
به گزارش
خبرداغ به نقل از روابط عمومی مديريت شعب بانک کشاورزی استان فارس ، در این مراسم مهندس ماهي كار عضو هيئت مديره این بانك طی سخنانی با گراميداشت هفته بسيج خاطر نشان كرد : ما امروز در كنار هم در اين همايش حضور يافته ايم تا نام و ياد بسيجيان دريا دل و شهداي عزيزمان را گرامي داشته ، شأن و منزلت این بزرگان را پاس بداریم و برای ادامه مسير مجددا با آن ها هم پیمان شویم.
وي در ادامه با اشاره به واقعه عاشورا و دلایل اثرگذاری و ماندگاری این واقعه تا امروز، جایگاه بسیجیان را در پیشبرد اهداف انقلاب و پیشرفت بخش های مختلف کشور به ویژه شکوفایی اقتصادی مهم دانست.
در ادامه دكتر مهدوي استاد دانشگاه ، سردار غياثي فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي فجر استان فارس و مهندس متقي نيا معاون اداره كل بانكداري شركتي و فرزند سردار شهید همدانی به ايراد سخنراني پرداختند .
این گزارش می افزاید، قرائت پیام دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، پخش كليپ هاي متعددي از سردار مجاهد شهيد حاج حسين همداني و شهداي مدافع حرم ، فرازهايي از بيانات حضرت امام ( ره) و مقام معظم رهبري و بخش های فرهنگی از دیگر برنامه های این همایش بود.
شایان ذکر است بيش از 350 نفر از بسيجيان و ايثارگران بانک کشاورزی از سراسر کشور در این همایش حضور داشتند.