبل از انتخابات اتفاق خاصی صورت بگیرد.