وی ادامه داد: کاش بازی که تمام می شد این مراسم را برگزار می کردند.یا اصلا مراسم را برای هر تیم به صورت جداگانه برگزار می کردند که این همه حرف و حدیث پیش نیاید.خدا شاهد است از دیشب هواداران پرسپولیس صفحه من در فضای مجازی را بمباران کرده اند که چرا این مراسم برگزار شده است.همین شام خوردن در کنار هم تاثیر منفی روی افکار عمومی خواهد داشت.البته بنده موضوع توافق روی تساوی و شایعه هایی از این دست را بطور کامل رد می کنم، به عنوان بازیکنی که بارها دربی را تجربه کرده است هیچ وقت ندیدم و نشنیدم دستوری مبنی بر مساوی شدن این بازی ابلاغ شود.
پیشکسوت پرسپولیس خاطرنشان کرد:مگر می شود مهدی طارمی تک به تک شود و توپ را بیرون بزند؟این حرف ها نیست و حداقل من باور نمی کنم اما برگزاری چنین مراسمی شایعات را در فضای مجازی افزایش داده است.
میناوند افزود: با همه این حرف ها به نظر من پرسپولیس از این مسابقه چیزی جز پیروزی نمی خواهد و مساوی به هیچ یک از پرسپولیسی ها نمی چسبد.شک ندارم کادر فنی روی مسائل روحی و روانی روی تیم در این دو،سه روز تمرکز زیادی خواهد کرد.
کاپ