کد خبر: ۶۹۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳
تعداد بازدید: ۳۰۴
مدافع - هافبک اوکراینی تیم فوتبال پرسپولیس در تهران مانده است تا تکلیفش با این باشگاه مشخص شود
برانکو خواستار جذب ستاره نفت به جای مدافع پرسپولیس/ مخالفت سرسخت مسئولان باشگاه!به گزارش خبرداغ ، پلی یانسکی بر خلاف دیگر بازیکنان و مربیان خارجی پرسپولیس در تعطیلات کریسمس در تهران ماند تا تکلیفش با این باشگاه مشخص شود.

 

برانکو ایوانکوویچ علاقه‌ای به حفظ این بازیکن در تیمش ندارد و از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواسته ایگور پراهیچ را جایگزین وی کنند. این در حالی است کهیکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس اصلاً علاقه‌ای به رفتن هیچ‌کدام از بازیکنان اوکراینی از این تیم ندارد و سخت به دنبال حفظ آنها تا پایان قرارداد دو ساله‌شان در پرسپولیس است!

 

قابل توجه اینکه یانسکی خودش هم از بی‌توجهی مربیان کروات به او خسته شده و به دنبال این است که به شکلی از پرسپولیس جدا شود، اما با این حال برخی در تلاشند او پرسپولیس را ترک نکند!

 

تسنیم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: