به
گزارش
خبرداغ به نقل از ایرنا،در این برنامه که شامگاه چهارشنبه با
همکاری سفارت جمهوری اسلامی برگزار شد، غذاهای ایرانی از سوی همسران
دیپلمات ها و کارمندان نهادهای جمهوری اسلامی ایران و دیگر ایرانیان علاقه
مند به صورت گرم عرضه شد.
در
مراسم سفره ایرانی که سیدکاظم سجادی سفیر جمهوری اسلامی ایران، شماری از
ایرانیان، همچنین مقام های ارمنستان و شهروندان این کشور شرکت کردند، از
تهیه کنندگان بهترین و خوشمزه ترین غذاها و خوردنی ها قدردانی شد.
چند نوع پلو، خورش، کوکو، شیرینی ها و کیک ها، حلوا، نان های
ایرانی و ارمنستانی و همچنین سالادها، نوشیدنی های سنتی مانند شربت، دوغ و
خشکبار سر سفره ایرانی قرار گرفت.
همچنین در بخشی از این جشنواره غذایی، تصاویری از روزها و یادهای انقلاب اسلامی برای گرامیداشت دهه فجر به نمایش گذاشته شد.