کد خبر: ۶۹۸۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۵
تعداد بازدید: ۲۶۱
آتش نشانان بابلی جوانی که به دلیل تصادف در خودرو خود محبوس شده بود را نجات دادند.
نجات جوان محبوس شده در خودروبه گزارش خبرداغ ، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بابل اعلام کرد به دنبال تماس شهروندان با سامانه 125 مبنی بر برخورد شدید یک دستگاه خودروی سواری پراید، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی یک اکیپ عملیاتی از ایستگاه شماره دو را بلافاصله به محل حادثه در بلوار جانبازان، توحید 51 اعزام کرد.

 

بر اساس این گزارش خودروی سواری پراید، با سرعت زیاد با تیر برق وسط بلوار برخورد کرده و به صورت واژگون در مسیر مخالف جاده متوقف و راننده جوان به دلیل آسیب دیدگی و بهم پیچیدگی اتاقک خودرو محبوس شده بود.

 

نیروهای آتش نشانی با تجهیزات هیدرولیکی امدادونجات راننده محبوس شده که از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی شده بود را از خودرو خارج کرده و تحویل نیروهای اورژانس دادند.

 

آتش نشانان پس از ایمن سازی محل و قطع برق خودرو، محل حادثه را به عوامل انتظامی تحویل و به ماموریت خود پایان دادند.

علت بروز این حادثه از سوی کارشناسان راهنمایی و رانندگی اعلام می شود.

باشگاه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: