یک متخصص طب سنتی به افراد سرد مزاج توصیه کرد: این افراد بهتر است در برنامههای غذایی خود از مصرف مواد غذایی مورد استفاده در فصل بهار و تابستان خودداری کنند.
به گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ رضا زاد اسماعیلی گفت: این افراد از غذاهایی که طبیعت گرم دارند، همچون میوههایی مانند سیب، انجیر، هویج و مغزها همانند بادام زمینی مصرف کنند.
زاد اسماعیلی خاطرنشان کرد: مصرف هر روزه ارده کنجد، شیره انگور یا شیره خرما، اضافه کردن ادویههای گرم همچون دارچین در دمنوشها صبحگاهی مانند دمنوش نعنا، بهار نارنج و یا استوخدوس و یا مصرف عسل که نقش بسیار موثری در گرم نگه داشتن بدن دارد و یا خوردن جوشانده پودر دارچین به همراه عسل و نیز خوردن ۴ مغز برای افرادی که در فصول سرد سال دچار خوابآلودگی میشوند، بسیار موثر است.
وی بیان کرد: مصرف چند قطره لیموترش به همراه دمنوشهای مصرفی خود سبب افزایش راندمان کاری، افزایش سیستم ایمنی بدن و نیز افزایش هوشیاری افراد در طی روز و در حین انجام فعالیت های روزانه و کاهش طبع سردی در این افراد میشود.