کد خبر: ۷۰۲۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۷
تعداد بازدید: ۴۴۶
معاون فرماندار تهران در گفت و گویی گفت: ریزپرنده ناشناس با شلیک پدافند هوایی ساقط نشده و از منطقه پروازی محدوده مرکزی شهر تهران خارج شده است.
علت تیراندازی در تهران چه بود؟/ریزپرنده ناشناس ساقط نشده+ابهام در وضعیت شیء پرندهمعاون امنیتی انتظامی فرماندار تهران عصر دوشنبه گفت: ریزپرنده ناشناس مشاهده شده در محدوده مرکزی پایتخت، پس از شلیک پدافند هوایی مستقر در دانشگاه تهران از محدوده پرواز ممنوع تهران خارج شده است.

به گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا, «علی اصغر ناصر بخت» پیشتر به  ایرنا گفته بود که پدافند هوایی مناطق مرکزی تهران، این ریزپرنده را ساقط کرده است و جستجو برای یافتن لاشه آن ادامه دارد.

«حوالی ساعت 17 امروز(دوشنبه) یک ریزپرنده ناشناس(هلی شات) در منطقه مرکزی تهران مشاهده شد که پدافند هوایی مستقر در منطقه اقدام به شلیک به سمت این ریزپرنده کرد.

معاون فرماندار تهران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ریزپرنده ناشناس با شلیک پدافند هوایی ساقط نشده و از منطقه پروازی محدوده مرکزی شهر تهران خارج شده است.

وی تصریح کرد: مناطقی در شهر تهران، پرواز ممنوع هستند که پدافند هوایی در صورت ورود هر پرنده فاقد مجوز به این محدوده ملزم به شلیک به سمت آن هستند.

هلی شات (ریز پرنده ای که در مناطق مرکزی تهران در پرواز بود) توسط پدافند هوایی مورد هدف قرار گرفت و ساقط شد. 

معاون عملیات پدافند هوایی ارتش با اشاره به تیراندازی در آسمان تهران گفت: یک فروند هلی شات وارد محدوده پرواز ممنوع شده بود و پدافند هوایی بلافاصله اقدام کرد.

به گزارش مهر، امیر سرتیپ دوم علیرضا الهامی معاون عملیات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) دقایقی پیش در ارتباط تلفنی با شبکه خبر سیما درباره جزئیات شلیک‌های هوایی بعدازظهر امروز در پدافند هوایی مرکز تهران، اظهار داشت: این مسئله موضوع نگران‌کننده و خاصی نبوده و این اطمینان‌ خاطر را به مردم شریف ایران اسلامی می‌دهیم که صدای شنیده شده، صدای هوشیاری و آمادگی و امنیت کامل است.

وی افزود: یک فروند هلی‌شات (پرنده بدون سرنشین فوق سبک) وارد محدوده پرواز ممنوع در مناطق مرکزی تهران شده بود که پدافند هوایی بر اساس روش جاری و معمول، اقدام لازم را انجام داد؛ البته این پرنده بلافاصله پس از اولین رگبارها، محدوده را ترک کرد و دور شد و با توجه به ضرورت رعایت ایمنی مناطق مرکزی شهر، همکاران ما از ادامه تیراندازی دست کشیدند.

امیر سرتیپ دوم الهامی تأکید کرد: الحمدالله هیچ مورد خاص و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد و در حال حاضر نیز شرایط آرام است و درباره آنچه که رؤیت کردیم، تهدید خاصی به حساب نمی‌آمد و صدای شنیده شده هم برای اطمینان خاطر مردم عزیز بود که بدانند فرزندانشان پدافند هوایی کشور کاملاً آماده و هوشیار هستند.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: