کد خبر: ۷۰۱۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۶
تعداد بازدید: ۶۹۹
یکی از نزدیکان برد پیت هنرپیشه معروف آمریکایی از ناراحتی او به دلیل علنی شدن پرونده های مربوط به طلاقش از آنجلینا جولی خبر داد و گفت این پرونده ها نشانگر شدت اختلاف میان آن دو بر سر حضانت کودکان است که علنی شدنش به ضرر همه اعضای خانواده خواهد بود.
هنرپیشه معروف چند ماه پس از طلاق، سکوت خود را شکستبه گزارش خبرداغ ،   آنجلینا جولی در این اسناد اتهاماتی علیه پیت مطرح می کند و مدعی می شود که او برای جلوگیری از افشای برخی واقعیت ها در مورد خودش، به جولی افتراهایی را نسبت داده است.

 

وکلای جولی هم، پیت را به تقدیم دادخواست های غیرضروری و درخواست ملاقات های بیشتر با کودکان کرده اند که با شروط قبلی حضانت و توصیه روانکاوان کودکان، تعارض دارد.

 

از سوی دیگر، برد پیت نخستین بار بعد از جدایی از آنجلینا در سپتامبر گذشته، سکوت خود را شکست و وکلایش، آنجلینا را به افشای اسامی روانکاوهای کودکان و سایر متخصصانی که وظیفه نظارت بر سلامتی آنها را بر عهده دارند متهم کرد که این اقدام به ضرر کودکان خواهد بود.

 

پیت بعد از مدتی اظهار داشت: مهم ترین چیز برای ما در زمان حاضر سلامتی 6 فرزندمان است و از روزنامه ها خواهش می کنم در این مرحله دشوار، به حریم شخصی آنها احترام بگذارند.

 

العالم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: