کد خبر: ۷۰۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۶
تعداد بازدید: ۹۰۵
یک هفته پس از ریاست‌جمهوری ترامپ او چنین فجایعی را به‌بار آورده است چه برسد به چهار سال‌!/بیش از یک سوم از امریکایی‌ها مشتاق دیدن استیضاح ترامپ هستند/واقعیت آن است که کنترل‌کردن رییس‌جمهوری کشوری دارای بمب‌های هسته‌ای که فردی چون ترامپ باشد کار دشواری است و دیوانگی است که کسی بخواهد برای طولانی‌مدت صبر کند/هر لحظه امکان آن وجود دارد که موشک‌های هسته‌ای امریکا به اهداف گوناگون شاید حتی در مکزیک شلیک شوند.
خطر شلیک موشک‌های هسته‌ای آمریکا/۳ راه برای خلاص‌شدن از شر «ترامپ»نشریه «فارین پالسی» با انتشار گزارشی اشاره می‌کند که نیاز به بازخوانی متمم ۲۵ قاون اساسی آمریکا در حال حاضر احساس می‌شود؛ به خصوص برای مخالفان ترامپ. 

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب ،  این نشریه می‌نویسد: «سرتاسر جهان به نکته آشکاری اشاره می‌کنند و آن این‌که ترامپ دیوانه است و ما از او می ترسیم؛ بله این موضوع را همه ما می‌دانیم. ممنوعیت صدور ویزا برای سفر اتباع هفت کشور مسلمان توسط او سبب ایجاد واکنش‌های شدید بین‌المللی شده است. او در حال اجرای وعده‌هایی است که در دوران کارزار انتخاباتی خود داده بود؛ از لغو توافق‌های تجاری بین‌المللی گرفته تا کشیدن دیوار در امتداد مرز آمریکا و مکزیک. نتیجه این اقدامات آن‌شده که رییس‌جمهوری چین در برابر آغاز جنگی تجاری به امریکا هشدار داده است. او گفته است که امریکا می‌بایستی از تجارت آزاد و جهانی‌شدن حمایت کند. رییس‌جمهوری مکزیک نیز قرار دیدار خود از واشنگتن را‌ پس از طرح ترامپ برای ساخت دیوار لغو کرده است. مقام‌های ارشد حزب جمهوریخواه نیز بسیاری از تصمیمات ترامپ را محکوم کرده‌اند. پس از آن‌که اعلام شد قرار است «سیا» لیستی سیاه و سفید از نام افراد مختلف را تهیه کند، اکثر اعضای تیم مدیریت ارشد وزارت امور خارجه امریکا استعفا دادند. در همین حال، میزان محبوبیت ترامپ پایین‌تر از هر رییس‌جمهوری جدید دیگری در تاریخ امریکا بوده است؛ تنها ۳۶ درصد از آمریکایی‌ها از عملکرد او راضی هستند و بقیه ناراضی‌اند. بیش از ۸۰ درصد از شهروندان بریتانیایی فکر می‌کنند که ترامپ رییس‌جمهور بدی است و ۷۷ درصد در فرانسه و ۷۸ درصد در المان این‌نظر را دارند.» 



فارین‌پالسی در ادامه می‌نویسد: «آیا ما واقعا اسیر ترامپ شده‌ایم؟ سه راه برای خلاص شدن از یک رییس‌جمهوری نکبت وجود دارد. اول آن‌که جهان می‌تواند تا نوامبر سال ۲۰۲۰ میلادی صبر کند تا آن زمان رای‌دهندگان امریکایی‌ پای صندوق‌های رای بروند. اما واقعیت آن است که یک هفته پس از ریاست‌جمهوری ترامپ او چنین فجایعی را به‌بار آورده است چه برسد به چهار سال‌! به نظر می‌رسد این مدت زمان برای صبر‌کردن بسیار طولانی باشد. گزینه دوم پیش‌رو استیضاح است. براساس قانون اساسی ایالات متحده اگر اکثریت نمایندگان مجلس رای به استیضاح رییس‌جمهوری به جرم خیانت‌، رشوه و یا جنایت سنگین و جنحه را بدهند این موضوع قابل پیگیری است. در صورتی که دو سوم اعضای سنا نیز به این طرح رای دهند ترامپ از مقام خود برکنار خواهد شد. نتیجه ‌نظرسنجی‌های هفته اخیر نشان می‌دهند که بیش از یک سوم از امریکایی‌ها مشتاق دیدن استیضاح ترامپ هستند و با این حال، واقعیت آن است که کنگره از مجلس نمایندگان تا مجلس سنا هر دو در کنترل جمهوریخواهان است و بعید است که آنان بخواهند ترامپ را استیضاح کنند مگر تا زمانی که دموکرات‌ها کنگره را پس بگیرند. این موضوع می‌تواند در انتخابات سال ۲۰۱۸ میلادی محقق شود. 

فارین پالسی در ادامه می‌نویسد: «واقعیت آن است که کنترل‌کردن رییس‌جمهوری کشوری دارای بمب‌های هسته‌ای که فردی چون ترامپ باشد کار دشواری است و دیوانگی است که کسی بخواهد برای طولانی‌مدت صبر کند. هر لحظه امکان آن وجود دارد که موشک‌های هسته‌ای امریکا به اهداف گوناگون شاید حتی در مکزیک شلیک شوند. 

این نشریه در سومین راه برای خلاص‌شدن امریکایی‌ها از شر ترامپ می‌نویسد: «باید نگاهی به متمم ۲۵ قانون اساسی کرد. این اصلاحیه می‌گوید که معاون رییس‌جمهوری و اکثریت مقام‌های ارشد قوه اجرایی کشور می‌توانند اعلام کنند که رییس‌جمهوری قادر به انجام وظایف و قبول اختیارات محول‌شده نیست. در این صورت معاون رییس‌جمهوری بلافاصله قدرت و وظایف مقام ریاست‌جمهوری را در اختیار می‌گیرد». 

البته فارین پالسی اشاره می‌کند که پنس نیز خود ‌سیاستمداری میانه‌رو محسوب نمی‌شود. او نسبت به هشدار دانشمندان درباره تغییرات اقلیمی تردید دارد و مخالف حقوق همجنسگرایان بود است اما به نظر نمی‌رسد دیوانه باشد. او به احتمال زیاد موافق شکستن پیمان‌های نظامی امریکا نخواهد بود. در صورتی که پنس و اعضای کابینه ترامپ خواستار کناره‌گیری او شوند حتی کنگره با اکثریت نمایندگان جمهوریخواه نیز مجبور به پیروی از آنان می‌شود. 

این نشریه در پایان اشاره می‌کند که گزینه چهارم کودتای نظامی و یا دست‌کم امتناع رهبران نظامی از اطاعت از دستورات رییس‌جمهوری است که در آمریکا غیر‌قابل تصور به نظر می‌رسد. این نشریه می‌نویسد: «اصل کنترل غیر‌نظامی بر ارتش امریکا در ساختار نظامی این کشور درونی و نهادینه شده است. ارتش امریکا همواره به غیر‌حزبی و غیر‌سیاسی‌بودن خود می‌بالد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: