
به گزارش
خبرداغ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر مونسان در پیامی که توسط معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره تجاری سازی فناوریهای پیشرفته با حضور دکتر دوائی معاون فناوری و نو آوریی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پروفسور حیدری از اساتید بر جسته بین المللی، مسئولان محلی و فعالان این عرصه در کیش برگزار شد گفت: جهان به یمن جهشهای علمی و ابداعات و اختراعات شگفت انگیز به سرعت در حال عبور از نا شدنیهایی است که در گذشتهای نه چندان دور به عنوان رو یا و تخیلات فقط در داستانهای تخیلی تجلی مییافت.
وی افزود: سر نوشت بشر در چند دهه گذشته چنان دستخوش تغییرات و تحولات علمی شده است که به سختی میتوان حضور بسیاری از دستاوردهای امروز را فقط مرهون این مدت کوتاه دانست و این در حالی است که دانش انسان هنوز در حال درنوردیدن مرزهای جدید نو آوریها و تکنولوژیهای جدید است.
دکتر مونسان بسیاری از این دستاوردها را عامل ارتقاء کیفیت زندگی بشر دانست و گفت: متاسفانه برخی از نو آوریها نیز بدلیل استفاده نادرست موجب تخریب محیط زیست و محیط فرهنگی و اجتماعی جوامع شدهاند.
وی تصریح کرد: برای دانشمندان و دانش پژوهان و محققین لازم است تا علاوه بر دست یافتن به اصول علمی و توسعه فناوریها با در نظر گرفتن شرایط زندگی در جوامع راههایی نیز برای جلوگیری از تبعات منفی برخی نو آوریها و یا کاهش اثرات آنها در این زمینه بیابند.
دکتر مونسان با بیان اینکه نخستین منطقه آزاد کشور بر اساس ساختارهای طبیعی به عنوان منطقهای امن با شعار "بهشت خانواده ها" شناخته میشود گفت: تلاش شده است تا این جزیره با بر خورداری از قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور و اجرای طرح های نو آورانه به الگوی توسعه تبدیل شده و از بهترین استانداردهای زندگی و کار برخوردار شود.
وی با بیان اینکه به منظور حفظ محیط زیست این جزیره اقدامات ساختاری صورت پذیرفته و در نخستین قدمها در توسعه صنعتی این منطقه تلاش شده است افزود: تنها صنایعی با شرایط غیر آلاینده و HI-TECH امکان حضور و فعالیت در این جزیره مرجانی را دارند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: کیش اولین نقطه کشور است که دارای شبکه سراسری فاضلاب بوده و فضای سبز گسترده آن با پساب تهیه شده در بزرگترین تصفیه خانه فاضلاب آبیاری میشود.
دکتر مونسان استفاده از انرژیهای پاک را از برنامههای مهم توسعه این منطقه عنوان کرد که در نخستین گام بخشی از روشنایی معابر و فضاهای عمومی کیش با بهره برداری از انرژی خورشیدی تامین شده است که در آینده نه چندان دور تمامی جزیره کیش را در بر خواهد گرفت.
وی افزود: در حوزه فناوریهای پیشرفته با نصب بیست کیلومتر فیبر نوری که میتواند تمامی مناطق جزیره را تحت پوشش قرار دهد، شبکههای ارتباطی بهسازی شده و پهنای باند اینترنت نیز در کیش افزایش چشمگیری خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش توسعه زیر ساخت دولت الکترونیک را در این منطقه عامل بهبود کیفیت ارایه خدمات با کاهش بروکراسی اداری و شفاف سازی دانست و تاکید کرد: با هوشمند سازی خدمات شهری و گردشگری، ارایه خدمات به ساکنان وگردشگران سریعتر انجام میشود.
وی گفت: دستاوردهای منطقه آزاد کیش در زمینههای مختلف زیر ساختی در حوزههای فرودگاهی، بندرگاهی، توسعه شبکههای آب و برق، توسعه زیر ساختهای تلفن همراه، شهرسازی و حوزههای گردشگری، اقتصادی و همچنین اقداماتی که در زمینه فرهنگی و اجتماعی شده است بسیار گسترده بوده است که مجال مطرح کردن آنها در این مراسم مقدور نیست.
وی تاکید کرد: وجود مراکز علمی و دانشگاهی معتبر و حضور اساتید دانشگاهها و همچنین 7 هزار دانشجوی شاغل به تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی و دورههای تکمیلی در این منطقه نکته ای است که موجب افزایش هر چه بیشتر سطح علمی و همچنین توسعه ساختار فرهنگی و اجتماعی این جزیره شدهاند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان ابراز امیدواری کرد این جشنواره به مدد حضور نخبگان و فرهیختگان با کسب نتایج مطلوب، برگ زرین دیگری بر دیباچه علم و دانش کشور باشد و جزیره کیش نیز بتواند از دستاوردها و پیامدهای مناسب آن بهره ای یابد.