کد خبر: ۶۹۸۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
تعداد بازدید: ۵۰۹
روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با اشاره به سخنان اخیر آیت الله مصباح یزدی مبنی بر اینکه “عده‌ای افتخار می‌کنند به امام جام زهر نوشاندند”، به شدت از او انتقاد کرد.
انتقاد‌شدید «جمهوری‌اسلامی» از آیت‌الله مصباح‌: در دوران‌جنگ، از قم آنطرف‌تر رفتید؟ روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با اشاره به سخنان اخیر آیت الله مصباح یزدی مبنی بر اینکه "عده‌ای افتخار می‌کنند به امام جام زهر نوشاندند"، به شدت از او انتقاد کرد.

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب ، این روزنامه در ادامه یادداشت خود نوشته است: چه کسانی جام زهر را به امام نوشاندند؟ این پرسشی است که فراوان مطرح شده است.


 
یک وقت کسانی برای اشراف به آنچه گذشته در فرایند مطالعه فراز و فرود دفاع مقدس به آن لب می‌گشایند، گاه نیز از طرف نسل نو که نخوانده تاریخ جنگ را نشسته در فضای سخنان این و آن این پرسش شکل می‌گیرد و زمانی هم توسط کسانی با طرح اتهام به بزرگان این سئوال نقش می‌بندد که می‌خواهند حساب‌های قدیم و جدید سیاسی را تسویه کنند و حالا که به تریبون رسیده اند، دمی هم فروگذار نمی‌کنند.
 
پرسش‌های طالبان روشنی اذهان و حتی نشستگان سر سفره غفلت، به دیده منت اما گروه سوم، نه تنها گفتارشان را به دیده منت نباید داشت که هزار منت هم بر سرشان باید گذاشت که اگر نبود همت و جهاد متهمان امروز، پرسشگران امروزین را نه تریبونی می‌ماند و نه حتی فرصتی برای پرسش و حرف و حدیث‌های تلخ.
 
اجازه بدهید پاسخ این پرسش را من بدهم به عنوان یکی از آخرین بسیجی‌های خمینی که سال‌های آخر جنگ را سعادت همنفسی با رزمندگان داشت. پاسخ را هم از بعد کربلای ۴ شروع می‌کنم که برای دومین بار سعادت تنفس در بهشت جبهه روزی این بنده گنهکار شد. روزهایی که هر کدام به اندازه یک قرن بر ما می‌گذشت در حسرت یاران شهید.
 
درست یادم هست که آن روز‌های سرد را فرمانده که از ستاد اهواز آمده بود با خواندن پیام فرمانده قدرتمند آن روز جنگ، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، به ترمیم روحیه رزمندگان پرداخت. همان فرماندهی که امروز "بدهکاران دیروز جنگ” به دنبال عامل نوشاندن جام زهر به امام در لباس او هستند. بله، ما با پیام فرمانده، روحیه سازی کردیم و با فرمان همو دوهفته بعد عملیات کربلای ۵ را آغاز کردیم و ماشین جنگی دشمن را به گل نشاندیم و نقشه‌های مستشاران شرقی و غربی عراق را نقش بر آب کردیم اما در همین عملیات هم که خطوط یک و دو و سه دشمن را شکستیم و به قول سردار قاآنی می‌توانستیم تا بغداد بتازیم اما نیروی تازه نفسی که باید می‌تاخت نبود.
 
آنان که به دنبال مقصرند جلوی آینه بایستند مقصر را خواهند یافت که اگر آن روز پای کار بودند اگر خود را از قم و تهران و مشهد آن طرف‌تر می‌رساندند ماجرا جور دیگری رقم می‌خورد. اگر مرد جنگ بودند در عاشورای ۸ ساله حاضر می‌شدند. حضور هم پیشکش، حداقل با چند سخنرانی به یاری رزمندگان می‌آمدند نه اینکه همه سخنرانی‌های شهادت طلبانه شان و تکریم جهادشان تاریخ سال‌های بعد از دفاع مقدس را داشته باشد!
 
صریح عرض کنم؛ کسانی جام زهر را به امام نوشاندند که به جبهه نیامدند. از دفاع مقدس حمایت نکردند حالا طلبکار هم شده‌اند که اگر برخی بر آن‌ها صفت تواب هم بگذارند کیست که نداند خون همه توابین به اندازه یک قطره خون در همراهی سید الشهدا ارزش و اثر نداشت. سخنرانی‌های امروز آقایان به توان هزار هم که برسد به اندازه یک ساعت حضور در جبهه ارزش ندارد حتی به اندازه یک سخنرانی آن روز هم اثر ندارد.بگذریم که اگر پای حساب و کتاب به میان آید غایبان دیروز، امروز نه در جای پرسشگر که در جای متهم باید بنشینند، همین!

سخنان آیت‌الله مصباح خلاف بیانات رهبری است

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ همچنین شاگرد سابق آیت‌الله مصباح یزدی به سخنان اخیر او علیه دولت و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واکنش نشان داد.

آیت‌الله محسن غرویان در گفت‌و‌گو با «انتخاب» درباره اظهارات اخیر آیت‌الله مصباح یزدی مبنی بر این که «عده‌ای افتخار می‌کنند به امام جام زهر نوشاندند»، گفت: از نظر من امام خمینی(ره) کسی نبودند که کسی بتواند به ایشان جام زهر را بنوشاند یعنی ایشان خود قوی‌تر از اینها بودند و اراده بالاتری داشتند. کسی قدرت این که جام زهر را به امام خمینی(ره) بنوشاند نداشت. ایشان خود به این نتیجه رسیدند که قطعنامه به مقتضای مصلحت جامعه است. شرایط زمان و مکان را لحاظ کردند و قطعنامه را پذیرفتند. این جام زهر توسط کسی به امام خمینی(ره) خورانده نشد. اگر این طور بود که ایشان می‌گفتند که جام زهر را به من خوراندند.

این عضو هیات علمی جامعه‌المصطفی همچنین به اشاره به انتقادات اخیر آیت‌الله مصباح به دولت و برجام ادامه داد: بنده مسئله برجام را آن قدر مهم می‌دانم که بعضی از تحلیل‌ها را نمی‌توانم قبول کنم. رهبری یک مصلحت بالاتری را از مصالح مردم در ذهن داشتند و به خاطر آن اجازه دادند یا دستور پیگیری دادند. رهبری فرموده بودند که «من ظاهر و باطنم یکی است و هر چه در ظاهر می‌گویم در باطن نیز همان است.» بنابراین ما نمی‌توانیم حرف‌هایی را که خلاف ظاهر بیانات رهبری است به ایشان نسبت دهیم. من نمی‌توانم این تحلیل‌ها را بپذیرم.به نظر من رهبری در آن شرایط مذاکره را به مصلحت مردم و انقلاب و نظام دیدند و دستور دادند. البته ایشان همیشه تذکر می‌دادند که باید با احتیاط عمل کنیم اما خودشان موافق بودند. آقای ظریف هم در طول مذاکرات می‌گفتند ما قدمی برنمی‌داریم مگر با اطلاع و اجازه رهبری.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: